@BetsieKorbeePetersen
- 2015
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 17 uur geleden
Wat een heerlijk rustig plekje. Wij stonden naast de boom wat lekker schaduw gaf. Alles gratis. Rondje langs het reservaat gefietst. Maandag bar/restaurant gesloten. Dinsdag daar dus gegeten. Vriendelijke mensen.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Wat een mooie plek. Gratis!! Stroom alleen voor licht en als je teveel gebruikt stopt het. Leuke Ierse pub en wij hadden het geluk dat er een band op trad. Heel gezellig met een biertje
Mei 2026
Het is nog steeds niet in gebruik. Wanneer???? Het wordt zeker een mooie camperplaats.
De app Pverde op je telefoon zetten, invullen wat ze vragen en dan kan je zo inloggen, betalen met credit en dan krijg je een code om de slagboom omhoog te laten gaan. Helemaal niet lastig. Mooi ruime plaatsen, WiFi deed het niet en er zijn vier stopcontacten om stroom te kopen wat ik erg duur vind. 1 euro voor 1 uur stroom.
Dank voor de gratis plek. Leuk stadje met veel bezienswaardigheden. Mooie fietstocht gemaakt naar teatro Romano en toen door naar het ford met ermita op de berg.
Wat een mooie plek!! Alles gratis, mooie fietstocht en wandeltocht. ,PR4. Een geweldig pleintje met de plaatselijke oudjes voor een Sagres of vino branco. Klopt dat de toegangsweg smal is. Uit eten geweest bij het plaatselijke restaurantje op het plein. Heel erg lekker maar niet heel erg goedkoop. Geen probleem als je 3 dagen gratis staat.
Wij stonden vandaag voor een ketting en er was niks te zien. Heel jammer.
Wat een perfecte gratis plek om Almeida te bezoeken. Ook wij hebben heerlijk gegeten, dagmenu voor 12 euro p.p. bij 1810 in het ommuurde stadje.
Momenteel overgenomen door Camping Car. Met pas kan je er in. Mooie plaatsen op gras en verhard. Leuk dorp met vele wandelmogelijkheden en vlakbij Poiters. Prima te doen met de fiets. Je moet wel van treinen houden want die hoor je wel.
1 juni geopend. Camping is Camping Car geworden en toegang met Pass Etappe kaart. Verharde en gras plekken.