@Bertold
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een prachtige plek, midden in de natuur. Op de snelweg geen probleem. Als je daar aankomt, luister dan niet naar het navigatiesysteem, rijd gewoon langs het hotel en dan zie je het bord aan de linkerkant.
Wij zijn het eens met de goede recensies. Geweldige locatie, vriendelijke uitbaters die goede wijn maken en alles wat je als camperaar nodig hebt is aanwezig.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Sitecode: 71979
We werden heel vriendelijk begroet met een kopje koffie door Iryna en Ivan en hadden een aangenaam verblijf.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
we wilden alleen even kijken waar we eventueel konden verhuizen en werden heel kortaf en onvriendelijk benaderd door de Nederlandse terreinbeheerder. Hij heeft de beslissing heel gemakkelijk voor ons gemaakt, we zullen niet verhuizen
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
We werden heel vriendelijk ontvangen. De eigenaar heeft ons geholpen om het COVID-certificaat te krijgen. De stroom kost nu € 4,- per dag. We voelden ons comfortabel en zullen terugkomen.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Zeer mooie rustige plek. Prachtige wandeling in een geweldig landschap. Supermarkt heel dichtbij. We voelden ons goed.
2019
Sitecode: 20273
Verwijdering in orde. Zoetwaterwinning een beetje moeilijk. We stonden samen. De nacht was erg stil.
Sitecode: 19155
De plaats heeft een mooie locatie. Alles is schoon We lopen 25 minuten naar de stad. De oude stad is een bezoek waard.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Leuke plek vlakbij het strand. Waar voor je geld in orde.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
We waren er op 18.10.2019 voor twee dagen. Een prachtige plek, leuk om te wandelen, gratis warme douche, toilet en V / E. Bakkerij in de buurt.