@Bert23041958
- 2017
mooie camperplaatsen. alles net nieuw. maar er stonden ook gewoon caravans met auto's er voor en zelfs een tent. dit kan niet vinden wij. die horen gewoon op de camping. jammer
Wij zijn hier vaker geweest. rustige plek. 10 euro. hier is in de ochtend controle op door de gemeente. het service station is al een tijd buiten gebruik wordt tijd dat dit opgelost wordt.
een prima plek om de kerstmarkt te bezoeken. vriendelijke ontvangst. het was overvol dus reserveren. er stonden ook veel campers op de gewone parkeerplaats voor de camper plaats. daar is ook het sanistation.
prachtige Camperplaats. schoon sanitair. prachtige omgeving om te fietsen. prima verzorgingplaats. alleen een tip, maak voor de winter een afdakje met verlichting over de afwasplaats.
hartelijke ontvangst. nette camping. omgeving is prachtig om te fietsen. lozen afvalwater buiten de poort maar ruim genoeg
wij vonden de Camperplaats helaas tegenvallen . erg krappe plaatsen. wel dicht bij ieper.
hier aangekomen was alles op de schop. dus dicht. wel mooi gelegen
mooie camping, prachtige omgeving. schoon sanitair. ACSI korting 20,00
hier al vaker geweest. mooie rustige plek. wat een onzin om 1 ster te geven ivm poging inbraak. kan de Camperplek totaal niets aan doen. erg vervelend maar kan overal gebeuren. wij hebben hier een veilig gevoel.
hier 22 juli gestaan. geen controle gezien. staan hier vaker een nacht. altijd prettig. raar dat het niet meer mag. zijn geen werkzaamheden te zien. zo dwingen ze je om naar de betaalde nieuwe camper plaats te gaan. daar is totaal nikd aan nog. geen mooie plek. als deze plek ook betaald gaat worden dan komen wij niet meer. helaas
een prachtige plek omgeven door een prive tuintje. Geen last gehad van de weg,vliegtuigen, honden geblaf of cross motoren. sanitair keurig schoon. wij komen zeker een keertje terug.
op deze mini camping 3 dagen gestaan. in een woord geweldig. zeer gemoedelijke sfeer. keurig schoon sanitair. vriendelijke eigenaren. alleen de Wi-Fi liet het af en toe afweten. vuilwater lozen is wat lastig. moet achter de boerderij gebeuren. daar moet je eerst even voor bellen. wij komen zeker terug.
in een woord fantastisch. alles klopt. het is hier in de zomer ws nog mooier met al die planten en bloemen. wij komen dan zeker nog een keer terug.
mooie camperplaats vlakbij Rucphen. vanuit hier fiets je zo de bossen in of de hei op. wifi is nu ook aangelegt. vriendelijke eigenaren en dito ontvangst. stonden hier voor de kerst, maar de sfeer zit er al helemaal in(zie foto). komen zeker nog eens terug
Heerlijk weekend hier gehad. keurige Camperplaats. schoon sanitair. eten afhalen mogelijk en een prachtige omgeving.
fijne Camperplaats. schoon sanitair. Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. niet op alle plekken schotel ontvangst. Wi-Fi deed het niet altijd goed.
alles keurig in orde. Wij komen hier graag.
vandaag wezen kijken naar de Camperplaats op de fiets. ziet er netjes uit met prachtig uitzicht. alleen wat mij opviel en niet de bedoeling is van een Camperplaats is dat er gewoon caravans met voortent en al staan. Hier moet echt op gelet worden vind ik. En de prijs is te hoovoor een Camperplaats. díe moet echt naar beneden.
keurige Camperplaats. plekken niet al te ruim maar wel lang. luifel kan wel uit hoor. sanitair keurig en zeker niet oud. wifi prima. je kunt ook op het gras gaan staan. prima stroom bij elke plaats 10 ampere. Heerlijk fietsen en je kunt zo met je camper aan de brouwersdam gaan staan en in de avond weer terug op je plekje komen als je voor meerdere nachten hebt geboekt. prima service plaats.
prachtig ruim opgezette camping. vriendelijke eigenaren. sanitair was nog dicht maar zag er vanuit de buitenkant keurig uit. bij alle plaatsen was er stroom en water prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen.
nette plek om je vuilwatertank te legen en schoon water in te nemen maar je wc konden wij niet legen. was er ook niet zeiden ze.
