@BernardKremers
- Vrienden
- 2014
- Hymer Tramp CL Anders
De slechte recensies kan ik niet rijmen met de werkelijkheid. Er is niets mis met deze camping en als je vanuit campings uit Roemenië komt, is deze camping een walhalla. Nogmaals, de slechte recensies kloppen totaal niet.

Prima plekje, alles aanwezig, Middelburg vanaf hier goed bereikbaar, brandschoon sanitair.
Het personeel is vriendelijk en probeert er het beste van te maken. Perfecte ligging om per waterbus Antwerpen te bereiken. Minder positief zijn we over de hoge prijs voor hetgeen er geboden wordt. Slechte infra wegen en terreingesteldheid. Rommelige indruk, sanitair aan vervanging toe. Vandaar een magere beoordeling.
Goede camping, niets mis mee. Sanitaire voorzieningen zijn verouderd, maar goed schoon. Het uitzicht op het strand en water ligt aan de plek die je door het zeer vriendelijke en gemotiveerd personeel wordt toegewezen. Prima restaurant tegen zeer nette prijzen. Aanrader.
Sitecode: 20281
Maar 1 advies: Overnachtingsplek om de boot in Patra te nemen, anders deze locatie vermijden.
Mooie camperplek zoals een camperplek ingericht behoord te zijn. Eens met de eerder gemaakte opmerking over het sanitair. Is niet toereikend voor de omvang van de camperplek. Prima liggen tov de mooie stad Den Bosch en haar omgeving.
We hadden geluk dat we aan de waterkant konden staan, anders sta je op een grote P plaats. Vriendelijke havenmeester die je alle info wil geven. Alle sanitaire voorzieningen zijn wel aanwezig, maar kunnen wel een update gebruiken. Mooie locatie om van hieruit de mooie, oude stad Dordrecht te bekijken, gelegen op 6,5 km afstand. Met de waterbus naar Rotterdam was een mooi uitstapje.
Aardige camperplaats op loopafstand van het gezellige dorp Workum. Mooie omgeving om te fietsen. Goede sanitaire voorzieningen. Prettige en gemoedelijke ontvangst. Niets mis met dit plekje.
Mooie locatie, prima voorzieningen, schoon, vriendelijke ontvangst en informatie, mooie fietsomgeving en Alkmaar is het bekijken waard. Dus top, verdient de maximale score.
Er is alles wat je nodig hebt. We waren hier in het naseizoen, erg rustig. prachtige omgeving, mooie fietstochten gemaakt.
Mooie camping, brandschoon sanitair. Vele mogelijkheden qua staanplaatsen, vooraf goed kijken waar je gaat staan. Veel hoogte verschil op de camping en hoogte verschil richting het strand. Supermarkten tegenover de camping. Fietsmogelijkheid zeer beperkt. Wel mogelijk, maar gevaarlijk op de wegen.
Een goede camping met alles er op en er aan. We hebben deze camping bezocht op een doorreis. Een extra nachtje gebleven om Salamanca te bezoeken, dat is de moeite waard. Bushalte voor de camping, ook per fiets, 4 km, goed te doen. Aanrader.
We hebben deze camping gekozen voor een bezoek aan het mooie Porto. Vriendelijke ontvangst, behulpzaam personeel. Je moet minimaal 2 nachten betalen. Terreininrichting, sanitair en properheid is niet meer van deze tijd. De goede busverbinding naar Porto is het meest positieve.
De camperplaats voor de camping is voor een nacht oké. Je mag gebruik maken van het sanitair van de camping, dat ziet er uitstekend uit. Ons advies is om naar de cp Dorfkrug in Tunau te gaan, ligt er 1 km vanaf.
Mooie plek, aardig centrum op loopafstand. Typisch een wintersport plaats, waar het in de zomer ook goed vertoeven is. Wij hebben deze cp bezocht tijdens onze tour de Grand Alpes