@Bernhard1994
Deze camping is echt mooi en goedkoop. Er is veel schoon sanitair. De locatie ligt dichtbij een klein strand en een schattig stadje?
Een hele mooie en rustige camping. De site is recenter, maar in topconditie en zeer schoon en netjes. Ook het in- en uitchecken is supergemakkelijk. Je kunt alles online boeken en vervolgens elke deur eenvoudig openen met een persoonlijke code. Wij waren er in mei.
Het is maar een parkeerplaats, maar het natuurpark is erg mooi en goedkoop?
De locatie is mooi, maar de service was slecht of onbestaande. We hadden betaald voor elektriciteit en vers water voor de camper en kregen daar niets van. Ook de sanitaire voorzieningen zijn vies. Er was niemand beschikbaar bij de receptie of in het café. Wij waren er eind mei.
Deze camping is uitstekend. Communicatie was heel eenvoudig. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en goed uitgerust. Precies goed voor een heerlijke vakantie op het platteland. Wij waren er eind mei.
Alles aan deze camping is ons goed bevallen, behalve de locatie. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes. Het is precies goed voor een leuke dag in Stockholm. Wij waren er eind mei.