@Bertha1958
- 2018
- Sunlight Sunlight
- 2019
- Alkoof
We hadden het geluk dat we op een plek stonden met direct uitzicht op zee. Gewoon geweldig en de plaats heeft alles wat je nodig hebt, zeer goed schoon sanitair. We hebben de omgeving op de fiets verkend en het landschap is een droom. Alles klopte voor ons, we voelden ons hier zeer comfortabel.
Veel plaatsen zijn erg schaduwrijk, maar zoals alle plaatsen op onze reis naar de Peloponnesos werden we hier zeer vriendelijk ontvangen. Zwembad is natuurlijk echt een luxe voor zo'n kleine plaats. Koroni is zo'n mooie plek dat het zeker de moeite waard is om hier 1 of 2 dagen te verblijven en deze plek is gewoonweg heel goed gelegen en biedt alles wat je nodig hebt.
Voor een stap om Kalamata te bezoeken, is de plaats goed gelegen. Zeer vriendelijke ontvangst en we kregen meteen een stadsplattegrond, busschema en verdere informatie. Anders is de plek naar onze mening niet geschikt voor een langer verblijf.
Ook al is de camping wat oud, toch ligt hij op een fantastisch mooie locatie. We hebben hier talloze fietstochten gemaakt en zijn enthousiast over de schoonheid van dit landschap, de bergen en de kuststreek. Wij werden hier ook hartelijk ontvangen en voelden ons gedurende ons gehele verblijf zeer op ons gemak en komen zeker nog eens terug.
Ideale staanplaats voor een bezoek aan de stad Santiago Compostela. Je staat op een heuvel met een panoramisch uitzicht over de stad, en uiteraard ook over de snelweg. Dat stoorde ons niet. Voor 1 euro namen we de bus naar de stad en natuurlijk weer terug. De douches waren warm en schoon en ik denk dat voor € 12 + € 4 voor elektriciteit, € 1 voor douchen, 150 meter naar de bushalte en afkoelen in het zwembad, wat wil je nog meer. 👍
Zeer mooie camping op een prachtige locatie, met zeer aardig, behulpzaam personeel. Nadeel: de plaats ligt erg afgelegen, er is geen supermarkt in de buurt en de paden lopen allemaal over asfaltwegen en soms erg steil. Anders vonden we het hier erg leuk. Als u op zoek bent naar rust en ontspanning, bent u hier aan het juiste adres.
Sitecode: 20327
De plaats is zeer mooi aangelegd. Er zijn veel parkeerplaatsen rond de idyllische kleine meren. Helaas is het sanitair niet erg uitnodigend, er is geen scheiding tussen de geslachten en ook de hygiëne laat veel te wensen over, wat echt jammer is, anders had ik het 4 sterren gegeven. Het kleine stadje Hautont sur Mer ligt op loopafstand en dat is ons erg bevallen. Dieppe is met de fiets in 20 minuten te bereiken. Anders echt een leuke plek.
De plaats is erg mooi, met uitzicht op het meer. Ik vond het echter erg onaangenaam dat een medewerker op woensdagochtend maar liefst 80% van de plaats had voorzien van gereserveerde borden, waaronder onze plaats. Op mijn vraag wat dat betekent, kreeg ik als antwoord: er zijn 80 Womo's ingeschreven voor het weekend en daarom is elke vrije plek nu gereserveerd met een bordje. Vanaf nu bleven alle stoelen dagenlang vrij..
Centraal gelegen plek van waaruit je mooie fietstochten kunt maken. Bad Königshofen zelf biedt niet zo veel om naar te kijken, wat ons eerder teleurstelt. We hebben de thermale baden niet bezocht, maar het maakte een zeer goede indruk. De huidige prijs is 15 euro per nacht en is wat ons betreft dik in orde. Sanitaire voorzieningen zijn zeer goed onderhouden en schoon. We vonden het erg leuk.
Zeer mooie plek direct aan Staffelsee. In tegenstelling tot andere plaatsen nogal onconventioneel, nog origineel, niet verkaveld. Dit geeft de plek een heel eigen charme. Als je daar niet van houdt, ben je hier aan het verkeerde adres. Daarom vonden we het zo leuk. Veel mogelijkheden voor fiets- of wandeltochten.
