@BertDuivenvoorde
- 2000
Eenvoudige ruime kampeerplekken met stroom en stromend water. Rustig gelegen aan de rand van dorp. Mooi uitzicht over de bergen.
Ludieke, hippie-achtige camperplaats tussen de olijfbomen. Veel bankstellen, , fauteuils en kussens om heerlijk van de rust te genieten. Mooi uitzicht over de heuvelachtige omgeving! Vantevoren bellen voor reservering. Prima uitvalsbasis voor bezoek aan de Werelderfgoed Nuraghe Su Nuraxi (UNESCO ) in Barumini! Tel. 00393407998409

Sfeervolle camping, ruime plaatsen, goede voorzieningen en vriendelijk personeel
Schaduwrijke camping, slecht onderhoud toiletruimtes, mooi vogelreservaat met flamingo’s. Route beschrijving is matig(een vriendelijke automobilist heeft ons naar de camping gebracht)
Parkeerplek op loopafstand van alle bezienswaardigheden van de stad en vlak bij de haven met leuke restaurantjes. Vriendelijke medewerkers. Je moet wel contant betalen!
Grote, mooie camping! We hebben hier 3 dagen gestaan!
De camping is alleen geschikt voor camperbusjes! De wegen op de camping zijn smal en de struiken/bomen zijn niet of nauwelijks gesnoeid. ik snap niet dat een inspecteur daar geen opmerking over maakt! Wij hebben er twee krassen op de camper aan overgehouden. De camping ligt overigens in een prachtig natuurgebied!
Sitecode: 194541
Ruime plaatsen, prachtig toiletgebouw, mooi zwembad, 1 september/4 oktober wordt CCA kaart €25 geaccepteerd
Mooie, drukbezochte camping op een gevarieerd terrein, met mediterrane begroeiing. Schoon toiletgebouw en vriendelijk personeel. Heerlijke pizza’s gegeten in het restaurantje. Een minpunt: er moet nodig onderhoud gedaan worden aan de begroeiing en de stroompalen: de onze hing nog maar vast aan een enkele bout.
De camping heeft een goed restaurant/pizzeria! Camping ligt onder de aanvliegroute van de luchthaven van Pisa en vlak bij het industriegebied van Livorno en dat kun merken.
prachtig gelegen! hartelijk welkom! uitstekende service (gratis vervoer naar Monterosso). rustig gelegen
Sitecode: 194762
Krappe ruimte tussen de campers. De camperplaats lijkt hierdoor op een opslagplaats voor een camperhandelaar, er is ruimte genoeg voor aspirant kopers om de campers te bekijken. Voorzieningen zijn voldoende! De camperplaats ligt ingeklemd tussen flatgebouwen.
sanitair: schoon, modern. plek: moeilijk te vinden, toegang stijl, rustig gelegen, goed eten
Wij hebben aan de rand van deze grote parkeerplaats gestaan. Wel een leuke plek naast een riviertje. Wij missen de sfeer van een camperplek. Je kunt alleen contant betalen aan een echtpaar dat langs komt.
Nette camping, elk jaar door ACSI geïnspecteerd! Keurig sanitair, met uitzicht op de bergen. Schaduwrijke plaatsen
druk bezochte camperplek op korte afstand van het meer. Veel bomen, afgescheiden plekken door heggetjes
er zijn bij de heren/vrouwen toiletten 2 zit wc’s en 6 hurk wc’s. Op de camping heb je prachtig uitzicht op de bergen. Er zijn prachtige wandelingen mogelijk. Er is een goed restaurant/pizzeria.
heel landelijk gelegen agriturismo in een kloostergebouw uit de 18e eeuw. Vriendelijke ontvangst op een heerlijke rustige plek
luxe, nieuw toiletgebouw. Terrassencamping, hellend terrein; op loopafstand van het strand en dorpscentrum ; gratis muziek van bar/restaurant
mooie ruim aangelegde camping, je kunt wandelend door het bos naar het strand. In de zomer rijdt er ook een busje naar het strand. De camping heeft een goed restaurant!
een mooie camping in parkachtige omgeving met veel schaduw. Het sanitair is van goede kwaliteit en wordt goed onderhouden. Vanaf het terras heb je mooi uitzicht op de omgeving.