Wat een heerlijke Camperplaats hij is nu weer open. prachtig uitzicht. erg rustig. officieel 4 plaatsen, maar er stonden er meer. Geen voorzieningen. Maar ook niet nodig. gratis . maximaal 48 uur
Prachtige wintetcaming. mooie omgeving. fantastisch sanitair. goed restaurant. prachtig sanitair. met acsi kaart 25.00 euro.
Wat een heerlijke camping. met de acsi kaart 25.00 euro. wij keken zo uit op de piste. Prachtige sanitair toilet legen prima. vuilwatertank legen niet kunnen vinden. zeer vriendelijke ontvangst. geen restaurant. je zit een beetje in de middel of nowere dus goed proviand mee nemen. Prachtige wandelingen gemaakt. wij komen zeker in de zomer een keer terug.
Sitecode: 12046
wij waren hier half januari.Er viel toen flink wat sneeuw. Stonden op het open veld . Prachtig uitzicht. Douchen moest apart voor betaald worden.Twer euro per persoon. Hebben wij niet gedaan. Toilet legen in een soort trog. vuilwatertank legen kan wel, maar bij ons was het klepje van onze afvoer helaas vast gevroren. Restaurant zag er gezellig uit, maar hebben hier níet gegeten.Toch een plekje.
nette, schone en goed verzorgde camperplaats. vriendelijke en behulpzame eigenaren met als extra broodjes op zondag voor het ontbijt gratis. komen hier zeker nog eens terug
nette camperplaats. loopt tegen de avond helemaal vol. wij stonden op de reserveplaatsen. was voor ons prima. schoon sanitair, wel weinig voor zoveel campers. vaak in de rij staan hierdoor. op de fiets naar aachen en lekker naar de thermen geweest. wij komen nog een keer terug voor de kerstmarkt. Stageld wordt opgehaald door de beheerder.
keurige Camperplaats. Eind september nog erg vol. In eerste instantie stonden we op de grote parkeerplaats ervoor. Toch vond de aardige havenmeesteres een plekje voor ons. Elektriciteit met muntjes gaat snel op. Keurig sanitair. Met de fiets naar Texel geweest en naar het Marinemuseum geweest. Héérlijk weekend gehad. Wij komen weer.
prachtige camping. konden met de acsi op de comfort-plaatsen staan, met stroom, water en afvoer grijswater en chemisch toilet op de standplaats. wifi gratis en goed werkend. winkels op loop afstand. sanitair goed en schoon en wat een geweldig uitzicht op de zugspitze. een dikke negen verdient.
geweldige campingsite. met hele grote plaatsen tot grote plaatsen. mooi en goed schoon gehouden sanitair en een heerlijk zwembad. restaurant met heerlijke gerechten voor weinig geld. komen hier zeker terug.
Mooie camperplek. Redelijk grote plaatsen. Inchecken met het kopen van een kaart. Op de meeste plaatsen stroom, dit zit bij de prijs van 15,00 inbegrepen. Voor het douchen moet je je kaart opwaarderen. Wij hebben in de camper gedoucht. Prachtige omgeving om te fietsen. Wij misten alleen een plaats om af te kunnen wassen.
Sitecode: 19090
Knusse kleine camper camping. Goede ruime plaatsen met mooi uitzicht. Leuke omgeving om te fietsen. Dicht bij de stad Emmen om te winkelen of andere activiteiten zoals Wildlands. Sanitair schoon en voldoende doch ietwat gedateerd.
Sitecode: 21942
Prachtige camping met een wonderschoon uitzicht op de omringende bergen. Goed verzorgd en superschoon sanitair. Mooi zwembad met Welness centrum. Is wat prijzig, maar je krijgt wel waar voor je geld. Restaurant aanwezig waar zelfs de lokale bevolking komt eten. Dat wil wat zeggen
Grote maar zeer nette camping. Schoon sanitair met heerlijke warme douches. Wel veel vaste staplaatsen. Je kunt vanuit deze camping prima naar de Keukenhof fietsen en de mooie tulpenvelden bewonderen.