@BerthyVanRossem
- Gezin met kinderen (12+)
- 2025
- Hymer Tramp 698cl
- 2018
- Liner
Mooie, grote camperplek. Vriendelijke ontvangst, je mag zelf een plekje uitzoeken. Stroom naar gebruik. Je staat hier vlakbij de Moezel en op loop- en fietsafstand van de stad Saarburg. Gemoedelijke camperplaats met plekken voor de hele grote campers. Sanitair was erg schoon.
Mooi gelegen stadscamping naast een prachtig park. We hadden een mooie plek direct aan de Moezel. Camping en sanitairgebouw toegang met code. Toilet zonder bril en toiletpapier. mindervaliden sanitair was niet erg schoon. Maar de omgeving en uitzicht zijn echt prachtig.
Mooi gelegen camperplek met zeer ruime (verharde) plaatsen. Uitzicht is echt vanaf alle plekken erg mooi. Ondanks de drukte konden wij toch nog zonder reservering terecht, en zelfs nog een plekje kiezen ook. Eigenaar is een hele vriendelijke, behulpzame en hartelijke man. Op deze mooie, gemoedelijke plek komen wij zeker graag nog eens terug.
Deze camperplaats is echt af. Mooie verzorgde camperplek. Hele terrein is keurig onderhouden en verzorgd. Hele hartelijke ontvangst door de eigenaar. Het sanitair is mooi en schoon. Terrein is echt sfeervol. Absoluut een aanrader deze plek.
De camperplek was ok maar vond het sanitair niet bijzonder. Stond bijna in het donker te douchen. Voor deze prijs hebben wij mooiere camperplekken gezien in de buurt. Geen plek gezien om je afval kwijt te kunnen. En ik deel de mening van de hartelijke ontvangst door de eigenaar niet. Maar plek en faciliteiten zijn verder voldoende.
Deze camperplaats als parkeerplaats gebruikt voor bezoek aan de stad Ahaus. Echt uitnodigend om hier te overnachten vonden wij de plek niet. Wel de mogelijkheid om stroom af te nemen.
Mooie, verzorgde camperplek met verharde plekken voor de camper. Hele vriendelijke eigenaren met een hartelijke ontvangst. Het sanitair is net nieuw en super schoon. Een hele fijne camperplek waar we zeker vaker zullen komen.
camping en camperplaats zijn gesloten van 22 december 2025 t/m 31 januari 2026.