Sitecode: 20585
oude camping met ruime schaduwrijke plekken. Vreemd is dat ze 3 euro vragen voor een plek met cca voor stroom en 2 warme douches per dag, terwijl dat bij cca inbegrepen is. Brioches kun je beter bij de bakker halen: verser en goedkoper.
mooi aangelegde camping met ruime plaatsen met veel schaduw. Wij hadden een plek met prachtig uitzicht op de stad en het meer.
camperplek aan Trasiminomeer, ziet er verzorgd uit en voldoende ruimte. gebruik van de stort plaats en waterinname kost €6. In de omgeving zijn veel terrasjes en restaurants.
mooi aangelegde camping, met uitzicht op het meer van Trasimeno, goed restaurant, leuke bar en goede voorzieningen prijs in voor- en naseizoen dit jaar met cca (campinggasten Acsi) €25
camping met ruime plekken in bosachtige omgeving (veel schaduw) alles is schoon en netjes.
mooi aangelegde camperplek met prachtig uitzicht op het Toscaanse landschap. Ligt aan het Via Francigena (prachtig wandelpad) en op loopafstand van de burcht van Monteriggioni. De weg er naar toe is wel steil, met rolstoel haast ondoenlijk. Er is een groot toiletgebouw met gratis wc’s en betaalde douches!
Argegna camping met goede sanitaire voorzieningen, het restaurant is uitstekend, voldoende schaduw, op loopafstand van het strand, er zijn wel veel vaste staplaatsen
mooie parkachtig aangelegde camping, met mooie schaduwrijke bomen, gelegen aan de Doubs. we stonden op plek 74 en hadden daar veel last van de drukke weg langs de camping. Jammer!!!
mooie, rustig gelegen camperplek, bijna elke plek heeft uitzicht op het kanaal. voldoende ruimte om water te lozen en in te nemen. Toilet kan geleegd worden. Langs het kanaal ligt een mooi fietspad.
mooi aangelegde camperplek, vlak bij het centrum van het dorp aan de rivier de Ourthe
mooie nieuw aangelegde camperplek met ruime plaatsen, vlak bij het dorp
mooie camping met directe toegang tot het strand. De camping staat vol met mooie planten en bomen. Camping ligt in het dorp te midden van winkels, terrasjes en restaurants.
overzichtelijk aangelegde camperplek, goed onderhouden, vlakbij het dorpje, je hoort wel verkeerslawaai. camper staat op verharde ondergrond, achter de camper kun je in het gras zitten!
mooie camperplek plek tussen hoge bomen , wij hebben van de weg geen last gehad.
Sitecode: 20141
goede, mooi verzorgde camperplek! je wordt gastvrij ontvangen, je kunt broodjes voor de volgende dag bestellen (ze worden ‘‘s morgens tussen 8 en 9 uur bij de camper bezorgd). er is ook een bar en restaurant.
heel rustig gelegen camperplaats, aan de rivier. Veel lommerrijke bomen, staanplaatsen in het gras. terrasje op loop/ fietsafstand.
fijne camperplek, ruime plaatsen met uitzicht op de Maas, mooi fietspad langs de Maas, vlakbij het dorp

leuke aan de Loire en aan de overkant ligt stad mooi uitzicht!
rustige, ruime camperplekken aan de Allier. Alles is geautomatiseerd, je kunt het zo duur als wil: startprijs €5 + €0,10 per verblijfsuur + stroom €1 per 2 uur en extra kosten voor wc lozen we hebben er prettig gestaan
ruime plekken met bomen en struiken, aan meer (van camping afgescheiden door gaas) , goed onderhouden .Sanitair was gesloten tijdens ons verblijf. Verder goede voorzieningen: water lozen, water tanken, wc legen en stroom
mooi gelegen aan een riviertje met veel bomen, ruime plaatsen . op loopafstand van het centrum van het dorpje. toegang met pasje van camper car Parc
goed aangelegde en rustig gelegen camperplek bij vliegveldje.
mooie camping met veel soorten bomen en struiken. uitstekend sanitair dat goed schoon gehouden wordt. Wij hebben er heel fijn gestaan!
