@Beusekampie
- 2011
- Fiat Ducato Anders
- 2013
- Integraal
heerlijke plek. tot 30 april gratis. we hebben hier 1 nacht gestaan mét electra ivm renovatie. Rustig net buiten de stad gelegen op verharde weg,, prachtige stad voor fietsen en cultuur. overal wijn en eten geweldig!
heerlijke plek! je kunt er kegelen, midgetgolven e n er zit op 1 km een Lidl. wij zijn wandelend langs het water naar het dorp gegaan met schitterende kerk en gebouwen. IJs op het plein bij het restaurant is geweldig! tip: ontbijt bij de bakker op het plein.
prima plek nabij de rivier. 870 per dag incl water en electra. sanitair is vintage en schoon. Niet echt campeermogelijkheden, je staat naast elkaar op een veldje. Wordt gerund door een zeer vriendelijke dame die goed oplet! openbaar vervoer voor de deur en met de fiets ben je zo in de stad.
geen stroom of water. We kwamen na sluitingstijd aan. de weg ernaartoe had veel kapot wegdek dus rustig rijden vanuit Dinant! wel prachtige locatie. voor 19 uur kun je mooie biertjes drinken bij de Abdij maar die hebben we dus gemist.
heerlijke camping. op maandag alle restaurants gesloten. mooi sanitair, ruime douches aan het water. met 2 honden ging prima. en goede broodjes en Choco in de ochtend
15-8 mooie rustige plaats. we kwamen wat later aan. toen waren we de laatste in de rij van zo’n 12 campers . stroom is er voor 3 campers. Er is wel naast de parking een kinderopvang dus vanaf half 8 smorgens was het druk daar.
Rustige en ruime plek, leuk dorp, mooi park, verse broodjes op 500 meter. Alles mooi aangelegd. Ook leuk voor kids.
Sitecode: 19254
Op 11 juli hebben we hier overnacht. Helaas was er een tuinfeest bij een inwoner met DJ die van 23 tot 6 uur in de ochtend draaide (alsof je op een festivalterrein stond). De camperplaatsen waren bezet maar op het aanliggende plein was ruimte genoeg. Ligging is prima, mooi stadje en aan het water. Door de korte nacht zijn we hier vroeg weggegaan.