@BernieEngeln
Hou van rondreizen, ontdekken en uitzichten. Water, zon en landschappen zijn favoriet. Motto "Niets moet, camperen mag........overal".
- 1990
- Clever Celebration Buscamper
- 2021
- Ander
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Absoluut mooie camping. Hoewel er volop plek was (en ook bleef), plek in de volle zon met 38⁰ gekregen. Achteruit rijden van de plek weg is idd niet te doen dus ter plekke keren. Duidelijk aangegeven géén stroom nodig te hebben (1 nacht, hebben zonnepanelen), toch €4,50 geteld. Geen discussie over mogelijk naderhand. Dus let op.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Uiterst vriendelijke dame die ervoor gezorgd heeft (waren vol) dat we uiteindelijk 7 nachten op de ze heerlijke plek hebben kunnen staan (zólang blijven we normaal niet op één plek). Sanitair, grootte van de plekken, uitzicht, het meer en de omgeving: allemaal prima in orde. Ook een misverstand over de stroomkosten die we niet gemaakt hadden, was snel opgelost en terugbetaald. De Wolfgangsee is een favoriet geworden.
Prima gratis plek zonder voorzieningen. Sommige personenauto's nemen ook plekken in. Hier was nog plek voor het bezoeken van de Camper Caravan Salon. Fietsafstand 16km. De aanwezige bomen(lindes) zorgden voor "plak" en wespen in deze tijd.
Wij bleven 4 nachten. Prima camping met fijne Nederlandse beheerders, die niet te beroerd zijn ons te voorzien van alle toeristische tips van de omgeving . Lekker zwemmeer en wat een rust. Prachtig. Sanitair is top in orde en de vraag om duurzaam om te gaan met warm water is in deze tijd helemaal terecht.
Prachtige camping, schoon sanitair, grote plekken van verschillend type. Hoog en open met prachtig uitzicht. Laag, gezellig bij elkaar (als je daar van houd) en in de buurt van zwembad en speelmateriaal (kabelbaan) met kinderen. Alleen de prijs klopt niet meer. Wij betaalden €40,- (1000czk) per nacht met stroom.
Wat een nette camperplaats. Superschoon. Warm water, douches, toilet en alleen toegang als je een QR-code hebt. Rustig en aan het fietspad. 50m verder is kayakverhuur voor op het riviertje. Omgerekend €28,- per nacht.
Ziet er mooi uit, maar vergeet niet te reserveren vooraf, anders geen plek.
Geen voorzieningen en duidelijke plekken voor de campers. Er liggen boten en er zijn picknicktafels. Rustige plek voor een overnachting.
Dit is een parking, geen plek voor campers naast de brug. Iedere camper meer dan 5m is te lang. Rijd door naar de haven. Daar is wel plek.
Wij komen hier om 12.00u aan en moeten voor 2 nachten € 111,- betalen. 2 nachten werden 3 dagen, omdat we voor 16.00u op de camping waren. En voor 10.00u weer weg zijn.☹️ Dit is niet netjes. Ik heb nog een waarschuwing voor de slagboom gekregen. Nadat de boom open gaat, moet je snel doorrijden. Anders gaat hij weer naar beneden en dat is eigen risico.😤 Electriciteit is inbegrepen. Ja fijn. Dat hebben we dus niet nodig met onze zonnepanelen.