goed geoutilleerde camperplek, bij een camping Municipal,met mooi uitzicht op de zee
mooie ruime camperplek met zicht op de gigantische kathedraal, zéér gunstige overnachtingsprijs

deze camping ademt de sfeer uit van een woonwagenkamp: naar poep ruikend toiletgebouw, overvolle afvalbakken die tijdens ons verblijf niet geleegd werden. Dat alles voor de overnachtingsprijs van €30,50
Sitecode: 1950
mooie verharde plek, mooi uitzicht op bergen. wij betaalden €15,00 +€1,52 (toeristenbelasting). je moet een pasje hebben om de camperplek op te rijden. geen extra kosten. je mag je kampeermeubilair naast je camper zetten.
Sitecode: 11907
dit is geen camperplek, we zijn snel doorgereden naar de camping in het dorp!
eenvoudige, wat gedateerde camping, eenvoudig sterk verouderd schoon sanitair, mooie uitzicht op de bergen
mooie camping, goed toegankelijk, zeer schoon toiletruimte (temperatuur van het water in de douche schommelde van bijna warm naar bijna koud), gezellige bistro met redelijke prijzen, bushalte op de camping.
mooie camping, netjes onderhouden, ruime plekken! zeker een aanrader!
Sitecode: 20141
mooi aangelegde camperplek, ruim opgezet en gemakkelijk bereikbaar, vriendelijke ontvangst, men spreekt Nederlands
super camperplek
gratis camperplek langs doorgaande weg, campers mogen niet parkeren op naastgelegen parkeerplaats. Er staat niet aangegeven hoeveel campers er mogen staan. Wij hebben er alleen geparkeerd om te picknicken en een mooie wandeling in het verdronken land van Saeftinghe te maken. Er zijn geen voorzieningen.
prachtige camperplek te midden van een mooie natuur!
prachtig aangelegde camping aan het water, met verharde staplaats met een ruim gazon om op te zitten. Heel vriendelijke en hulpzame beheerder. Camping rustig gelegen in een mooie omgeving, fietsroutes vanaf te camping. Alpacas bij de camping.
mooie verharde staplaatsen met gazonnetje ernaast waar je kunt zitten. de camperplaatsen zijn afgescheiden door brede houten balken die helaas glad worden als ze nat worden. Er scharrelen wat kippen en eenden rond die helaas ongevraagde cadeautjes achterlaten. De dicht bijgelegen snelweg is duidelijk hoorbaar, de nabijgelegen kippenhouderij is hele dag goed te ruiken!
staanplaatsen op split op parkeerplaats tussen de geparkeerde auto’s, gezellig terras, vrije toegang tot de koeienstal
prachtige rustige plek midden tussen de natuur en weilanden, zonder stroom,
bij aankomst op de camping telefonisch contact opgenomen met Ria, we moesten even wachten tot haar man Frans kwam,om te kijken waar we konden staan. vanwege het slechte weer van de afgelopen dagen was de camping erg nat en drassig. Om geen verdere schade aan het gras te veroorzaken heb ik heel voorzichtig gereden en natte stukken vermeden. Frans reageerde heel bozig en maakte met zijn hand een wegwerpgebaar waarna wij vertrokken zijn. Jammer!
slordig op grind, bij regen grote plassen, verzorgplek is vies en zonder vers drinkbaar water, in een mooi dorp met oude ruïne en mooie omgeving vlakbij de Seine
mooi aangelegde, ruime camperplaats aan de rand van de stad. Op loopafstand van de bezienswaardigheden van Caen
leuke plek. stroom,water innemen en lozen inbegrepen. In dorp mooie kerk, via meertje kun je naar het dorp lopen. Let op bij regenachtig weer kunnen sommige plekken drassig zijn
Sitecode: 19711
mooie plek in een leuk dorp. Op de camping is voldoende schaduw maar ook zonnige plekken. Bij veel regen kunnen de kampeerplekken drassig zijn.
