@BertRosbach
Fantastische gastheer! We werden goed ontvangen, ook al bleven we 1 nacht. Vie de telefoon op de dag van aankomst nog alles goed geregeld. we kregen een mooie plek, waar menige camperplaats een puntje aan kon zuigen.
Gras moest nodig gemaaid worden. Electra verstopt tussen het onkruid. 4 Wandcontactdozen, geen CEE. Grijs-water en WC lozen in een gewone rioolput, met een zware deksel. Niet eens geprobeerd. Eigenaar/beheerder niet gezien of gesproken. Het geld maar in ene plastic zakje aan de deur gehangen. Want zonder meer weggaan vond ik ook te min. Hoe men dus aan 5 sterren komt?
Prima camperplaats, redelijk ruime, vlakke plekken. Stonden zonder blokken goed vlak. Bus naar het centrum van Dessous rijdt eens per uur, en het is 1 km lopen naar bushalte en de eenvoudige supermarkt. Betaling kan via QR-code + creditcard, of via PIN of cash op het kantoor.
De camperplaats heeft op de een of andere manier 3 verschillende gradaties van plaats, grasvlakten, goede standplaatsen, en één superplaats, met helicopterplaats. wij stonden op een mooie ruime plaats. Goede verbinding met het centrum met een tram. Hartelijke ontvangst, prima camperplaats-baas.
Wij hebben er 4 nachten gestaan met onze camper. Zoals eerder gezegd op loopafstand van het centrum. Prima voorzieningenniveau en sanitair. We hebben geen hinder gehad va
Ons driedaags verblijf is ons goed bevallen. Schitterend sanitair, prima plaatsen, met veel ruimte. Mooie omgeving, met vogelzang, en rust en 's avonds stilte. Het in- en uitchecken via de zuil werkt fantastisch. En de gastvrouw komt langs voor een praatje, en de vraag of het naar de zin is. Kortom, een prima plek!
Prima plek, goed verzorgd, en zoals we al eerder hadden gemerkt: Gastvrije ontvangst. met op het einde nog een surprise.
Met een complete review herhaal ik alles wat ook eerder is gemeld. Ik wil er nog twee dingen aan toe voegen, en een is al deels genoemd. De zaken die me zijn opgevallen zijn: - Stilte, geen storende geluiden. - Bij een onbewolkte hemel en goede weersomstandigheden: STERRENHEMEL.
Enthousiasme van het echtpaar Ter Bogt. ruime plaatsen, alles goed geregeld en netjes. en vooral rust en stilte. Soms is het enige geluid dat van de overvliegende vliegtuigen. Veel succes met deze nieuwe stap!
Het is een camping met veel vaste plaatsen. Dat wel, maar het is prima verzorgd, en de beheerders zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Elektra wordt in een keer afgerekend met de overige verblijfskosten. De plaatsen voor de campers met schaduw zijn ruim, zeker 100 vierkante meter. Wel kan je geluidsoverlast ondervinden van de spoorlijn, personen - en goederentreinen.
Prima plek, met een mooie (fiets)omgeving. Goede bewegwijzering naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Ruime plaats voor de diverse loos- en tappunten En op problemen wordt goed gereageerd. En vergeet de verse eitjes niet.
Prima plek om Leeuwarden te bezoeken. Alleen het lozen van je grijze water is vrij lastig. Misschien een nog langere slang kopen.