@Berty27
Fijne camping aan het meer en mega hartelijk ontvangst door de eigenaresse. Niets is te veel gevraagd. Mooie omgeving! Zelf je plekkie uitzoeken, dat is fijn. Wel wat druk en dus roering de hele dag en auto's die rijden. Groot schoon zwembad om heerlijk af te koelen.
Sitecode: 72058
Wij hebben 1 week geboekt op deze camping. Allervriendelijkst ontvangst Rustige plek Heerlijk zwembad Schoon en mooi sanitair. Goede locatie om het een en ander te bekijken. Kortom TOP!
Perfecte camping om onze 3 weekse vakantie mee af te sluiten. Sanitair super schoon en luxe, mooi zwembad ( wel jammer dat je over het terras moet lopen om in en uit te komen) Prachtige omgeving, de weg die er langs loopt, geen last van. Dagje Maastricht, altijd gezellig. Wij komen zeker te weten een keer terug Natuurlijk Limburg!
3 nachten een premiumplaats geboekt, wat een genot op deze camping. We hadden prachtig weer, dus lekker met de stroom mee suppen op de schone Rijn en lekker worstjes bakken op de bakplaats. Voor herhaling vatbaar!
Zeer onvriendelijke dame bij receptie/ ontvangst. Voelde ons niet welkom. Komen niet meer terug, ondanks prachtige plaats/plek.