Sitecode: 82099
mooi camping aan de oever van een riviertje (er is wel eenafscheiding met gaas) veel schaduw van bomen.. De camping ligt in het dorpje
mooie, rustige plek in de natuur aan een riviertje.
rustig gelegen: we hebben hier lekker gestaan, in het gras tussen de bomen. Je kunt water tanken en lozen, wc leeg maken. de meeste plekken hebben stroom aansluiting
gratis parkeerplaats (langs drukke weg)voor 450 auto’s, aan de rand zijn plaatsen voor campers aangegeven. De enige voorziening is een openbaar toilet, ook toegankelijk voor rolstoelen. de toegang voor het toilet is €0,30, maximale verblijfstijd voor het toilet is 20 minuten.
mooie camperplaats naast de camping, alle faciliteiten aanwezig. wij zijn in 5 kwartier naar de kathedraal gewandeld, prachtige wandeling langs de somme
mooi aangelegde camperplaats, vlakbij het centrum,
deur van toiletgebouw klemt heel erg, staat van onderhoud matig. Camping is na seizoen alleen toegankelijk met pass ‘etappes van camping Carpark. Mooie kampeerplekken met uitzicht op de rivier
geweldige plek aan de rivier,
mooi gelegen camping aan de rivier Aube. Goed sanitair.
mooie kampeerplekken in het gras
schitterende, goed onderhouden strandcamping met zeer lux sanitair; tegen meerprijs kampeerplekken met uitzicht op zee. Geruik cca kaart €23 is mogelijk.
leuke camping met toegang tot het strand, ruime staplaats met cca kaart €19 per nacht zie data in cca gids
mooie, rustige, schaduwrijke plekken tegen een hele schappelijke prijs! zo zouden er meer moeten zijn!
mooie camping, zeer gastvrij
mooie ruime camping, vlakbij het watersnoodmuseum.
mooi gelegen camping met veel schaduw van bomen, een camping zonder vaste staplaatsen, ruime plekken, net sanitair.
prettige, Italiaanse camping, mooi terras met bar, winkel en restaurant. het was een prettig verblijf!
camping aan klein meer, mooie ruime, beschutte, schaduwrijke kampeerplekken met gras,goed restaurant (vrijdag t/m zondag open), vlakbij ferryhavens in Livorno.
kleine camping,ideaal gelegen voor bezoek aan Palermo, aankomst en of vertrek naar van Sicilië. reserveren is nodig.. lekker gestaan in de schaduw van de olijfbomen.
schaduwrijke camping, goed onderhouden, ruime plekken, shuttle naar Palermo, vlak zandstrand
prachtige camping met ruime plekken met mooi uitzicht over zee, ruim zwembad, gezellige bar met pizza’s.
drukke, netjes verzorgde camping, vlak bij de mooie stad Cefalu
uitstekende camping, goed geoutilleerd, prachtig uitzicht over zee, vriendelijk personeel, kortom: top camping!
vandaag bezocht, snel doorgereden, reden: slecht onderhoud, desolaat (naast bouwval),
een mooie camping, rustig gelegen op loopafstand van een kiezelstrand. goede voorzieningen.
mooie plek, mooi uitzicht. goede wijn. prettige ontvangst
aan het strand, mooi uitzicht op de bergen, goed verzorgd! winkels vlakbij!
mooi aangelegde camperplek, minpunt: langs autobaan je ziet het niet maar je hoort het wel. slechts 2A stroom, hoger A mogelijk betaal je naar verbruik.
keurig netjes en vriendelijk behulpzaam personeel. pendelbusje naar Noto, de bakker komt elke dag!
vlak bij het strand, sanitair eenvoudig maar goed, bewaakt, schaduw van hoge bomen, vriendelijk personeel
wat verouderde camping in een mooie omgeving!
is geen camping, maar camperplek zonder schaduw op kiezel, geheel afgeschermd met hoge muren. Goed onderhouden klein sanitairgebouw en klein strand.
voor een nacht, op kiezel, geen schaduw, vriendelijke ontvangst, prijs €10, stroom €5, watertanken en lozen €5
mooie camping, netjes, goede voorzieningen, op fietsafstand van Marsala
vandaag wilden wij op deze camping overnachten. Wij kwamen om 18.15 uur aan. Helaas de camping was gesloten. Er is wel een bel, twee keer hebben we gebeld maar helaas geen reactie!
ligging aan drukke weg ‘s avonds wordt het wat rustiger, wel goede voorzieningen. mooie wandelmogelijkheden langs de paleistuin en oud centrum. Voor een nacht perfect!
