@Bernhardxt
Schitterende plek, met een kleine camper en wat creativiteit kun je ook beneden aan het water staan. Boven is plek genoeg voor grote campers. Toegankelijk via prima bosweg.
Geen voorzieningen, maar een geweldige plek. Vroeg komen is een must, na ons nog 2 gegadigden. In de ochtend een wolf gezien die het met overzwom naar de andere kant.
Prima camping. Oude bende, maar perfect. Geen poespas, wel een schitterende omgeving.
Voor een nacht perfect, toiletten op loopafstand aan het strand. Prima schoon. Wel extreem druk met locals op zondag. Begrijpelijk. Als je van strand houd is dit perfect.
Onverwachts mooie locatie aan zee. Toiletten zijn 24u bereikbaar buiten en tijdens openingstijden in het restaurant. Niet bijzonder, maar functioneel.
Schitterende plek met geweldige wandel mogelijkheden. Gratis afvoer en water. Beheerder komt tussen 18.00 en 19.00 om geld te innen. De locatie maakt het de moeite zeker waard. In de vakantie en weekend extreem druk met Italianen. Twee nachten gestaan.
Schitterende plek met geweldige wandel mogelijkheden. Geen directe voorzieningen aanwezig, wel een aantal eet tentjes met toilet. 's nachts extreme rust, tot 's ochtends en uur of 8. Perfect voor 1 nacht.
Mooie plek, ruimte zat, weinig campers aanwezig. Alles in de omgeving stond vol, de reden? Stroom aanwezig op de camperplaats zelf, toilet en douche op de camping. Ze hebben liever niet dat je dat gebruikt, eigenlijk alleen voor de camping gasten werd mij verteld. 26 euro voor 2 nachten.
De omgeving is echt geweldig, mooie wandelmogelijkheden, mooi 17de eeuws slot. De plek is gewoon een parkeerplaats met alleen een vuilnisbak. 's nachts heerlijk rustig.
Deze camperplaats is inderdaad een gravel veld bij een leuk vijvertje. Afval kun je hier kwijt, meer niet. Het is nu zaterdag avond en er komt veel jeugd langzaam langsrijden met dreunende stereo, tot nog toe geen last van gehad. Grote supermarkt op loopafstand.
Stel je er niet al te veel van voor. Prima plekken maar totaal geen sfeer. Geen idee of de stroom werkt. Prima voor 1 nacht, vast niet meer.
Geweldige plek, niet voor grote campers. Je staat namelijk op normale parkeer vakken. Toiletten aan de overkant, verder geen voorzieningen. Wel heel dichtbij en schitterend pittoresk kerkje met fenomenaal uitzicht.
Geweldige plek, super rustig vooral 's avonds en 's nachts. Stroom en water aanwezig, maar geen idee bij wie ik moet betalen geen mens gezien. Als de plekken vol zijn is er een grote gravel parkeerplaats waar je ook prima kunt parkeren zonder voorzieningen.
Prima camperplaats. Loopt later in de middag erg snel vol. Wordt als overflow gebruikt voor de camping, er staan dus ook caravans. Niet goedkoop, sanitair niet dichtbij, maar erg netjes en modern. Prachtige omgeving.
Perfecte plek om een paar nachten te gaan staan. Super omgeving, bijzonder vriendelijke en makkelijke eigenaar. Douchen kost 25 ct per minuut en werkt met muntgeld. Ik heb 10 euro per nacht betaald.
Prachtige plek, geen voorzieningen behalve water. Bij aankomst stond er maar 1 camper. Ik kan mij voorstellen dat het hier in het seizoen erg druk is en met maar drie plekken is dat zo vol. Het restaurant zit vol Italianen, erg goed betaalbaar eten.
Perfect onderhouden plek. Prima voorzieningen en schoon. Achter de slagboom kost 15 euro, inclusief alle voorzieningen. Daarbuiten 10 euro, dan kost wc en douche 50 cent en lozen toilet 4 euro. Water is gratis. Door de regen pakte de slagboom om eruit te komen mijn kaartje niet, dus de technische dienst gebeld. Die was er met 5 minuten en heeft voor mij de poort geopend.
schitterende plek weet ik uit herinnering. Ik ben hier met de motor meerdere keren geweest en toen was het schitterend. Vandaag met de camper, mooie rit gehad over de umbrail pas. Nu is er helaas niks te zien door de mist. Wel een uniek plekje.
perfecte camperplaats voor de doorreis. Alle voorzieningen zijn prima. Niet echt druk nu, het is ook lichtelijk einde seizoen. Betalen middels een paal en douchen is met muntgeld. Wisselautomaat is aanwezig.
Mooie plek met prima faciliteiten. Nu 10 aug. staat het stamp vol met Italianen. kosten zijn 10 euro van 20.00 tot 08.00 daarvoor en daarna kost niks. Het vinden van een normale supermarkt is wat lastig, de meeste verkopen alleen drank en sigaretten. Wel koud 's nachts en veel plassen als het geregend heeft. Geweldige omgeving.
Prima camping, ik heb hier 1 nacht gestaan. Makkelijke en behulpzame eigenaar, zoek maar een plek en kom mij straks maar vertellen welke plek en hoe lang. Internet is onnodig ingewikkeld en traag. Voorzieningen zijn gedateerd maar schoon en netjes. De ligging is perfect voor mtb en wandelingen.