@BertHarkema
- 2010
- Dethleffs T5841
- 2003
Mei 2026
Wij hebben genoten van de rust en de prachtige omgeving bij deze ideale camperplaats. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Heerlijke ruime plaatsen en de hele dag genoten van het gezang van de vogels. Behulpzame beheerder die bij vragen meteen klaar staat om ze te beantwoorden hetzij via de mail of fysiek. Een plek om terug te komen.
Wat een fantastische camperplaats ! Een goede uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Verder is alles al gezegd en we hebben daaraan niets toe te voegen. We hebben genoten van ons verblijf hier, wat veel langer werd dan gepland. Een plek om terug te komen.
Prima camperplaats en vriendelijke ontvangst (met een ijsje). Keurig sanitair en goede WiFi. Goede uitvalbasis voor mooie fietstochten en Budel op 2,5 km.
April 2026
Wat een fantastische cp. Overal is aan gedacht om het de camperaar naar de zin te maken. Schoon, mooie fietsomgeving van Bussloo tot de waterval van Loenen. Wij hebben hier genoten.
Topplaats! Alles klopt hier, mooie ruime plek, schoon nieuw sanitair en centraal punt om elkaar te ontmoeten op het middenveld. Maar niets moet dus je hoeft je niet bezwaard te voelen wanneer je gewoon bij je eigen camper blijft zitten. Veel recreatiemogelijkheden dichtbij de cp. Dank aan de gastheer en dochter Kris die er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken. Wij hebben genoten! Bert en Mia.
16 en 17 juni op deze gratis plek gestaan. s'Avonds waren alle 10 plaatsen bezet. Je kunt heerlijk buiten zitten op het gras achter de campers. Zelfs service mogelijkheid bij de cp. Waar vind je dit nog in Nederland.Het gezellige en mooie stadje bekeken. Heerlijk gewinkeld en goed geslaagd. Prima gelegenheden om een hapje te kunnen eten of een terrasje te pakken en dat op 2 km. fietsafstand.Super gemeente Sittard!
Wij vonden het hier een heerlijke plek, omringd door vogelzang en uitzicht op de paarden. Mooie fietstochten gemaakt, prachtige omgeving en hele vriendelijke, behulpzame eigenaresse. Hartelijk dank daarvoor!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Wat een fantastische camperplaats, ondanks dat de voorlopige voorzieningen nog verder uitgebouwd moeten worden. Geweldig vrij uitzicht over maisvelden en natuurgebied, waar wij ook een ree gezien hebben. Een goede uitvalsbasis voor fietsen en wandelen in een prachtige omgeving. Wij zijn 4 dagen gebleven ipv de geplande 2. Komen hier graag nog eens terug om te zien hoe het geworden is. Hartelijk dank voor de gastvrijheid
Sitecode: 101974
Wij hebben hier 2 dagen met plezier gestaan. Vriendelijke ontvangst. Geen voorzieningen, maar die heb je ook niet nodig voor een paar dagen. Altijd nog mogelijkheid, om zonodig, klein stukje verderop te lozen bij kleine camping. Mooie uitvalbasis voor fietsen in de omgeving.