@Bernie128
wat een pareltje!!! hartelijke ontvangst, persoonlijke rondleiding over het terrein en uitleg. ruime plekken, en sanitair ….zo schoon en ruim. prachtig losloopweide voor de honden. kortom zeer aan te bevelen en ik kom er zeker nog eens terug.
vriendelijke havenmeester opent de slagboom, ik heb een kleine plek (1) maar dat wist ik van tevoren, plek 10 en 11 zijn het mooiste. sanitair is schoon, goed verzorgd en toegang met code zodat er geen dagjesmensen op kunnen. Fijn restaurant erbij. het is hier aan de plas natuurlijk wel toeristisch en je hoort de muziek aan de overkant van de plas, maar daar kan de jachthaven natuurlijk niets aan doen.
vanwege de warmte een plek aan het water gezocht en hier uitgekomen. ik had de plek online gereserveerd en alles verliep soepel. mooie plek goed sanitair en een vriendelijke dame die over alles uitleg gaf.
heb hier 2 nachten gestaan, wat een heerlijke plek, rustig, ruim. zeer vriendelijke ontvangst door Nienke en de hond Dribbel. Vanaf de camping een schitterende wandeling gemaakt richting Balloerveld. Sanitair is prima verzorgd. kortom genoten en ik kom zeker nog eens terug
wat een schitterende camping!! mooie ruime plekken, erg vriendelijke ontvangst. sanitair ruim schoon en lekker warm water. een echte aanrader!!
ook gesloten vanaf 1 dec terwijl de app anders aangeeft. erg teleurstellend
geen sterren camping blijkt tijdelijk gesloten. Nu al spijt dat ik de betaalde versie heb van de app.