Sitecode: 20141
mooie doorgangsplek, alles bij de hand: stroom, stromend water en afvoer naast de camper. plek om wc te ledigen bij de ingang
eenvoudige camperplaats, niet helemaal vlak, zonder voorzieningen, maar gunstig gelegen!
mooi gelegen aan de rand van het dorp, aardige beheerders. Mooie, rustig gelegen!
heerlijke plek, volkomen rust en een mooi uitzicht.
grote camperplaats met verharde plaatsen, klein maar goed onderhouden toilet gebouw. Busverbinding met de mooie stad Modena, bushalte te bereiken na lange wandeling.
mooi aangelegde camping, goed sanitair, vanaf de camping met de bus naar het centrum van de stad. Camping accepteert ACSI cca kaart €18 tot 1 oktober, daarna tot eind van het seizoen is de overnachtingsprijs €28
mooi toiletgebouw, op sommige plaatsen mooi uitzicht, wel steil. redelijke prijs CCA tarief €20
dit is een parkeerplaats langs de doorgaande weg. Er is een loosplek voor grijs water; rooster op licht hellend terrein, grootte rooster is 75x75 cm. Er is een kraantje, maar de waterdruk is minimaal.. Is een parkeerplaats een camperplek?
Mooi aangelegde camping, Verzorgings- plek onvoldoende; wc legen moet in afvoer van het grijze water, schoon water tanken moet met kapotte slang en kost €2. CCA tarief geen €22 zoals in ACSI gids vermeld is maar €25. Geluidshinder van de nabijgelegen snelweg. Busrit van camping naar Firenze duurt een rit en rijdt niet vaak.
troosteloze plaats, even rondgekeken en direct doorgereden
dit is geen camperplek. Zoals de naam al zegt: een parkeerplaats voor campers. Wij zijn vlug naar de naastgelegen camping gegaan!
mooie goed onderhouden camping, vriendelijk personeel , veel schaduw, mooi strand
rustig gelegen camperplaats op grind, na een regenbui is het wel een natte boel (de achterwielen van de camper stonden in een grote plas water), €2 extra voor stroom!
terrassencamping met uitzicht op de zee en de bergen. gezellig terras bij de bar/winkel. Mooi zwembad. Prettig verblijf
er staat nergens aangegeven dat dit een camperplek is: geen bord, geen campervoorzieningen. Conclusie: dit is geen camperplek, dus wij zijn doorgereden. Ik denk dat het niet de bedoeling is om alle mooie pleinen, mooi gelegen parkeerplaatsen waar niets over campers gemeld wordt, maar een camperplaats te noemen. Ik denk dat NKC daar een belangrijke rol in kan spelen.
veel herrie van verkeer, druk, geen gezelligheid, meer een parkeerplaats
prachtige plek, rustig gelegen
Sitecode: 20141
bij aankomst was de camperplaats vol. we hebben toen een plek op de camping genomen. mooie plek op gras tussen de bomen voor 18 euro per nacht.
Mooi aangelegde camping te midden van bossen en weiden. Mooi nieuw sanitair. Misschien een klein minpuntje: camping ligt bij een boerderij met koeien, dat ruik je soms!
mooi gelegen camping, prachtig fiets- en wandelgebied langs de rivier. Op de camping mooie, ruime plekken op gras. Op elke plek stroom aansluiting en wateraansluiting. Goed bereikbare plaats om vuil water en toilet te lozen.
langs drukke weg, strak aangelegde, nette camperplek met goede voorzieningen, met weinig sfeer, het een kale boel . stageld: te duur.
mooie plek, wij stonden op plek 21, mooi uitzicht op de brug en alle passerende schepen op het kanaal!

mooie plek, vlak bij het mooie centrum van de stad, jammer: geen ambiance, op asfalt zonder schaduw. Een dag en dan vlug weg!

