@BertvanHelvoirt
- 2021
prachtige camping, bijna hotelwaardig sanitair, zeer klantgericht, met alle voorzieningen aan boord of in de nabijheid ( lidl)
prima camping voor doorreis en bezoek Montpellier. ook voor langer verblijf, maar veelal plekken in de schaduw met weinig zon
top camping, voor doorreis en langer verblijf
uitstekende voorzieningen en meer dan voldoende sanitair (ten opzichte van veel andere minicampings), klantgericht en flexibele benadering. Helaas moeten we eerder naar huis door ziekte, maar komen zeker nog eens terug!
Sitecode: 19369
prachtige locatie, prachtige camping. enig minpuntje is dat er slechts 1 volwaardig herentoilet is op 25 campers/ caravans
prijs/kwaliteit niet in balans. slechts 2 wc’s en wasbloks voor de gehele haven en alle campers. Geen afwasgelegenheid en dure tatieven voor stroom en douchen. Locatie op zich wel uitstekend
Mooie nette camping, met alle benodigde voorzieningen. Eigenaresse spreekt nederla nds en is zeer klantgericht en behulpzaam. Divhtbij Meer van Lugano en Como.
grore camping. Overvol. zaten aan toegangsweg, met hele dag aankomend en gaand verkeer. Veel dieseldamp ingeademd. Niet echt rustig en gezond, terwijl we voor de komfortplatz €48,- per nacht (!) betaalde. Wel schone en nieuwe toiletvoorziening.
mooie plek aan het meer. sanitair schoon. vriendelijke beheerder, die hard werkt om camping te moderniseren. wel aan de prijs met € 34,-.
top camping! Verzorgd, schoon en veel voorzieningen. 5 sterren waardig
mooie camping en omgeving en beheerders-echtpaar, dat begrijpt wat gastheerschap betekent. Wel aan de prijs voor een klein campertje
Mooi idyllisch plekje, die kilometer van Sneek. Kleinschalig en netjes!
mooie plek. Fijn sanitair. verhard terss ook uitkomst, zeker in naseizoen. hilen en bert