@Bertensimone
Klein gezellig pleintje midden in het dorp. De lokale bakker opent om 06.00!!!Kan zomaar zijn voor de camperaars. Wij blijven 1 nachtje en hebben morgen verse broodjes. Verder ook gratis stroom en alle faciliteiten. Top!
Alle faciliteiten. Stroom gratis zelfs. Naast CP hondenuitlaat veld. Max. 3 dagen bij leuke dorpjes met mooie fietsroutes. Ook voor mountainbikers een goede plek. Naast CP ook klein restaurantje. Is een soort Dorpshuis. Wij werden daar 1e paasdag verwelkomd . Bijna prive bediening. Top.
Prachtige omgeving om te fietsen. Mooi pittoreske dorp. Verder geen voorzieningen maar alle ruimte op grote parkeerplaats.
Eenvoudig maar authentiek. Eigenaar super vriendelijk. Op gras.
Mooie omgeving. Tip om niet dicht bij viaduct te staan. Daar komen iedere avond jongeren. Je kunt uitwijken naar parkeerplaats 200 m verder richting kasteel. Sta je lekker rustig.
Gratis stroom. Vergoeding gewenst aan revisie lokale kerk. We stonden heerlijk aan een speeltuintje naast klein stromend beekje. Supermarkt wel 10km verder.
Camping was zonder ons bekende reden gesloten. Maar bewoner gaf aan om er wel te gaan staan. Lekker rustig, op gras, beschutting. Wij hebben genoten:). ,0 euro.
Mooie camping tussen de bomen op terrassen. Veel ruimte. Ideale uitvalbasis voor wielrenners of mountainbikers. Zwembad ook aanwezig. Top.
Eenvoudige camping maar als je mazzel hebt uitzicht op zee. Campers van groter dan 7m kunnen alleen op binnenplaats. Geen zicht op de zee. Met fiets makkelijk naar leuke boulevard op paar km.
3 sterren vooral om de prijs. 50 euro voor een dag. We moeynog een beetje wennen aan de na-corona prijzen. Wel mooie camping aan zee.
Eenvoudige plek met veel ruimte. Het is een warme dag en we konden onder de bomen staan. Centrum stad 15 minuten fietsen. Ook nog eens een leuke route. Langs restaurant hier vlakbij.
Kleine plaatsen. Eenvoudig. Direct aan het Comomeer. Rustig. Sanitair schoon. Ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam.