@BerryJerry
- 2024
Juli 2026
Mooie terrassen camping met veel schaduw plekken. Vriendelijk ontvangst en beheerders. Sanitair en om af te wassen prima in orde, goed warm water. Gezellige foodtruck met terrasje erbij. Annecy is op loopafstand te bereiken, echter terug kun je beter de bus pakken, lijn 27, dit ivm het hoogteverschil. Laatste bus vertrekken om 20.00 uur uit Annecy… We komen hier graag nog eens terug!
Van heel Corsica was het onze slechtste ervaring… ontvangst via een luikje… en nog niet eens vriendelijk zoals we inmiddels gewend waren…camping is verdeeld in 2 velden met n verbindingspad waar veel te hard over gereden wordt…Wij stonden op het 1e veld met veel vaste staanplaatsen en een verouderd sanitairgebouw… bij het 2e veld was dat wel beter. Maar ivm de hoogte van onze camper konden we daar niet terecht ivm de bomen… Na 1 nacht vertrokken
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Kleine camping maar ruime camperplaatsen aan de rivier de Var in zeer groene omgeving. Zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaren. Echter bereikbaar via smalle weggetjes en brug… met onze afmetingen ging het net. Camper 7.40 bij 2.33 cm en 3.00 hoog. Sanitair is op orde en broodjesservice. Wij zouden hier graag terugkomen, ideaal voor op doorreis. Geen voorzieningen voor vuilwater of schoonwater of chemisch toilet… Au revoir!
Juni 2026
Vriendelijk ontvangen, willen graag je ID, maar kunnen ook n copie maken dan heb je je origineel terug. Voor ons was dit een hele fijne ruim opgezette camping. Op het grote veld kon je zelf je schaduwplekje uitkiezen. Sanitair vonden wij prima. We zijn er 4 nachten gebleven, heerlijk zwembad, goede pizzeria met terras en mini market. Op 500 meter ligt het strand aan een mooie azuurblauwe baai, met leuke horeca. Komen hier zeker terug voor vertrek
Gezellige camping waar je zelf je plekje kunt uitzoeken onder de bomen. Vriendelijk ontvangst, mini supermarkt pas 1 juli open. Maar hebben een goede pizzeria en broodservice. Sanitair is wel ok. Met fietsafstand naar het gezellige stadje. Voor herhaling vatbaar👍
Door de eigenaresse en haar medewerkster zeer vriendelijk ontvangen! Camping met mooie ruime schaduwrijke plekken, je mag zelf uitzoeken…Wij waren er eind juni dus nog niet druk en het enigszins gedateerde sanitair wordt prima onderhouden. Van het zwembad met gezellige terras wordt je al helemaal blij na een dagje Corte👍 Een aanrader wat ons betreft… klein nadeel is de weg langs de camping…echter met fiets prima te doen.
Mooie terrassen camping die rustig gelegen is net buiten het stadje. Zeer vriendelijk ontvangst en zoals al eerder gezegd prima sanitair. In de buurt zijn er vele bezienswaardigheden en fiets-en wandelroutes. Wij vonden dit een fijne camping richting zuiden maar de volgorde keer willen wij hier n paar dagen blijven, au revoir!🇫🇷👋👍
Januari 2026
voor ons een fijne camperplaats dichterbij Maastricht. Sanitair is minimaal maar wel schoon! Eigenaar en persoon zijn erg gastvrij… ook als onze reservering op 2e Kerstdag niet ontvangen is… Er wordt meteen n oplossing bedacht! Gezellig restaurant met goede keuken! Prijs is ok en hadden van de weg geen last! Wij komen hier graag terug!
Wij vonden het een prima camperplaats! ruim van opzet en het betaal systeem met de kaart is erg handig! Een beetje jammer is het verouderde sanitair…daar mogen ze zeker nog iets aan doen. Het centrum is via een mooi wandelpad langs de Moezel in 20 minuten te bereiken. tja het circus… leuk toch ? de overlast vonden wij minimaal, om half 11 s avonds zijn de shows over…. Hier 2 nachten gestaan met electra en douchen voor 40 euro! Aufwiedersehen!