@BerryD
2023
perfecte camping. gunstig: ik betaalde 15,00 Euro. ik zocht naar WiFi , elektriciteit , douche met warm water, gras om the pitch
eigenlijk perfect. je wordt met rust gelaten. direct bij een zwembad. met stroom ( wel betalen) ik stond hier in een lockdown fase, waar ik in Hessen nergens staan mocht. dat maakte me best blij. vrijheid
super
2022
kosten juli 2022 Camper 14 BAM - 1 Person 14 BAM - Strom 8 BAM Total: 36 BAM (18 Euro) de vele punten, die men kan verbeteren, worden gecompenseerd door het Ambiente. Mijn camper is 830 cm. is te doen
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Sitecode: 19683
is vanaf de grote weg aangegeven. je moet de weg verlaten: Tol betalen en de wegwijzer , ca 1 km. volgen. de Kosten bedroegen voor 1 persoon ca 11 Euro. ontbijt ca 4,50 Euro
2021
1/2 Nederlanders zitten graag voor een dubbeltje op de eerste rij. Een mercedes voor de prijs van een middenklasser! Wie wil dat niet? De toilet en douche zijn extra luxe. Extra! Een kleine wandeling om mensen te ontmoeten. Een praatje te maken met vriendelijke campers. Of bij te kletsen met de behulpzame beheerders Jan en Geert. (Niet te vergeten de hulpsheriff André met partner.)