@BettyJo13
Ontvangst zeer vriendelijk.Leuke locatie en leuke camping die wel wat rommelig is en veel vaste gasten heeft. Systeem met pasje, voor het zeer nette sanitair gebouw, vinden wij niet prettig. Douchen per 10 sec.€ 0,05 komt op € 1,50 voor 5 min. (volgens hun website)€0,25 voor legen chemisch toilet. De prijs is €29,45 voor 2 pers. in hoogseizoen excl. toeristenbelasting €2,05 p.p.p.n. SVR leden korting van € 3,45 p.n. leuke camping maar prijzig.
Leuke camping met een gezellig fietscafé. Prima locatie en mooi uitgangspunt voor fietstochten. Supermarkt per fiets goed bereikbaar, er is een broodjesservice op de camping. Wij vonden het sanitair niet superschoon wij waren er tijdens de Lindelhoevense Kermis en er was veel activiteit op de camping mogelijk waren ze te druk. Sanitair is wel erg mooi en een ruime douchecabine. Wij betaalden 25€ voor 2 pers. incl. elektra en douchen/warm water
Prima camping om Steenwijk en omgeving te verkennen. Ontvangst is hartelijk en relaxed. De sfeer op de camping is gemoedelijk. Sanitair is superschoon en heeft een leuke jaren 70-stijl. Prijs is 25€ incl. elektra, douchen en goede WIFI Wij zijn zeker van plan om nog eens terug te gaan.
Prima camping met ruime plaatsen op groot veld. Goed sanitair, fijne douches en schoon. Gezellige ontvangst door gastvrije eigenaren. Goede uitvalsbasis voor fietstochten en de zee is op enkele kilometers. Wij gaan hier zeker nog eens naartoe want er zijn nog een paar fietstochten die we willen maken.
Voor ons met ons camperbusje de eerste keer op een CP we geven de voorkeur aan boerderijcampings. Maar deze is goed bevallen vooral ook omdat wij naar familie in Rucphen wilden. Gefietst naar Oudenbosch een aanrader loop het Parelpad! Sanitair perfect in ochtend zijn 2 WC's met bijna volle CP beetje weinig. Eigenaren niet gezien, systeem met betalen d.m.v envelop of betaalverzoek werkt goed. overnachten 2 pers €13,50, stroom €3,50, douchen €0,50
Zeer vriendelijke ontvangst en ook via de telefoon. Camping stond eigenlijk vol maar vooraan was nog een reserveplekje dat wij mochten gebruiken. Sanitair erg netjes en superschoon. Goede Wi-Fi . Kortom zeer tevreden nu maar 1 nacht maar komen zeker nog eens terug want er zijn goede fietsmogelijkheden en zeer aardige eigenaren die veel voor hun gasten doen. En heel handig eetcafé tegenover de camping waar je heerlijk kunt eten. Echt een aanrader
Veel vaste staplekken maar onderaan bij de rivier Rur groot grasveld waar je een plekje mag zoeken. Sanitair gedateerd maar netjes en behoorlijk schoon. Loopafstand van Heimbach met leuke burcht en veel terrasjes 2 supermarkten en prachtig wandelen in omgeving. overnachten 10€ voor camper, 5€ p.p.p.n ,kurtax 0,80 p.p.p.n stroom naar verbruikte kwh
Leuke heel rustige camping met klein zwembad en speelplek voor kinderen. Prima uitvalsbasis voor wandelingen voor fietsen heb je echt elektrische fiets nodig. Ruime plekken, keurig sanitair. douchen 1€ voor 5 minuten. Ontvangst vonden wij in het begin wat stroef kregen het gevoel dat we haar stoorden in haar bezigheden. Prijs vrij hoog: Stellpplatz €10,= Erwachsene 2x €7,= Entsorgung €2,= Strom €3,= Wifi matig moeilijk aanmelden/inloggen
Leuke camping, ruime plekken, heel prettige ontvangst en veel informatie over omgeving.Naast klein deel voor toeristen een zeer groot deel met chalets. Sanitair is geweldig voor een camping wel beetje over de top. We waren er nu maar een nacht maar zeker plek om terug te komen met kleinkinderen voor hen een speelparadijs. €27,= voor camperbus + 2pers + elektra. douchen 1€ voor 4 min.
