@BertvanBloemendaal
- Mercedes
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Prachtige plek. De eigenaar mag met recht trots zijn op wat hij hier heeft gerealiseerd . Volgens ons klopt alles
Mei 2026
Ruime plaatsen, heel verzorgd, en wij genieten van de heerlijke rust. Wij komen hier in de toekomst zeker terug
Heerlijk zo’n mooie en rustige plek. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. We kunnen er een heel verhaal van maken maar je kunt het beter zelf komen beleven
Fijne plek om te staan Alles is goed geregeld Daphne en Joost doen meer dan alleen een CP runnen We hebben heerlijk gefietst Lekkere strandwandelingen gemaakt met onze hondjes. In de omgeving zijn restaurantjes waar je lekker kunt eten Wij zijn van plan om zeker terug te komen
Wat zou het fijn zijn als elke gemeente zo‘n mooie camperplek kon aanbieden Alle lof voor de beheerder We hebben een paar prachtige fietstochten gedaan en we komen zeker terug want we zijn nog niet uitgekeken. Wij waarderen zo‘n goede plek
Wat een goeie plek is dit Voor ons die 10 euro zeker waard We zijn even naar het Rathaus gelopen om te betalen en hebben daar een Biergarten gevonden waar we heerlijk hebben gegeten Gaststätte Beckmann die gaan wij niet vergeten
er is hier een zweef vliegveld en geen camping Jammer van onze tijd Maar ach….. we hebben vakantie
Voor ons was dit een kers op de taart camping Vriendelijk ontvangst Alles heel netjes We hebben gefietst We hebben gewandeld Drie nachten gebleven maar we moeten echt richting huis De plek staat wel in mijn reis dagboek aangegeven als TOP We komen heel graag terug
Vandaag stonden wij via Waze voor de deur Helaas konden wij niet op de camping komen omdat de route begeleiding niet klopte Wat ik heel jammer vind is de prijs van 4 euro voor een hond 2 kleine hondjes maakt het tarief dan wel heel hoog
Wij hebben hier twee nachten gestaan. Ja het sanitair kan een upgrade gebruiken maar wij hebben in de camper gedoucht want die douche en wc zitten er niet voor niets in. Je kunt hier lekker fietsen. Er ligt een schitterend fietspad Je kunt naar het (kiezel) strand Wij komen hier zeker met plezier terug.