@Beulen1
Een gigantische camping met meer als voldoende plaats, wij zijn er mid- augustus dus net aan het begin van de laagseizoen. Heerlijk rustig. Sanitair netjes, goede douches, mooie zandstrand op een paar minuten loopafstand. Pizza bakker ter plaatse, echt heerlijk! Personeel zeer vriendelijk.
Zeer mooie cp. Heel schoon en moderne sanitair al zijn er maar 2 douches en 2 wc's! Douche €0,50 (munten)5 minuten, goede Wifi. Lekker eten op zaterdagavond, 3gangen soep, vers gemaakte pizza & ijs €17,50. wel soms een lange kabel nodig voor stroom. Zeer behulpzame & vriendelijke beheerder!
Saaie camping. Over priced voor wat het was. Sanitair oud en slecht onderhouden.
Hele leuke camping, direct aan het strand, 10km van winkels, sanitair goed en schoon. Wi-Fi alleen bij de receptie
Zeer mooi gelegen, heerlijk rustig. Sanitair gedateerd maar schoon en netjes. Goede Wifi.
Vriendelijke ontvangst. Zeer gedateerde douches en wc's maar wel schoon. Rommelig camping. Korte wandeling door de duinen naar zee. Mooi zandstrand. Geen Wifi op de camping plaatsen, alleen bij de receptie.
Zeer centraal gelegen. Supermarkten aan de overkant van de weg. Aan het strand. Perfecte Wifi.
Netjes maar gedateerd. Goede douches. Vriendelijk receptie. Slechte Wi-Fi.