@Betron
- 2004
Het is een gloednieuwe plaats van Campingcar Park. Volgens ons zijn ze nog bezig. Er staan nl boven stroom palen en je staat beneden. vlak bij een Mc Donald. Wij stonden aan de kant van het kanaal. heerlijk rustig. mooie plaatsen. boven zijn ook de voorzieningen. Wij vinden het een fijne plek. Je kunt naar Ath lopen langs het kanaal. ook mooie fietsroutes.
Toen we aan kwamen rijden was er net een plaats vrijgekomen. Langs de (doodlopende) weg. Prima plek met satelliet ontvangst. Betaalautomaat doet het niet, maar er komt in de vooravond iemand langs. Wij hebben geen elektra gebruikt. Wel de andere voorzieningen. Heerlijk rustig gestaan. Ligt tussen rivier(tje) de Regnitz en het Main-Donau kanaal. Je kunt er goed wandelen en fietsen.
De verzorging is al 2 jaar stuk. dat is de reden, dat ze de prijs omlaag hebben gedaan naar 10€. De stroom is ook gratis.het zijn enorm ruime plekken.
Prima plek voor een overnachting. En toch 6€. ik weet niet hoe de vorige commentator aan 10€ komt. ergens anders gestaan? Wel veel verkeer geluid. Wij hebben dat nooit problemen mee.
Sitecode: 81992
Wat een mooie plek. Bij een particulier. Er is echt alles aan gedaan om het de bezoeker naar de zin te maken. Goede stroomvoorziening, Mogelijkheid tot lozen toilet en grijs water. Vers water vullen. Aardige meneer. Wel cash betalen, maar dat kan in euro's. (10€).
We waren hier bijtijds. Prima gratis plek. Zelfvoorzienend. Leuk stadje en mooie haven. Nu heel rustig.
Wij staan hier nu voor de tweede keer. Hebben water geloosd, toilet gereinigd en vers water getankt. als je normaal alles naspoelt, kan de service plaats netjes blijven!! Ook zijn er prullenbakken aanwezig, weliswaar niet voor grote vuilniszakken, maar. je kunt wel wat afval kwijt. Kunnen alleen niet vinden waar je moet betalen. Volgens ons wordt het volgend jaar beheerd door Pass d'Etappe.
Wij zijn super vriendelijk ontvangen en uiterst correct geholpen. ook toen ik later nog wat vragen had, werd ik vriendelijk te woord gestaan. Hebben een fijne plek met eigen sanitair gebouwtje.