We komen hier al een aantal jaren. Maar ook hier stijgen de prijzen langzaam. Ook vind ik het erg jammer dat er geen ACSI-kortingen meer zijn. Misschien zoeken we de volgende keer een goedkopere plek. Zeker voor het voor- en naseizoen.
Alles wat je nodig hebt voor een parkeerplaats is aanwezig. Wil je luxe, dan kun je beter naar een camping gaan. Voor ons was de plek ideaal om van hieruit mooie fietstochten te maken. Gewoon prachtig landschap. Het sanitair was erg schoon en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Waar voor je geld. We verbleven hier voor 3 nachten en zouden graag terugkomen.
Hele mooie rustige plek, we werden heel vriendelijk ontvangen. Sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon, er is niets op aan te merken. We voelden ons zeer comfortabel.
Een prachtige plek, zeker een aanrader voor tochtjes op de fiets. Plaats is zeer centraal en toch midden in de natuur. We werden heel vriendelijk en hartelijk ontvangen. Sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar schoon. We vonden het hier erg leuk.
Zeer mooie camping in een prachtig landschap. Wie wil wandelen of fietsen, komt hier aan zijn trekken. Het kleine stadje is te voet bereikbaar en is absoluut de moeite waard. Helaas zijn er geen winkels in de buurt, dus je moet voldoende voorraad bij je hebben. Over het algemeen vonden we het hier erg leuk. We komen zeker terug.
Hele leuke kleine camping, met enkele plaatsen direct aan zee. Er is een zeer fraai aangelegde, bijna parkachtige tuin. Er is ook een kleine minimarkt voor de nodige behoeften. Bij de receptie werden we heel vriendelijk ontvangen. U kunt heerlijk wandelen direct aan zee of fietsen. Er zijn voldoende supermarkten die met de fiets te bereiken zijn. We komen graag terug.
Zeer mooie plek, boven Collioure op de rotswanden met een fantastisch uitzicht. We werden heel vriendelijk ontvangen. In tegenstelling tot de beoordelingen van vorig jaar zijn de sanitaire voorzieningen nu in uitstekende staat, nieuw en alles is zeer schoon. Het hele terrein is mooi aangelegd, er zijn verschillende plekken, op de kliffen of met min of meer schaduwrijke bomen. We betaalden €24 met Accsi.
Eigenlijk 4 sterren voor de prachtige ligging in de nabijheid van de zee en het natuurgebied. Hier zie je zwermen flamingo's van dichtbij. Een heel mooi uitgangspunt om te wandelen en fietsen en vanwege de nabijheid van het stadscentrum.De sanitaire voorzieningen laten veel te wensen over wat betreft netheid, staat en het warme water. We betaalden € 21,32 inclusief alles per nacht met Accsi-Card.
Een mooie staanplaats, met prachtig uitzicht op het water of de jachthaven. Zeer vriendelijke ontvangst en alles zeer netjes en schoon. Iedereen die van natuur en fietsen houdt, komt hier aan zijn trekken. Wij hebben erg genoten en komen zeker terug.
Zeer mooie parkeerplaats, alles zeer schoon, de sanitaire voorzieningen bevinden zich bij de ingang in 2 containers, klein maar in goede staat. Het enige nadeel is dat het af te spoelen water maar lauw is. We stonden op het bovenste plein, eigenlijk prachtig als de straat er niet was. Hierboven kost de elektriciteit 5€ extra, rechtvaardiging vanwege de bestaande 10 ampère. We hebben de senior niet ontmoet, maar de twee zonen zijn erg meegaand.
Een zeer mooie en zeer goed onderhouden CP. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kan het helemaal niet eens zijn met de voorlopige beoordeling met betrekking tot de honden. Ik heb niet het gevoel dat er hier teveel honden zijn en ik hoor nauwelijks blaffen. Wij hebben overigens geen hond en staan uiteraard tegelijkertijd op het veld. 4 * zijn absoluut gerechtvaardigd Prijs 22 € is helemaal oké voor deze prachtige plek.