2 nachten gestaan op ruime plaatsen. Het sanitair is erg mooi en netjes en prima douches ( bij prijs inbegrepen) m Mooi uitzicht op het druk bevaren Twentekanaal en prima uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Enige minpuntje de zeer matig werkende Wi-Fi terwijl het toch echt niet druk was op de camping. De prijs voor overnachting in 2023 is €25 voor camper met 2 personen inclusief stroom en douches.
Ruime camperplekken 15€, goed sanitair en schoon, Kunt bij aankomst gaan staan waar genummerde plek is en 's avonds aanmelden. We hebben fantastische fietstocht gemaakt met (fiets)pont ook zo aan de andere kant van de Maas en dorpje Beesel dichtbij. Zijn hier 1 nachtje geweest maar grote kans dat we nog eens terugkomen.
Heel leuke camping op geweldige locatie met fantastische eigenaren. Alles goed verzorgd maar ze hebben nog plannen voor verbetering bijv toiletgebouw. Goed en schoon zoals het is maar kan beter. We zijn zeker van plan hier nog eens terug te komen.
Camping direct aan het meer met strandje, je mag zelf je plekje uitzoeken. Prima uitvalsbasis voor fietsen via knooppunten netwerk gratis kaart bij receptie. Voorzieningen zijn netjes en schoon. Douchen met munten € 1,25/ 5 min. Overnachting camper 2 pers. + stroom € 23,= Supermarkt en restaurants in Lünne
Sitecode: 51945
Naast de grote camping met allemaal jaarplaatsen die er onaantrekkelijk uitziet is een veld voor campers en caravans die boor 1 of 2 nachten prima is. Sanitair is modern en superschoon. Douchen met munten. Eigenaresse erg vriendelijk. Restaurantje op camping serveert prima schnitzel voor gunstige prijs. Supermarkt en bakkerij op 1 km afstand. Haldern gezellig dorp met terrasjes enkele km. € 11.50 p.n camper 2 p + stroom zeker een aanrader
Prima camping,zeer vriendelijke eigenaar, sanitair goed en schoon, zeer ruime plekken. Leuke boerderijwinkel met lekkere soepjes en jam. Op fietsafstand van Groenlo en ook omgeving is schitterend. We waren er 2n maar gaan vast nog eens terug. Enige minpuntje was dat het echt erg donker is als je naar toiletgebouw gaat in avond een klein lichtpuntje onderweg zou prettig zijn.
Prima camping met voor ons wel heel ruime plek. We waren maandag 29/8 de enige gasten. Het sanitair is erg mooi en schoon voor het douchen kregen we bij aankomst 2 muntjes. Eigenaars zijn erg aardig.
Heel leuke camping rondom kleine waterplas. Ruime plaatsen. Heel schoon sanitair. Zeer gastvrije en vriendelijke eigenaresse. Op fietsafstand van Chaam dus ideaal als je met camper reist. Zeker een plekje om nog weer eens naar toe te gaan.
Wat betreft voorzieningen een perfecte cp. Super schoon en modern sanitair. Heel vriendelijke ontvangst. Enige nadeel waren de vele muggen door de leuke poel waaromheen de plekken zijn.
Fantastische camping met zeer ruime plaatsen. Sanitair erg schoon en ruim. Erg gastvrije eigenaar die de camping met zichtbaar plezier runt. Prima uitvalsbasis voor fietstochten. Je krijgt bij aankomst een fantastisch samengestelde map met heel veel informatie. Supermarkten in Grubbenvorst dus wel eindje fietsen voor de boodschappen als je met een camper reist. Wij hebben er met plezier 2 nachten gestaan.