@Bettyboop
- 2013
- Volkswagen California Ocean
- 2017
wat een mooie plek. lekkere cava! vriendelijke bediening! een verademing in vergelijking met het drukke, maar mooie Valencia! een dikke aanrader!
Prima verblijf! juffrouw aan de receptie sprak zelfs Nederlands...en was super vriendelijk. 10/10. Bushalte voor de camperplek is gemakkelijk om het mooie Valencia te bezoeken. 2 WC's in dezelfde ruimte als de douches is misschien wat krap! Restaurant "ca pepe" is een meevaller! Als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
zo een toffe camperplek..! kortbij leuke café's, lekkere bakker en slager. de terminal was afgelopen weekend stuk. Jammer dat het openbaar toilet zo smerig wordt achtergelaten, of niet meer automatisch gereinigd wordt. Anders voor ons 5 sterren.
Mooie plek langs de Moesel, met veel doorgaand verkeer. De kerkklok tijdens de nacht is echt storend. Deze nacht hebben ze proberen in te breken in 2 campers. de sloten zijn vernield, maar verder zijn ze niet geraakt.
heel rustig! met waterkraan en stroom op iedere plek. sanitair nieuw en kraaknet. leuk dorpje, met supermarkt! vandaaruit fietsen naar Harlingen. dit is de 2de keer dat wij hier verblijven, en komen zeker terug...dank u.
mooie plek bij gezellige mensen. helaas konden we maar 1 nachtje blijven..alles was volzet. toch bedankt. wij betaalden 24€ voor 1 camperbusje + 2 volwassenen.
bezocht op 14 april 2025, geen mens te zien.....heel moeilijk bereikbaar! dit is toch geen camperplek...! de plek is idyllisch, daar is alles mee gezegd.
fijne camperplek...! andere camperaars bevestigen dat dit een veilige plek is. Er staat inderdaad een wrak, zonder wielen....? Het dorpje vlakbij oogt heel gezellig.
mooi dorpje op zeer rustige plek. zeer goed geslapen met enkel het geluid van de vogeltjes. een plaats om te onthouden.
wat een rustige, mooie plek. Heerlijk geslapen, zonder het geluid van kerkklokken. echt een aanraden voor wie het rustig wil.
op deze camperplek worden op dit moment werken uitgevoerd. fijne rustige plek. stonden hier met 8 campers.
prachtige rustige plek bij het meer. met speeltuintje. dank u..!
wat een mooie, rustige plek. goede ligging. kraaknet sanitair. hartelijk dank, komen zeker terug.
wat een heerlijke camping, een verademing na al de Orbitur campings. liever geen wc-brillen dan vuile en te kleine. lekker warme douches en zeer vriendelijke ontvangst. wij hebben hiervan genoten... je betaalt maar 13€ komen zeker nog eens terug. dank u wel..
Dit hadden wij niet verwacht. Alles wat je nodig hebt is er. prima locatie, rustig, zo proper, alles piccobello..! een plaats om te onthouden.
zeer "veilige plek" op verharde ondergrond bij slagersbedrijf op de parking. stroom inbegrepen. wifi alleen beschikbaar bij hoofdgebouw.
zeer vriendelijke mensen... met een hart voor de boerenstiel. ambachtelijke producten. lekkere sangria en ijsjes.
Waren hier op 12 juli 2020. Hadden nog één plekje vrij. Veel jeugd hier voor kanoën. Heel drukke plek, met mulle ondergrond. Wij hebben kleine camper VW California. Voor grote campers niet geschikt. Locatie schitterend vlakbij de Tarn. 25€ zonder elektriciteit is aan de dure kant.
Staat niet goed aangegeven. Is openbare mix parking.
supermooie plek....een verademing na de drukte van Kroatië. super clean toilet. lieve eigenaren. komen hier zeker terug. en een uitzicht......
prima plek op doorreis. vriendelijke eigenares. sanitair verouderd. betaalde €46 € voor 2 nachten. CC Korana aan de overkant € 74 vr 2 nachten. (bij deze prijs gratis bustrip nr Plitvice inbegrepen. kostprijs bus h/t 5€). 7 km met de fiets, goed te doen. Aan de ingang moeten vragen naar fietsenstalling. (gratis). Autoparking 1€/u.
camping is gunstig gelegen voor bezoek meren. sanitair heeft dringend facelift nodig, maar o zo vriendelijke eigenaren. kreeg zo maar 100 Kuna te leen voor bus te betalen ( had alleen maar Euro). echt lieve mensen. prima voor 2 dagen.
prima plek bij klein meer. goed geslapen.! mooie kleine wandeling rond meertje. leuk restaurant. overdag kan je gebruik maken van toiletten bij het zwembad.
heerlijke plek. supervriendelijke eigenaren. heerlijk wijntje. alles kraaknet. kortbij centrum. voor ons de ideale plek. moesten noodgedwongen eerder naar huis vertrekken, ondanks reservatie van 5 dagen. alles werd correct afgehandeld. de uitbaters doen dit met veel plezier. zeker een favoriete plek.
grote camping...ligzetels aan zwembad 40 Kuna/pp (5.20€)...!!! Staat met kleine sticker op ligzetel. wij hadden dit niet gezien en werden vriendelijk gevraagd op te staan. zelfs handdoeken mochten niet worden achtergeladen.. je kan ook niet gewoon op je handdoek gaan zitten rond het zwembad. Ook zeer prijzige bar, market en bakkerij. proper santair...