Zeer mooie plek, veel grind en omzoomd met hagen en mooie kleine bomen. Het kan moeilijk zijn voor voertuigen langer dan 8 m. Zeer fijne ontvangst. We hielden niet van de stad, maar er zijn mooie fietsroutes. Met de Acsi-Card betaalden we € 18 inclusief stroom. WiFi kost extra, maar we hebben het zonder gedaan, dus ik weet niet hoeveel.
We werden echt heel aardig ontvangen en ze deden erg hun best om ons op ons gemak te stellen, dat alleen al was heel bijzonder en bedekte het negatieve. Op het eerste gezicht ziet de plek er nogal slordig uit, dit komt door de vaste jagers, die door hun soms grote omheining of behuizing alles erg slordig doen lijken. De sanitaire voorzieningen zijn in een goede en schone staat. Het strand is op loopafstand.
Een hele mooie plek, het is beveiligd met een afsluitbaar hek en elke kampeerder krijgt een sleutel. De sanitaire voorzieningen gaan er in jaren op en er zijn geen wc-brillen en in tegenstelling tot andere plaatsen is het voor deze tijd van het jaar met 25 euro duurder. De nabijheid van het strand en de stad is prettig en voordelig. Zeer mooie beplanting, geen alledaagse ruimte. Goede atmosfeer. We voelden ons hier zeer comfortabel en zouden graag nog een keer teruggaan.
De plaats zelf is heel mooi, maar de sanitaire voorzieningen zijn erg oud. Er is zelfs geen licht, dus je kunt in het donker op het toilet zitten, en er is geen plek om te spoelen, en er is nergens warm water. Voor degenen die niet erg veeleisend zijn, is de plaats oké, omdat het centraal gelegen is. De prijs-kwaliteitverhouding van 22 euro per nacht is duidelijk te hoog voor het novemberseizoen.
Echt een heel mooi aangelegde plek met supervriendelijk personeel. De plaats is royaal verkaveld, grind en omzoomd met palmbomen. Helaas is de omgeving buiten het plein niet zo goed dat je hier wat ons betreft langer dan een paar dagen kunt blijven. Maar als u alleen op zoek bent naar rust en ontspanning zonder uitstapjes per fiets of te voet, dan bent u hier aan het juiste adres. We komen graag terug voor 2 tot 3 dagen.
Leuke, goed verzorgde plek. Gelegen op loopafstand van het strand en de boulevard. We vonden de plaats erg leuk, precies goed voor een kort verblijf van 2 dagen. Geen supermarkt op het terrein, met broodbezorging en alles wat je nodig hebt. We komen graag terug.
Ik kan deze slechte recensies niet begrijpen. Het is gewoon een boomgaard en dat is precies wat het zo charmant maakt. Pleinen worden niet bewandeld, het sanitair is schoon. In de ochtend waren er broodjes en op vrijdag was er erg lekkere handgemaakte pizza. Als je van de natuur houdt en het is niet zo perfect, dan zit je hier goed. Jork, Buxtehude, Stade en zelfs Hamburg zijn op de fiets te bereiken. Het Elbe-fietspad biedt veel mogelijkheden.
Leuke plek, vooral geschikt voor reizigers. Ligt dicht bij de snelweg, zodat je de volgende dag niet ver hoeft te reizen. Het sanitair is zeer schoon en alles is aanwezig, toiletten, wasruimte en voldoende douches. Het enige nadeel is dat ze na 21.00 uur op slot zijn. Ideaal om te relaxen op de reis naar het zuiden of terug en als je wilt kun je de bus nemen naar Heidelberg.
De oprit deed ons echt zweten, met een breedte van 2,33 en een lengte van 7,25. We moesten minstens één van de buitenspiegels gedeeltelijk inklappen. Maar we vinden het een heel mooie, heel vertrouwde plek, niet luxueus, meer individueel. Niets is hier opgesteld, maar een beetje door elkaar, individueel, maar dat is precies wat de plaats een naar mijn mening erg leuke sfeer geeft.