@Betszy52
- Volkswagen Anders Anders
- 1986
- Buscamper
Sitecode: 197609
5 sterren zonder voorzieningen? Ja dat kan. Op het rustige camperveldje staan picknick banken en prullenbakken. Even aanmelden in het bijbehorende restaurant om de hoek wordt gewaardeerd. Je wordt vriendelijk ontvangen en je kunt er heerlijk eten. Ook is er ontbijt vanaf 07:00 voor €10,50. Tijdens openingstijden mochten wij gebruik maken van het toilet aldaar. Een aanrader als je op doorreis bent. Waren er maar meer van dit soort plekken!

De officiële camperplaatsen zijn snel bezet en niet bepaald ruim bemeten. Maar er is voldoende ruimte om voor of achter je camper te zitten en de plaatsen zijn mooi vlak. De parkeerplaats rondom de camperplekken worden ook door campers gebruikt. Dan zijn oprijblokken raadzaam. Fijne rustige plek bij het mooie sluisencomplex. Op fietsafstand van het Saab museum en het kleine stadscentrum. Douche en WC in de haven. Gratis van 8:00 tot 23:00
Hele mooie plek om te staan. Op loop afstand van het centrum van dit mooie stadje. Camperplaats biedt geen voorzieningen maar tijdens de openingsuren van het nabijgelegen barretje kun je daar naar het toilet. Er is ook een buitendouche aanwezig. Top plek aan het water!