@BertenChrisja
- 2026
- Citroen Jumper possl
September 2026
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
We hebben hier vier nachten naar volle tevredenheid gestaan. we werden bij onze spontane aankomt vriendelijk door de eigenaar ontvangen. Deze loodste ons naar een prima plek. De toiletruimtes waren prima, uitstekende afwas gelegenheden en douchen was heerlijk in zo'n grote ruimte. kortom, we hebben genoten en willen graag nog eens terugkomen 👍😃
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
hier kwamen we aan nadat we een aantal plekken hadden bezocht die volgeboekt waren. De eigenaar van deze camping bood ons een XL plek aan, waar we bijzonder blij mee waren😃. Mooie egale plek, stroom aansluiting, water aansluiting in de buurt, helemaal prima. mooie nieuwe sanitaire voorzieningen. helemaal oke. Alleen mag de internet snelheid en bandbreedte wel iets worden opgeschroefd. Maar we waren reuze blij met deze camping en komen zeker ret.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We hebben hier afgelopen week 2 nachten gestaan. Herman ontving ons hartelijk en gaf aan dat we zelf een plek konden uitzoeken. Heerlijke dagen gehad, prima geslapen, lekker rustig en prima sanitaire voorzieningen. Als er iets op aan te merken valt is dat de lokatie van de NKC app, niet de juiste lokatie aangeeft. Dat heb en we afgelopen week 2 x meegemaakt en is slordig van de ontwikkelaar. Maar deze camperplek staat in onze favorieten! 😃👍
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een camping waar jezelf je plek mag uitzoeken. Sanitair is prima. Douchen met munten (1 euro of 20 Tsj) is prima. Stopknop op douche werkt prima. Stroom plm 7 €/pd. Mooie wandel en fietspaden in de omgeving. Rondje om meer is fijn te doen. Alleen Wifi bij receptie.
Augustus 2026
Vanzelfsprekend erg druk in hoogseizoen. Maar we hadden geluk dat we hier twee nachten konden staan. Voor €72,00 stonden we hier twee nachten incl stroomt. Sanitaire voorzieningen waren prima. Douchen kost €0,20 cent per minuut.
we hebben hier twee nachten rustig kunnen staan. ruimte te over. sanitair voldoet uitstekend. verder wordt de hele boel hier druk gerenoveerd. Contact met de eigenaar is lastig, maar gebeld en dan krijg je een overzicht van de kosten. De een zal dit niets vinden maar wij vonden het prima!