@Bert1951
- 2018
- Adria Sport 573DF
- 2012
- Bezit + verhuur
Wat een heerlijke plaats. Vriendelijk mensen die je in alles bijstaan. Mooie plaatsen met alles erop en eraan en als je wilt ook gebruik van het sanitair. En in de prachtige omgeving van de Maas valei. Heerlijke fietsroutes van hieruit en prachtige dorpjes. En de Maas vlakbij. Wij hebben hier ook een Wijn safari gedaan met het start punt op loopafstand van de camperplaats.
Een prima camperplaats voor een nacht. Voor het chateau, tussen de wijnranken en met elektra en water. Heel dicht bij de N10 en makkelijk bereikbaar. Wij kwamen zeker ook voor de wijnproeverij. Deze viel wat tegen. De wijnen zijn prima maar je krijgt weinig informatie van het enige personeelslid die Engels spreekt. Jammer maar we hebben wel een paar wijnen gekocht.
Camping is prima voor een nachtje op doortocht maar wel erg duur. Wij hadden een klein plaats bij de ingang bij het restaurant. Veel geluid van het terras. Dicht bij het mooie stadje Tordesillas dat op loopafstand ligt. Het menu van het restaurant ziet er prima uit en het personeel erg behulpzaam . Wij hebben de Iberico ham geprobeerd. Geweldig! Het personeel in de receptie was ronduit erg onvriendelijk en onbeschoft. Goed en schoon sanitair.
Een leuke naturisten camping in een mooie omgeving. Uitzicht op het prachtige Castello de Marvão! Vriendelijke eigenaren en Paula kookt soms een heerlijke Portugese maaltijd. Grote plaatsen met wat weinig schaduw. Het zou nog een betere plaats zijn als er wat meer onderhoud/renovatie zou zijn aan b.v. het zwembad zoals parasols, kapotte ligbedden vervangen en een barretje om wat te drinken. Maar wij hebben genoten!
Goede camping voor 1 a 2 nachten op doorreis. Mooi en schoon sanitair. Plaatsen groot.Vrije keuze. Vriendelijke Nederlandse eigenaar. Deze gaf veel informatie van de mogelijkheden in de omgeving inclusief wandel routes in de omgeving. We hebben deze niet benut aangezien de temperatuur 38 graden was. Je kunt heerlijke pizza's bestellen die bij je plek bezorgd worden!! Wel in de nacht langs van het dichtbij denderende verkeer.
Dit is voor Portugese begrippen een camping in de buiten categorie. Geweldig. En zo is de prijs! 9. Maar daar heb je alles voor!! Sanitair wat continu wordt schoongemaakt, prachtig zwembad. Wel erg druk en rumoerig met muziek tot 11:00 's avonds. Locatie niet erg gunstig aangezien de stad en stranden moeilijk met fiets bereikbaar zijn i.v.m. drukke wegen. Maar dat kun je met Uber oplossen. Al met al geweldig voor een uitje naar Lagos en genieten.
Mooie camping en vooral de locatie is erg goed. Van de camping makkelijk fietsen naar het dorpje, de Cabo de Sao Vincente en Fortaza de Sagres. Sanitair goed schoon, ietwat over datum. Heet leuk restaurant met erg mooi uitzicht over de omgeving. Eg vriendelijk personeel. Zoals gebruikelijk in Portugal veel zanderige plaatsen. Vrije keuze van plek, Wel allemaal ongelijk.
Leuke teras camping met een fenomenaal uitzicht op het dorpje!. Prima sanitair en zeer schoon. Bij de zeer vriendelijke check in werden we gevraagd of we wilden mee eten. Zeker doen! Prima 3 gangen maaltijd met de keuze tussen vlees en vis in het kleine restaurant.En voor 20 euro per persoon inclusief wijn. Op fiets afstand (wel heuveel op heuvel af) van het mooie dorpje met oude stands muren en een kathedraal(tje).
Goede.. Vrije plaats keuze.. Plaatsen zijn niet gemarkeerd. Meeste plaatsen op zandgrond. Sanitair goed en redelijk schoon. Zwembad aanwezig tegen betaling. Prima locatie in het centrum van het gezellige stadje. Strand op 5 minuten fietsen. Vriendelijke receptie
Prima camperplaats voor een overnachting tijdens de tocht door de Douro valei. Een beetje moeilijk te vinden aangezien de poort gesloten is. Bij een sport complex waardoor je gebruik kunt maken van douches/toilet. En zelfs een stortplaats voor chemisch toilet en afval water! In het dorpje Pesquiera waar ook een leuk museum is over de Doura wijnen, ticket inclusief proeven van een glaasje port!! Zeer veilig achter gesloten poort met pasje.
Mooie kleine camping. Kleine plaatsen maar de service en vriendelijkheid van iedereen en de prachtige ligging maakt dat meer dan goed! Steile toegangsweg maar goed te doen. Alles ziet er piek fijn onderhouden uit inclusief het sanitair.In een klein barretje met terras is het prettig vertoeven met een flesje Raposeira, de locale "champagne". Deze wordt door de buren gemaakt. Daar zijn ook rondleidingen over de wijngaaard en wijnkelders mogelijk.