camperplek ligt vlak bij de camping municipal en het gemeentelijk zwembad , in een oase van groen en weilanden. De camperplaats is in schril contrast met de omgeving: een steriele, geasfalteerde ruimte zonder schaduw. Het enige wat de plek wat opleukt zijn een paar kleine boompjes met oranje trechterbloemen. Er is een goede verzorgingsplaats.
leuke plek met veel schaduw op loopafstand van het centrum van de stad: leuke winkels en terrasjes met uitzicht op de kathedraal.
prima camping, mooie ruime kampeerplekken, vlakbij de zee, goed en schoon sanitair.

camperplek (volop schaduw van bomen) met 20 staplaatsen van de pass’etapes organisatie. Goede verzorgingsplaats voor de camper. Ruime kampeerplekken, in de zomer zijn tenten en caravans ook welkom!
leuke camping met ruime plaatsen aan de rivier, mooi toiletgebouw, je kunt zwemmen in de rivier, goede fietsmogelijkheden,gezellig terras en restaurant met redelijk prijzen. wij betaalden €18 per nacht
drie nachten gestaan, enig rumoer van gemeentelijk zwembad en verkeer, mooie ruime plek met schaduw van bomen, kampeerplekken met gras en grind
schaduwrijke camping met ruime plekken. We hebben er lekker gefietst en genoten van de zee.
leuke plek aan strand, wel in zeezand met enig gras en veel naaldbomen,, goed onderhouden sanitair, mooie fietstochten in de omgeving. Camping ligt in de buurt van jachthaven en vele goede restaurants
aan de rand van de stad: ruime, goed onderhouden, verharde plekken met groenstrook ernaast.
ruime plaatsen, plekken met zon en/of schaduw, plaatsen in het gras. Verouderd en eenvoudig sanitair
rustige camping met veel groen aan rivier, schaduw van hoge bomen mogelijk. Eenvoudig met goed sanitair. Op loopafstand van de stad!
netjes aangelegd aan het water, op loopafstand van centrum met leuke terrasjes. Het is vervelend dat de camperservice buiten de slagboom staat!
rustig gelegen bij leuk stadje met kleine haven, veel bloemen. Camperplek met verharde plaatsen op asfalt en gravel. Goed verzorgde loosplek!
sfeerloos, veel plaatsen op asfalt, geen wasmachines, wel netjes met ruime staanplaatsen en vlak bij het centrum van de stad.

mooi gelegen, rustig, heel beschut op fietsafstand van point du Raz. eenvoudig sanitair
prima plek van waaruit mooie wandelingen en fietstochten gemaakt kunnen worden. Vlakbij zee en strand en veld met megalieten.
mooie camping met ruime plekken, net sanitair. Uit de prijslijst blijkt dat men voor een camper resp. €2,10 en €2,60 extra rekent: totaal €20,44 in voor- en naseizoen; in het hoogseizoen €26,44: voor camper, 2 personen en stroom. Voorts staat er op de prijslijst €4 voor ‘aire service’.
goed verzorgde camperplaats, keurig aangelegd, maar kaal en onpersoonlijk.
mooi gelegen camping zonder vaste gasten vriendelijke ontvangst. prachtig uitgangspunt om wandelend en fietsend de omgeving te verkennen.
mooi en netjes onderhouden sanitair, je staat tussen de stacaravans, geen ACSI camping dus geen cca korting. Wij betaalden € 18,50 per nacht: 2 personen, staplaats met stroom en toeristenbelasting. in de omgeving kun je mooi fietsen.
mooie plek, zonder voorzieningen, je mag er maximaal 48 uur staan. prachtig uitzicht. we hebben er een mooie wandeling gemaakt.
mooi gelegen camping, eenvoudig goed onderhouden sanitair. vlakbij mooi strand.
