@Bert19601
Wij zijn net thuis na 2 nachten op deze camperplaats te hebben gestaan. Sinds vorige week is deze camperplaats geopend en de nieuwe eigenaren hebben echt aan alles gedacht. Samen met onze vrienden hebben we genoten van deze mooie camperplaats. Zeker voor herhaling vatbaar. Bert en Marieke
Geweldige nudisten camping waar het goed vertoeven is. Er heerst een gemoedelijke sfeer met gastvrije beheerders. Af en toe worden er speciale cocktail middagen, maaltijden(bijv mosselen) tegen gereduceerde prijzen aangeboden. Korting via ACSI kaart. Een aanrader als je van rust houdt.
Voor €3 toilet legen, grijs water lozen én water vullen. SUPER geregeld hier. Ook mooie brug om bovenkant camper evt te reinigen!
Sitecode: 81917
Dit is geen camping meer! deze kan beter uit Campercontact gehaald worden.
Een goede camperplaats om te staanom te staan! heerlijk gegeten en gedronken. Dit moet je gewoon meegemaakt hebben! camperplaats is gratis en eten en drinken uiteraard betalen.
Wij vinden dit een heerlijke camping; waar ook campers welkom zijn! Mooie ruime plekken; schoon sanitair (geen extra kosten) en supervriendelijke eigenaren en personeel die meedenken. Kortom een aanrader.
Echt een fijne plek om te staan. Voor €19/nacht (€2 extra voor energie kosten), heb je álles!! Complimenten aan de eigenaren!!
let op voor stroom betaal je niet, zoals op het bord staat €,50/kwu maar €1,15. Dan ben je al snel €8 à €9 per nacht kwijt. Het is maar dat je het weet.
Rustige plek bij de gemeentelijke camping. Als de camping gesloten is, is er geen stroom op de stroompaal bij het waterput en afvoerplek in de hoek. zie foto. dat is echt jammer.
Wat we net op deze camping meemaakten hebben we nog nóóit meegemaakt. Wat een ongelofelijke onbeschofte eigenaar. hetzelfde verhaal als hieronder.
Een hele mooie combinatie van een (modern) bedrijf, nieuwe stal (open om te alles te bekijken) en verwerking van de melk in de vorm van verkoop heerlijk ijs, Erg aardige mensen en niet veel geld om te overnachten (€1), stroom is €4. Ideaal voor doorreis. Echt een aanrader.
Deze camperplaats is helaas dicht.
Superplek om te staan als je Amsterdam wilt bezoeken. Wij vonden het alleen jammer dat álle sanitair dicht was (prijs/kwaliteit verhouding klopt dan niet helemaal).
Supergastvrije ontvangst door de havenmeester. Mooie locatie. Plekken (vooral tussenin) zijn inderdaad erg smal, hadden een claustrofobisch gevoel. Mooi sanitair maar mag wel wat beter schoongemaakt worden. ☹️
Sitecode: 19888
We hebben hier 2 nachten gestaan. Was heerlijk, lekkere douches, schoon sanitair. De prijzen variëren nogal gedurende het seizoen, dus wil je niet voor verrassingen komen te staan, neem van te voren even vooraf contact op. (Wij waren €25,50 kwijt voor 1 nacht)
Mooie plaatsen, super incheck systeem.
Mooie camperplekken. Dichtbij Amsterdam en openbaar vervoer. Jammer dat je extra moet betalen voor de douches (knop ingedrukt houden😕 om water uit de kraan te laten stromen). Ook vervelend dat je je id bij de receptie achter moet laten. Niet ál het personeel is even vriendelijk, helaas. Toch jammer vinden wij. We gaan tenslotte voor ons plezier met de camper weg.