Hele mooie camping voor rust. Vrije keuze van plaatsen. Midden tussen de kurk eiken! Zowel zon als schaduw. Groot oppervlak, mooie natuur. Mooi extreem schoon zwembad, en sanitair. Zeer vriendelijk mensen. Nederlands sprekende eigenaar
Terras camping. Steile toegangsweg. Strand en stadje dichtbij maar via steile weg. Vriendelijk personeel, zeker in het restaurant. Plaatsen met weinig schaduw en sanitair slecht onderhouden en schoongemaakt.
Mooie locatie aan de schitterende baai. Vriendelijk personeel. Maar voor de rest een desolate bedoeling. Je kunt kiezen tussen een zeer kleine plek op asfalt of een iets grotere op zand en steentjes. Geen gras of bomen te bekennen. Alles omheind en toegang alleen met pasje, lijkt op een gevangenis. Sanitair heeft al jaren geen onderhoud meer gehad. Wij kregen de indruk dat het een kwestie van tijd is dat de camping vervangen wordt door flats.
Ok camping voor 1 a 2 nachten en bezoek aan het prachtige Coimbra. Verbinding mogelijk per bus (stopt voor de camping), maar voor 5 euro ben je er zo met de taxi. Fietsen is af te raden i.v.m. de steile wegen. Goede sanitaire voorzieningen. Er is weinig schaduw en de plaatsen zijn niet gemarkeerd. Vrije keuze van plaatsen. Grote supermarkt op loopafstand. In het weekend last van harde muziek van een bar buiten de camping.
Deze plaats is nu een grote bouwplaats. De naastgelegen parkeerplaats heeft een hoogte limiet van 2,20
Wat een geweldige plek voor een overnachting!! Geen voorzieningen maar een schitterende plek in het hart van de Quinta met een uiterst vriendelijke eigenaar en personeel. Je betaalt 27 euro voor een welkomst pakket van 4 voortreffelijke wijnen. En kunt een prima rondleiding op de wijngaard en kelders krijgen met proeverij! Werkelijk geweldig. Bedankt Vanessa en collega’s voor jullie passie!!!
Een positief deel is de prachtige ligging. In het bos en dicht bij Hlilversum en Loosdrecht. Maar daar houdt het ook op. zeer oud sanitair dat heel slecht wordt schoon gemaakt en waar je nog 50 cent moet betalen! En niet verwarmd. Camping doet erg rommelig aan.
Wat een prachtige camperplaats, midden tussen de wijnranken en op loop afstand van het centrum van Trier. En met een wijn automaat waar de flessen wijn zo uitrollen (tegen betaling uiteraard). Maar jammer dat het daarmee ook ophoud. Als je een vraag hebt is er niemand te vinden. Als je wilt betalen is er niemand te vinden. Er is een plaats om het cassette toilet te legen maar het is niet aangegeven dus een behoorlijk zoek plaatje.
Sitecode: 2097
We kwamen hier langs. Een mooie plaats. Vlak met asfalt. Toilet en water aanwezig. Maar met een hoogte beperking van 2,10 m!! Dus niet echt een camperplaats! Daarom ook helemaal leeg.
Heerlijke, rustige camping op minder dan 10 minuten fietsen van het centrum van Harderwijk. Schoon sanitair en hele vriendelijke beheerder! Ondanks dat het zo dicht bij Harderwijk ligt heb je toch het gevoel dat je op het platteland zit. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Als je deze camping in een woord wilt vangen dat is dat: RUST. Een geweldig vriendelijke ontvangst, en een camping in een prachtige omgeving. Sanitair is wat je nodig hebt en altijd schoon, ondanks dat alle 12 plaatsen bezet waren. Van hieruit kun je hele mooie fietstochten maken naar o.a. Bourtange. Ook de hunebedden liggen op fiets afstand. En nogmaals wat een rust!
Erg grote mooie camping. Verdeeld in kleine velden waardoor het minder groot lijkt. Mooie grote plaatsen. Maar het allerbeste is de ligging! Je wandelt zo vanaf de camping het bos in. En prachtige fietsroutes vanuit hier. Mooie schoon verwarmd sanitair. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mooie camping. Dicht bij het prachtige fietsgebied de Schoorlse duinen en de badplaats Bergen aan Zee. Erg ruim opgezet met velden en een paar camperplaatsen die verhard zijn. Goed en schoon sanitair hoewel het aantal douches bij de camperplaatsen erg beperkt is. Winkels en restaurants op fietsafstand in Warmenhuizen en Schoorl.
Geweldige locatie! Op loopafstand van het prachtige dorp Monnickendam. Aan de haven en dicht bij strandjes waar je kunt zwemmen. Priima en schoon sanitair. Enige minpuntje zijn de wat korte openingstijden; van 9- 11 en van 15 tot 18 uur.
Het is wat ver weg van de grote weg voor een overnachting. Maar het is een prima plaats. Heerlijk rustig. Prima onderhouden en een hele vriendelijke ontvangst. Het sanitair is schoon, misschien wat weinig toiletten en maar 1 douche. Verder alles aanwezig, elektra, water etc. Een beetje aan de prijs. Voor 3 personen moesten we 27 euro betalen.
