@BertenCindy

- Mercedes
- Buscamper
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Vriendelijke ontvangst. Broodjes bestellen via de app en de douche is heerlijk warm de toiletten zijn ook super en heel schoon. Het restaurant is ook echt aan te bevelen.
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Prachtige ligging tussen de appelbomen. Mooie afstand tot het dorp en het meer en de sanitaire ruimtes waren heel schoon en mooi. Het ontvangst was ook heel vriendelijk en dat maakt het zeker 5 sterren waard.
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Vriendelijke eigenaar die goed Engels spreekt en behulpzaam is. Sanitair is goed en schoon. Het is op loopafstand van het dorp.
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Vriendelijk personeel en lekker aan het meer. Sanitaire voorzieningen helemaal goed en meer dan voldoende en schoon. Voor ons iets te dicht op elkaar maar voor een doorreis helemaal goed. Maar al met al een hele mooie camping en top locatie.
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Wat een super vriendelijke eigenaren, spreken alleen Italiaans en met handen en voeten komen we een heel eind. Gratis douche en toilet. Tip pannetje of teiltje voor warm water even bij de douche pakken. Je bent vanaf de camping zo in het mooie oude centrum en op het strand.
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Wat een verrassing deze mooie camping. Vriendelijk ontvangst en een prachtige sanitaire voorzieningen heel mooi aangelegd. De plekken zijn prima maar geef wel duidelijk aan hoe groot je camper is want dan krijg je de juiste plek. Het restaurant is ook top.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Het is een genot dat er een zwembad is de ruimte bij het bad is ook heel mooi met diverse voorzieningen. Het aantal toiletten is wel weinig maar we hebben niet hoeven wachten. Wij waren hier in het weekend van 11 en 12 juli.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Het is al even geleden dat we hier verbleven. Wij stonden lekker beschut in de boomgaard en hebben genoten van de rust. Vooral de beschutting met warm weer is heel fijn. De omgeving is echt mooi om te wandelen en te fietsen. Ook een bezoekje aan Beesel is aan te raden. Sanitaire voorzieningen waren prima en schoon.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek met fijne groene afscherming de plekken zijn ruim naar gelang de afmetingen van je camper die je bij het boeken doorgeeft. Er is een broodjesservice en er is een restaurant met beperkte kaart maar wel lekker en de prijs is goed.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
De toiletten zijn open en schoon aan de douche en afwasplek wordt nog gewerkt. je loopt zo wandelroutes en fietsroutes op vanaf de camperplaats. Het is lekker rustig en de plekken zijn mooi ruim. Het centrum van Grubbenvorst ligt op 2km van de camperplaats.