@BeusvanHalen
- 2023
Prachtig aangelegde camping in een gebied waar wandelen en fietsen uitbundig kan. Alle ruime plekken hebben stroom en een eigen sanitair ruimte. Voor aan is een winkeltje zijn er toiletten en douche ruimtes. Naast de camping prima restaurant en snackbar. Absoluut de moeite waard.
Het is een bijzondere ervaring. Er is stroom en je kunt afvalwater lozen. Het is gelegen in een soort kas omgeving waar allerlei bedrijfjes zitten. Maar de eigenaren zijn schatten van mensen, ze komen je zelfs begroeten als de hel los breekt en er zoveel water valt dat je bijna tot je enkels in het water staat. Het donderd en bliksemt was hier vannacht de hit. En vanmorgen was bijna alles weer normaal.
Prima plek voor doorreis of een paar nachten. Je mag er 72 uur staan en het is gratis, ook stroom en water zijn gratis.
Sitecode: 20170
Mooie camping met ruime plaatsen. Sommige plaatsen lijken heel groot, maar zijn dan ook voor 2 campers. Er is een soort zelfbedienings restaurant waar je ook pizza’ s kunt halen. Bij de zij ingang is een klein winkeltje. via die zij in/uitgang ben je ook zo aan zee. De mensen van de camping zijn vriendelijk en spreken ook duits en engels.
prachtige camping op mooie plek. Je kunt zoeken op plek en dat is mooi. wij stonden langs de doorgaande weg, maar hebben daar geen last van ondervonden. Alleen hadden we gisteravond , zaterdag, een discotheek aan de overkant. Tot 6 uur in de ochtend duurde het feestje en toen was ik er al lang klaar mee. we hebben uitzicht op de Picos en morgen gaan we daar kijken
Fijne camping met prima plaaten en goed sanitair. broodjes service en een prettig restaurant. We waren er maar 1 nacht, maarvoor meerdere nachten is het ook een prima camping
Wat een fijne camping is dit. Grote plekken, prachtig gelegen en top sanitair. We komen hier zeker terug.
rustige camping op een landtong. Ruime plekken direct aan zee. Geen bar of restaurant, ook niet in de buurt. Voor een paar dagen is het een prima plek.