@Betti58
- 1995
Goede ligging aan het meer, zeer schone toiletten. Het is wel lawaaierig vanwege de weg.
Sitecode: 20205
De toiletten waren schoon. Het water in de douches was gemakkelijk te regelen. De helling was wel wat steil. De verbinding naar Praag werd ons goed uitgelegd en duidelijk geïllustreerd met de dienstregeling. Alleen het openbaar vervoer en het openbaar vervoersysteem zijn niet zo goed georganiseerd.
Wij waren hier 8 dagen. De WiFi was net zo goed als thuis. Het water is altijd warm. De toiletten zijn altijd schoon. Er zijn ook zeepdispensers in de wasbakken. De plaatsen zijn voldoende groot. Elektriciteit is absoluut verantwoord met € 2,50 voor 5 kW. Elke dag konden we een uitstapje in een andere richting maken.
wij verbleven hier 2 nachten. Schoon sanitair. Wij zouden terugkomen.
Wij waren hier half oktober. 20 euro voor 2e camper onder de 8 meter. Sanitairgebouw schoon en groot. Er is zelfs een lounge die goed is gedaan. Wij zouden terugkomen.
V+E beschikbaar. Water en elektriciteit moeten worden betaald. Anders is de plaats gratis. De weg naar de stad kan te voet worden afgelegd.
Wij waren hier 3 dagen. Dicht bij het stadscentrum en de haven. Het was stil 's nachts. Graag weer. De 7e nacht is gratis.
Een plek zoals het hoort te zijn. V+E beschikbaar. Elektra 1 euro per kW en 5 euro voor staanplaats. Betaalbaar bij de apotheek. Restaurants en supermarkten op loopafstand.
Juli 2023. De parkeerplaatsen gereserveerd voor stacaravans liggen in een hoek en omgeven door halfhoge heggen. Hierdoor merkte niemand dat er tijdens een wandeling door de stad in onze dieseltank was geboord.
Niemand die deze oude recensies heeft gelezen, komt hier en recensies. Op Google kun je totaal andere en actuelere reviews vinden. Gebruik voor de navigatie zeker Googlemaps en het adres Bendenweg. Bedenk dat plaatsen die niet goed bezocht worden een welkom doelwit zijn voor vandalisme
Royale ruimte. Rustig 's nachts. Zoals op veel kampeerplaatsen in Frankrijk is elektriciteit erg duur. Dit keer 2 euro voor 2 uur. Wij verbleven hier 1 nacht.
Dit is alleen voor verwijdering
Absoluut kalm. Gewoon parkeerplaatsen. V&E voorbeeldig. Water € 2 per uur, elektriciteit ook.
Dicht bij de stad, rustig en goedkoop voor € 5/24 uur. Afvoeren is lastig.
Zoals beschreven. 6 € voor 24 uur. Elektriciteit 6A gratis beschikbaar. Echt strak.
Wij verbleven hier 1 nacht in mei. Het was stil. In de ochtend gingen we de stad in. De wekelijkse markt was goed gevuld. Wij betaalden 11,50 euro via de app.
We zijn daar voor de staatstuinbouwshow kwam hier. Stille plaats. De LaGa kan te voet in 15 minuten worden bereikt. Met de fiets bent u in ongeveer 10 minuten in de oude stad. Ook de stadsbus heeft hier een halte.
Leuke plek met grote percelen. In het hoogseizoen zijn de sanitaire voorzieningen geopend tegen dezelfde prijs. De plaats is heel gemakkelijk te voet te bereiken.
een onverzorgde plek. Afvalwaterafvoer is niet mogelijk vanwege meerdere gaten tot 30 cm diep in diepe, drassige rijstroken. Afvalverwijdering is vermoedelijk mogelijk op ca. 700 meter. Voor de slagboom staat een bord dat naar links wijst, achter de slagboom staat er één die naar rechts wijst. Er zijn echter alleen percelen te zien die zijn omheind met gaas. Het wintersnoeisel ligt nog overal rond. De exploitant zou hier actie moeten ondernemen.
Echt heel rustig. Grote plaatsen. Wij waren hier in maart. Zeker in de zomer erg leuk.
Sitecode: 2025
Een grote rustige plek. Wij waren hier in maart.
De plaats is rustig. Wij zijn er in maart. Het sanitair gaat open op 1 april.
We hebben daar twee nachten gestaan, de nachten waren absoluut rustig en we willen graag terugkomen. Alleen de grond was door de nattigheid wat modderig.
Wij bezochten de kerstmarkt. Het was een korte wandeling. Niet zo stil 's nachts.
Wij waren er met de Acsi-kaart voor 5 dagen. Vriendelijk personeel, schoon sanitair, water altijd erg warm. Gelegen op loopafstand van het strand.
Rustige plek om te staan. Met onze aanhanger hebben we een plekje kunnen vinden. De weg naar de stad is te voet en ook met de fiets.
Vriendelijk welkom. Ondanks de nabijheid van de stad was het erg rustig. 10 euro per nacht met stroom is helemaal prima. Supermarkt en openbaar vervoer om de hoek.
dit is zeker geen camperplaats. Parkeren voor auto's en motoren is toegestaan.
rustige plek in mooie groene omgeving. Heeft alles wat je gratis zou verwachten. Als de kiosk open is, zijn er ook toiletten aanwezig. Autobahn stoorde me niet.
Voor één nacht oké.
Het geldvak voor het verse water was blijkbaar niet geleegd. Dus niemand kon water drinken. De Womo's, die 12 euro moeten betalen, staan in de brandende zon en de auto's maken gratis gebruik van de weinige schaduwplekken. Over het algemeen maakt de plaats een groezelige indruk. De eerste foto komt niet overeen met de huidige situatie.
alles zoals beschreven, mooie plek. Op de aangewezen plaatsen is helaas geen satellietontvangst mogelijk vanwege hoge bomen.
prachtig gelegen, rustige plek. Er zijn niet genoeg elektriciteitszuilen voor iedereen. Maar dat stoorde ons niet, aangezien we in wezen zelfvoorzienend zijn.
zeer mooie, rustige plek met vriendelijk, ontspannen personeel. wij komen graag terug
alles zoals al beschreven. Gistermiddag stonden bijna alle nieuwkomers tussen de 30 en 60 minuten voor de slagboom te wachten met draaiende motor omdat er op de een of andere manier problemen waren met het inchecken. Een van de zenuwachtige chauffeurs volgde vervolgens de richtingaanwijzer naar rechts en kwam prompt vast te zitten aan de ophanging van het hek en scheurde de wieldop eraf. Wees voorzichtig bij het draaien en rijd heel langzaam
Sitecode: 102074
alles zoals eerder beschreven. Prijs in juli/augustus is € 15,50 plus € 0,55 per dag per persoon.
Sitecode: 19122
Wij waren er op een zondag. De verwijdering is gratis. Drinkwater kost € 2 voor 10 minuten. We bezochten Locranon per scooter.
Een heel gezellige kleine CP. Vriendelijke mensen en alles was heel schoon en goed onderhouden.