@Bert-Dorien
- Adria Twin 640 SLX Buscamper
- 2015
- Buscamper
Sitecode: 51915
Prachtige plek tussen de olijfbomen met uitzicht op zee. Zeer vriendelijke ontvangst door eigenaar. Sanitair eenvoudig maar schoon. Camping is nu open tot 31 oktober, ondanks dat er gesloten staat aangegeven.
Bij aankomst prijs € 27,- pn voor ACSI & € 2,50 toeristenbelasting p.p. Bij afrekenen bleek maar 1 dag ACSI prijs, rest volle pond € 35,50 en ook nog excl. stroom á € 5,- pn. dit alles zonder te zeggen. Voelde beetje belazerd.
Ruime plekken, schoon sanitair, geen of slechte Wifi. Strand voor de deur. Prijs / kwaliteit scheef €31,- pn terwijl € 25,- vermeld stond
Niemand bij receptie, rij maar door zoek plek en zie je later. Oude onverzorgde en rommelige bedoeling, van alle 7 kortingen accepteerd hij er geen een. Gewoon volle pond betalen. Geen aanrader Ongeinterresseerd mannetje
Sitecode: 52007
Prettige ontvangst bij receptie. We krijgen plaats aangewezen maar kunnen ook zelf mooi stekkie zoeken en no doorgeven. Zeer ruime plaatsen +/- 80 m2. Super rustig en relaxed hier. Geen € 15,- maar € 20,- met Asci, zonder € 23,- 15 min fietsen naar Thonon les Bains
Gewoon top hier, zeer vriendelijke beheerders, alles tot in de puntjes geregeld, en heerlijke buitendouche
Heerlijk plekje naast het zwembad aan doorgaande weg waar je geen last van hebt. Supermarkt op 1 km. Zeer vriendelijke beheerder. Restaurant kan wel wat peper gebruiken, maar eten eenvoudig en goedkoop.
Heerlijk ruime camperplek bij Paddepoel. Zeer verzorgd en mogelijkheid om eten te bestellen. Broodjes service aanwezig. Prachtige wandel- fiets omgeving. Prijs wat aan hoge kant, zeker nu zonder sanitair. Maar paar lekkere dagen gehad met heerlijk weer
Hebben hier 5 dagen gestaan na rondje Bretange, mooie ruime plaatsen en zeer aardige beheerder. Goed sanitair, voldoende en schoon. Broodservice net buiten de poort. Super U en Intermarche op kleine 4 km. Camping ligt tegen de duinen op 100 m van de oceaan. Heerlijk rustig en zeker aanrader, betaalden €19,80 p.n. met stroom
Camperplek blijkt bijna 2x zo duur als aangegeven, € 33,- per nacht met stroom. Wel mooie plekken, veel schaduwplekken en op loopafstand van strand. Keurig sanitair