@Beusi
- 2020
September 2026
2 foto's toegevoegd · 16 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Een heerlijke, goed georganiseerde plek. Eenvoudig maar fijn. Rustig, direct aan de rivier de Vienne – tenminste, zo is het eind september.
2021
🏆🏆🏆👍👍👍👍👍 ongelooflijk deze servicegerichte operator
Weinig verkeer eind juni. Mooie, rustige ligging aan de rivier de Indre. We waren op doorreis en waren er maar voor één nacht. De plaats is ook geschikt voor meerdere dagen. alles is aanwezig wat nodig is.
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Helaas was de plaats op 15 oktober 2020 gesloten
volgens Vorige spreker: alles was geweldig. eenvoudig, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. leuk senior koppel dat de zaak runt
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Eenvoudige parkeerplaats bij restaurant Waldquelle met prachtig uitzicht en stroomaansluiting. Hellende plaatsen. Maar wat geweldig is, is de kwaliteit van het eten !! De chef = kok begrijpt zijn vak. Een heel aangenaam en vriendelijk gastgezin. Wij raden aan. (Slechts 8 van de 10 sterren omdat het veld licht hellend is). Tip: er zijn boomhutten voor die speciale nacht ...
2019
Veel ruimte, geweldige locatie, ten zeerste aanbevolen. Voor de klerk met betrekking tot te weinig toiletten / ontbrekende wasmachine en wat niet genoeg is: gewoon naar een camping rijden of thuis blijven. Wailing op het hoogste niveau!
Zeer groot en schoon grasveld. Voor tent en VAN. Toiletten ook top.