@BertJansma
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Prima plek. Eigenlijk een herhaling van wat anderen hebben gezegd Mooie ligging bij klein meertje met vrij uitzicht Aan de rand van de stad, maar wel rustig Vanaf de camping kun je meerdere routes fietsen, waaronder de voie verte
Mei 2026
Vorig jaar onze laatste stop in Griekenland. dit jaar onze eerste. Het is weer volop genieten bij Tasos en Katharina. Wat een vriendelijke mensen.
Wij hebben niet op deze camping gestaan. Circa 1 km. naar het noorden aan dezelfde weg, dus iets dichter bij Korçë ligt camping Korca. Goede camping en alle voorzieningen aanwezig. Hele vriendelijke eigenaren Spreken Engels en je kunt er met Euro's betalen. 12 Euro per nacht inclusief stroom
April 2026
Dit jaar zijn ze gestart. De eigenaar is vriendelijk en doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Er is een unit met toilet en douche. Als de camperplaats volledig bezet is moet je soms even wachten. Maar voor een camperaar moet dat geen probleem zijn. terrein is netjes. De jonge aanplant moet nog wel groeien alle lof voor de eigenaar.
Prachtige camperplaats in een rustige omgeving. we hadden het plan 2 dagen te blijven, het werden uiteindelijk 4 dagen. Geweldige omgeving om te fietsen door de Friese Wâlden, rondom het Lauwersmeer en Dokkum wij komen terug.
Mooie rustige plaats bij restaurant. Heel gastvrij. Ze serveren alleen biologische streekproducten en je krijgt waar voor je geld. Bij elke consumptie een bordje met allerlei lekkers. Zelfs bij de camper. Sanitair voorzieningen zijn aanwezig. buitendouche en toilet, maar dat mag voor de camperaar geen probleem zijn. voor ons de 5 sterren waard.
Prima plaats. We stonden voor bij het strand. Ruime plaatsen. Goed restaurant en niet duur. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Toilet is wat gedateerd, maar wel schoon. We zouden naar camping Bekas, maar die was bezet. Tijdens ons verblijf op Verdelis zijn we naar de andere campings gefietst in Epidavros. Blij dat we Verdelis hebben gekozen.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prima camperplaats. Betalen via de QR code voor bij de ingang. 6 Euro. Is vrij eenvoudig. Mooi startpunt voor wandelingen. Een camperplaats zoals het hoort te zijn
2020
Twee dagen werd een week. Prachtige camper locatie met uitzicht op het glooiende landschap en zeer vriendelijke eigenaren. Een gevoel van vrijheid. De omgeving heeft veel te bieden: meren, bossen. dorpjes aan het IJsselmeer. Ach gewoon gaan. En als je dan op de laatste dag ook nog een miniconcert krijgt van één van de gasten wat moet je dan nog meer zeggen
2019
camping met zeer uistekende voorzieningen. Eigen kraan bij de ruime camperplaatsen. Grand cafe op het terrein. Vriendelijke ontvangst. De bos- en heiderijke omgeving is zeer geschikt voor wandelen en fietsen. misschien een paar euro meer dan een camperplaats, maar daar krijg je veel voor terug