Sitecode: 20353
mooie, eenvoudige camping, grote plekken. mooie vergezichten over zee, mooie maar steile fietstochten.Als je na 18.00 uur arriveert en je vertrekt voor 10.00 uur betaal je, afhankelijk van seizoen, een bedrag van €11.70 tot en met €18,70. voorts kun je gebruik maken van cca kaart.
leuke plek, nu met Hemelvaart wel druk, goede fietsmogelijkheden, mooie stranden, veel oester- en mosselwinkels
nette camping, grote plek 19 met mooi uitzicht over de velden, keurig verwarmd sanitair, redelijk tarief met ACSI cca kaart
leuke plek, veel plaatsen met uitzicht op zee!
mooie plek, een klein beetje schuin, mooi uitzicht.
mooie plek vlak bij de zee met mooi uitzicht op de krijtrotsen. sanitair eenvoudig maar goed onderhouden
mooie, goed verzorgde camperplaats, prachtige fietsmogelijkheden, goed restaurant, redelijk sanitair!
mooie camping, veel schaduw maar ook zonnige plekken, veel voorzieningen: klein buiten- e n binnenbad, terras en restaurant. bosrijke omgeving veel wandel- en fiets mogelijkheden. te duur als je alleen wil kamperen en geen gebruik maakt van overige voorzieningen
een nacht gestaan, eenvoudig,
leuke plek, goed verzorgd met mooi sanitair
vandaag geen vliegen, cca kaart ACSI €20 wordt geaccepteerd, mooie ruime plekken met wat schaduw
mooie goed aangelegde camping, vlakbij de uitvalswegen rond Arles
grote camping, ruime plaatsen, vanaf de camping kun je zo het strand op
vriendelijke ontvangst, mooie plek, lekkere wijn!
goede, gemakkelijk te bereiken plek. wij kregen een plek voor gehandicapten omdat alle plekken bezet waren. een minpunt: WiFi is beveiligd!
eenvoudige plek met mooi uitzicht, heel rustig gelegen. goede/lekkere wijn gekocht.
mooie rustige plek, top!
leuke ruime plek met mooi uitzicht, tarief heel redelijk

twee nachten gestaan, mooie fietstocht gemaakt. prachtige camperplaats, keurig verzorgd
mooie, nette camping. geen camper voorzieningen. voor campers slechts 2 plaatsen beschikbaar. plaatsen voor campers nabij doorgaande weg. onsympathieke, onredelijke beheerster

van 6 tot 11 mei op deze plek gestaan, prachtige wandelingen in de bossen, jammer dat we een plek aangewezen kregen, wij hadden liever op de achterste rij gestaan met uitzicht op het bos. we hebben geen gebruik gemaakt van het sanitair
Sitecode: 19600
een nacht gestaan 3/4 mei, mooie plek in het gras met goede beschutting tegen de storm. mooie wandeling langs de dijk gemaakt. Vriendelijke eigenaresse die lekkere broodjes bakt
een nacht gestaan 4/5 mei, mooie rustige plek midden in het zeeuwse polderland, vriendelijke eigenaar

op 5 mei een nacht gestaan, rustige plek met prachtig uitzicht over de Schelde. we stonden op plek 4: op de verhoging naast het kantoor

mooie ligging met prachtig uitzicht, vlakbij prachtige, lange wandelingen in dePannenhoef
mooie ruime goed onderhouden plek, plezierige ontvangst. goede sanitaire voorzieningen
Prima plek!
Mooie plek met mooi uitzicht over het kanaal. Het is er wel smal, je moet voorzichtig rijden om op je plek te komen.
Mooie camperplek aan de rand van het dorp, ‘s morgens samengezellig koffiedrinken met de eigenaar en gasten.

Sitecode: 20714
Eenvoudige plek in een mooie omgeving met veel bossen
Mooie plek, prachtige wandeling via smal bergpaadje naar het strand gemaakt
Schitterende plek, mooie wandeling langs de kust met vele kleine eilandjes
Bezoek 17 oktober, mooie camperplek, ruime plekken op beton, gratis gestaan betaalautomaat was in plastic verpakt
Bezocht in juli, prachtige plek, prachtig uitzicht, kortom perfect, we waren de tweede camper. Plaats genoeg. Betalen kun je aan de parkeerautomaat!
Sitecode: 2025
Vlak bij dorp, groot nieuw terrein met grind/gravel, niet of zeer weinig onderhoud. Rustig gelegen, goed voor een nacht
Sitecode: 19300
6 plekjes, wij stonden op plek 2: ongelukkige scheve plek. Gelukkig maar voor een nacht. Wel een leuk dorpje met mooie wandelmogelijkheden.
