@Bessie2025
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2023
- Fiat Ducato Hymer
- 1995
- Integraal
Fijne camping: schoon en net sanitair, warme broodjes in de ochtend, vriendelijk ontvangst, verschillende fietsroutes eromheen. Wij komen zeker terug!
Fijne camping met zwembad en alpaca’s. Sanitair was schoon en het zwembad zorgde voor heerlijke afkoeling. De camperplaatsen zijn niet recht en zelfs met blokken kregen we het niet voor elkaar recht te staan.
Fantastische camping, zeker met kleine kinderen. Ruime camperplekken, genoeg vermaak als in: netbalveld, speeltuin, springkussen, diep en ondiep bad, gamehal. Broodjesservice in de ochtend is altijd fijn en ruim en schoon sanitair ook. Wij komen terug!
Wat een heerlijke camping! Vriendelijke staff, niet te groot, ruime camperplekken (schaduwrijk), een verwarmd zwembad, padel/voetbal/basketbalveld, net sanitair en een restaurant met heerlijke kaart. De ligging aan de oceaan is ook perfect. Wij komen zeker terug!
Prachtige, boomrijke camping met grote camperplaatsen, ruime (stort!)douches en een heerlijk terras met goed eten. Aanrader!
Nette en verzorgde camping. Vriendelijk ontvangst. Je staat in een soort van omheinde “hokjes” waardoor het ons niet het gezellige, ruime campinggevoel gaf, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Deze gezelligheid kan je opzoeken in het aangrenzende cafe, maar deze was helaas gesloten (van ma tm woe).
Wat een prachtige camping en omgeving! Alle faciliteiten die je nodig hebt/kan hebben is aanwezig, een gezellig cafe met broodservice en dagelijks een wisselend eetmenu. Ook voor kinderen een fijne plek om te spelen. Kortom: een dikke aanrader en wij komen nog eens :)
Prachtige, groene camping met net sanitair. Wij stonden op een mooie plek aan de vijver, waar de eenden en ganzen langs onze camper liepen. Ook was er een speeltuin voor de kinderen en ezels en paarden die je kunt zien in de stallen.
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op deze nette, groene camping. Je hebt het gevoel alsof je middenin het bos staat en door de afscheiding tussen de verschillende campingvelden, oogt het sfeervol en rustig. Er zijn diverse fietsroutes in de omgeving waarna je neerploft op het terras van het campingcafé en geniet van een biertje en lekkere snacks. Verder onwijs vriendelijk personeel/eigenaren, schoon en modern sanitair, vertier voor de kids.