@BertNederhoed
- 1982
Prima gestaan en rustig. Prijs is 30 euro voor 2 personen (met 2 honden) maar zonder stroom.
Erg fijn dat deze voorzieningen nog steeds beschikbaar zijn, maar omdat het een drukke parkeerplaats bij een zwembad is, kun je er met je camper eigenlijk niet overnachten. Ik zou het dus als serviceplek labelen.
War mij betreft perfect waar een camperplaats voor bedoeld is. Als ik dagen rustig wil staan ga ik wel naar een camping! Gemeente Koerig: keurig gedaan!
precies wat wij zoeken. Een mooie rustige plek met essentiële voorzieningen.
Dit is absoluut geen camperplek maar parkeerruimte voor de vrachtwagens die de Spar bevoorraden!!!
Helaas helaas. Prachtige plek met zicht op de zee maar nog steeds verboden te overnachten!!
Alles wat wij van een camperplaats verwachten, is aanwezig. Schone ruime plekken, alles geautomatiseerd met heldere prijzen. Jammer dat er geen maaltijden bezorgd kunnen worden.
een geweldige plek aan het water in een mooi oud stadje. Voor ons niet het eerste bezoek maar het blijft een fijne ervaring ook vanwege de goede voorzieningen
rustige plek zonder fratsen. Zo rustig dat onze hond bij het uitlaten is aangevallen en gebeten door een wolf.
Kennelijk buiten het seizoen want om 17.00 uur waren alle andere bezoekers verdwenen. Geen enkele voorziening maar ook niet betalen. Wij vonden het een prima plek om te slapen ondanks de vele haarspeldbochten in de 1e versnelling en dat bij een motor van 140 pk!
Wat moet je aan alle eerdere recensies toevoegen? Alleen: genieten! Dit soort plekjes vind je niet gauw en laten we er vooral heel zuinig op zijn!! Compliment en dank aan de lokale gemeenschap die zo'n plek mogelijk maakt!
Dit is geen parking maar het parkeerterrein van Jasna Gora, het Poolse klooster waar de zwarte madonna, die beschouwt wordt als de koningin van Polen, ieder jaar door zo'n 5 miljoen bezoekers eer wordt gebracht. Er zijn dus ook gratis voorzieningen voor camperaars ( w.c. en water lozen, elektriciteit en water vullen). Na een bezoek aan het indrukwekkende pelgrimsoord vonden wij een ruimhartige gift ter dekking van door hun kosten logisch.
Veel mooier zijn ze niet te vinden! Prachtig uitzicht en wij hebben er ongestoord heerlijk geslapen.
Fijne plek om een bezoek aan het concentratiekamp te herkauwen. Zelf een plekje uitkiezen en als je dicht genoeg bij het gebouw staat heb je ook WiFi. De camping is vanaf de weg niet als zodanig te herkennen!
de camperplekken zijn verdwenen samen met de faciliteiten. Volgens lokale mensen mogen we er wel staan. Het ijs in de kiosk is heerlijk en bij het restaurantje bij de basiliek kun je op zaterdag tot 19.00 uur eten.
Perfecte plek. Je betaalt voor de plaats en stroom en krijgt erg zeer veel rust in een prachtige omgeving voor terug. wat ons betreft de ideale camperplaats!
zeer vriendelijk ontvangen hoewel met net de hele dag druiven had geplukt. lekkere wijntjes geproefd. prima plek als je geen voorzieningen nodig hebt maar een hartelijke gastvrouw kunt waarderen!
Er staat bij de ingang geen bord dat de plek is bedoeld voor campers maar dat is hij wel want er staat een paal voor de afname van stroom en aan de straat is een sanidtation. Erg rustige plek.
de plek is nog gewoon open en gratis. dicht bij de heiligdommen op de berg. de moeite waard om te bezoeken! Tip van een eerdere reiziger!: wie de krappe draai niet kan maken met een te lange camper: gewoon even doorrijden en achteruit de camperplaats oprijden!
Perfect om de oude stad te verkennen en zeer aardige beheerders die zowaar war Engels spreken.
Naast alle eerdere positieve beoordelingen alleen even een tip: je kunt je waterslang niet vastkoppelen aan de kraan. Je zult met een emmer moeten werken of de slang vastplakken met ducttape (?)
Sitecode: 19790
precies wat wij zoeken voor een rustige dag in de natuur. Gaat 30 april open maar wij mochten alvast gaan staan
simpel en duur in combinatie met de betaalde voorzieningen.
perfecte plek en camperplaats. voordelig tarief 5 euro en 1 euro voor alles lozen en vullen. Dicht bij oude centrum.
Blijft een prachtige plek waar je vroeg bij moet zijn. Prijs is nu 10 euro en de betaalautomaat accepteert alleen munten. Anders betalen kan in het restaurant vlakbij.
heerlijk gegeten en een prima camperplek voor onderweg.
mooie ruime camperplaats. Was erg rustig. Faciliteiten beschikbaar op nabije camping. Aan Apeldoorns kanaal.
Sitecode: 20657
Wel praktisch als je geen alternatief hebt. Je staat nu tussen veel gestalde boten. Door druk verkeer en het ontbreken van trottoirs is het als voetganger lastig de stad te bereiken.
Prachtige voorziening die ook in de winter gewoon open is volgens de beheerder, alleen zijn de toiletten en douches gesloten. Wel water vullen en lozen, stroom en w.c. legen.
perfecte voorziening met alle faciliteiten, ruime plekken, prima uitzicht, volledig geautomatiseerd en pal bij het mooie stadje.
Geweldige plek zonder voorzieningen en zonder kosten. Prachtig uitzicht. Precies wat wij wensen van een camperplek. Nu maar hopen dat dit niet verpest wordt door mensen die hun vuiligheid achterlaten
Wat wil je nog meer: centrum van de stad aan een mooi water waar gezellig bootjes langs varen. lekker gebarbecued in de schaduw onder de bomen en geen enkele behoefte aan tv. En dat voor maar 4 euro voor 24 uur!
denk er aan dat je ook toegang tot de Wolfschanze betaalt als je hier overnacht (op een prachtige plek met alle gewenste gaciliteiten) totaal betaald en 80 Zloty ( = 20 euro).
Maak niet de fout het dorp in te rijden!! Wij werden van harte welkom geheten door de Nederlands sprekende beheerder. We hebben genoten van het prachtige haventje ener zelfs een zeehond in de haven gezien
Op borden staat dat er niet overnacht mag worden en dus zijn we met ogen open gaan slapen 😅😉. We waren niet de enigen en het is ons prima bevallen.
alle eerdere beoordelingen zijn waar. Slecht aangegeven, slechte weg er naar toe maar wat een geweldige rust, wijds uitzicht, patrijzen en een aardige lady of the house. Meer een camperplaats dan een camping maar precies wat wij zochten