Mooie camping, we hadden daar een mooie plek met mooi uitzicht over het Toscaanse landschap. Lekker gegeten in het restaurant
Mooi gelegen camping, veel tenten. (Je kampeerplek is niet met auto bereikbaar) Er zijn 8 plaatsen voor campers en caravans. Moeilijk bereikbaar: bochtige, steile weg, voor dorp zeer smalle weg met bomen, bij dorp zeer smalle doorgang tussen twee huizen, laatste stuk bochtig, smal en zeer steil naar camping. Belangrijk: van te voren informeren of er wel plaats is!
We hebben hier dit jaar twee keer gestaan. Je mag er je luifel uitdraaien en je tafel en stoelen gewoon buiten zetten: dus camping gedrag is toegestaan. Het tarief is €13 per nacht, voor stroom moet je €3 betalen. Er zijn plekken met en zonder stroom. Het strand is heel dichtbij op loopafstand, het dorpje Marina de Pescia Romana ligt op enkele kilometers van deze camperplaats, mooie fietstocht.
Mooi plekje op een camping met veel schaduw van bomen en met mooie zwembaden, LET OP: campingkaart acsi wordt niet meer geaccepteerd! Wij moesten nu €29 per nacht betalen!
Mooie plek aan een jachthaventje in Colmar, toch zes sterren, omdat : de hoofdpoort van 18.00 tot 8.30 gesloten is, je kunt de camperplek dan alleen verlaten via een voetgangerspoortje met code
Sitecode: 20657
2 mei gestaan, leuke plek bij scheepswerf, vooral jachten. Mooi gestaan op harde ondergrond. Vlakbij centrum van Groningen
3 mei gestaan, mooie ruime plek met uitzicht op de landerijen en bossen, goed aangelegd, bij kalvermesterij maar daar merkten we niets van!
Bezoek 10 mei, leuke, nette plek aan klein haventje bij uitwateringssluis, leuk gestaan
Mooie camperplek, in bosachtige omgeving met veel fiets en wandelmogelijkheden, goede voorzieningen, plek 17 is zeer aan te bevelen
Mooie plek, prima sanitair, plek tussen de paarden. Eigenaar wel stug, einde seizoen hij zal het beu zijn om altijd vriendelijk zijn?
Leuke, rustige plek. Vlakbij Ieper, je mag er max. 48 uur staan
Rustige camping, vlakbij vrij strand, vlakbij de winkels, netjes onderhouden, hulp bij plaatsen camper
Leuke plek, een plek op de camping is beduidend beter dan op de camperplek. Leuk restaurant was je lekker ‘bistecca’ kunt eten
Mooie, ruime plek, langs een weg geringe, hoorbare drukte. Vriendelijke ontvangst. Prijs €11 voor 2 personen, stroom €2,50 extra. Kortom perfekte plek.
Mooie camping met kampeerplekken met panoramisch uitzicht, goed restaurant / pizzeria met redelijke prijzen. Overdekt zwembad met wellness ruimte.
Mooie plek, leuke ambiance, mooi uitzicht op de bergen en het dorpje, verkoopt eigen wijn
Mooie plek, goed verzorgd toiletgebouw, goed restaurant met redelijke prijzen
Bezoek 17 juni jl. rustige plek aan mooi meer! Gelegen naast de camping waar je brood kunt bestellen
Bezocht 16 juni jl. mooie, rustige, goed aangelegde camperplek aan de rivier. Zelfs faciliteiten voor gehandicapten: hellingbaan, douche en wc. vriendelijke ontvangst
Mooie, rustige camperplek!
Mooie grote plaats voor slechts 12 campers, dus veel ruimte, zonder voorzieningen.
Sitecode: 20675
Mooie plek bij jachthaven vlakbij centrum van Geertruidenberg. Goede sanitaire voorzieningen!
Mooie plek, rustig, vriendelijke eigenaar. Let op café bij abdij is op vrijdag gesloten!
Smerig, niet onderhouden, verwaarloosde plek
Bij vertrek moet je rekening houden met twee smalle, korte straatjes. Wel rustige, eenvoudige plek met mooi uitzicht op de bergen