Wij kwamen hier vandaag aan na een reis van 9 uur. De dame bij de receptie bekeek ons al heel onvriendelijk toen we binnenkwamen. Ik vroeg: "Do you have a ..." verder kwam ik niet, ze zei "No" Toen ik wilde vragen of we op de parkeerplaats kon staan zei ze halverwege opnieuw "no". Ik wilde nog vragen of ze een alternatief wist maar ze zei al meteen No. Toen we haar bedankten en weggingen kon er niet eens een groet af. Natuurlijk kan het zijn dat ze vol zijn, maar je kunt toch wel vriendelijk blijven
Prachtige locatie. In het bos aan een mooi meer! Ligt langs de weg maar geen hinder. Heerlijk zwemwater! Goede sanitair en schoon. Mooie keuken voor vrij gebruik. Jammer dat het poortje naar het meer om 7 uur nog gesloten was!
Camping is een groot woord maar het is een prima camperplaats! Prima voorzieningen. Electra, water en afvoer op elke plaats. 2 douches en 2 toiletten, wasmachine en droger en een keuken met koel- vriezer en magnetron! Bewaak. Locatie is dicht bij Prinaltiyskaya hotel en restaurant. 20 minuten lopen van metro station.
Camping aan de zee! Veel seizoenplaatsen rn vaste plaatsen maar ook wat plaatsen voor campers, deels voor de slagboom, deels erna. Goed sanitair met betaalde douches. Mooie plaats voor een overnachting voor of na de ferry tocht tussen Puttgarden en Rodby in Denemarken. Prijs iets hoger dan op de camperplaats bij de ferry maar meer faciliteiten.
Prima camperplaats! Leuk aan het kanaal dicht bij het dorpje en een sluis. Voor 200 kronen met electra en een pasje voor de toiletten en douche. Wij kwmen rond 5 uur aan en er waren genoeg plaatsen zelfs met electra. Later liep het wel vol. Bij de douches wel erg druk want ook de boten maken er gebruik van. Prima plek voor een overnachting op weg naar Stockholm!
Mooie erg ruime camping aan de Loire op 4,5 km afstand van het centrum van Blois. Er loopt een fietspad langs de Loire naar het dorp. Erg ruime plaatsen en in het voorjaar heel veel ruimte. Er was maar 1 sanitair gebouw in gebruik, maar je kon daar dicht bij staan. Sanitair modern en netjes schoon. Er was in het Chateau Royal de Blois een geluid en lichtshow "SON ET LUMIÈRE" maar uiteraard in de avond. De fietstocht terug rond 23:00 was wel erg donker!!! Broodjes service aanwezig. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
De weg naar de camping is niet al te best langs het riviertje de Risle. Kleine nette camping met goed sanitair. Mooie plaatsen tussen heggen. Ligt aan een leuk meertje, jammer dat je er niet mag zwemmen. Op 3 km van het leuke, gezellige dorpje Pont Audemer. Dit wordt ook wel het Venetie van Frankrijk genoemd.
Grote camping met zeer ruime plaatsen. Perfecte ligging op het “gouden” eiland 5 minuten fietsen van het centrum van het gezellige centrum van Amboise en het kasteel. Hier zit ook een goede boulangerie die alvroeg open is. Jammer dateind april 2 van de 3 toilet gebouwen gesloten waren. De prijs is slechts € 16.00!!
Camping geeft een rommelige verouderde indruk. Veel stacaravans. Ook het sanitair is verouderd maar redelijk schoon. Ligging is niet goed. Slechte fietsverbinding met Tours en in de omgeving niks te beleven. Redelijke camping voor een nachtje op doorreis.
Prima camping voor bezoek aan Nantes. Goede fietsverbinding met centrum. Slechts 15 minuten. Speciale camperplaatsen met gravel. Prima, verwarmd sanitair dat goed wordt schoongehouden.
Prima camping. Goed sanitair en vriendelijk personeel. Erg bijzonder is de ligging op de clif bij Omaha beach. Jammer genoeg had de regen de plaatsen met zeezicht onbegaanbaar gamaakt. Maar te voet kun je met een pad naar het strand.
We zijn hier wezen kijken. Gewldige locatie voor het uitzicht! Maar toen wij er watren was het erg winderig en onstabiel weer. Dus zijn we wat lager en dichter bij het dorp op de camping gaan staan.
Prima camping in het midden van Arromanches. Centrum, D-day strand en musea op loopafstand. Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer redelijke prijs. Sanitair ptima in orde.
Wij zijn hier in oktober geweest. We hadden er veel van verwacht na de beschrijving gelezen te hebben. Het viel echter tegen Deel van de plaatsen heeft geen electra waardoor bij onze plaats, waar wel electra was, het aansluitpunt al bezet was. Personeel erg onvriendelijk en druk met busladingen toeristen die naar het restaurant komen en de wijnproeverij komen. Wel op loopafstand van de stad.