@Bhdewit
- 2016
rustige plek op een grote parkeerplaats bij sportpark en zwembad. Op loopafstand van klein maar leuk centrum. jammer dat we alleen gestaan hebben.
prachtige plaats aan maar. alleen het huisnummer klopt niet , het juiste huisnummer is 83 . het is 200 mtr verder bij een wit huis. prima cp
Het is helemaal niet gepast om dit een CP te noemen! De hele tijd komen er jongeren voorbij met harde muziek en gillende banden. Eens maar nooit meer. We zijn in de avond laat weer vertrokken en hebben een parkeerplaats in het stadje overnacht.
de cp is gesloten wegens werkzaamheden
Sitecode: 82002
vriendelijke ontvangst, was niet druk, we waren de enige camper. rustige omgeving, weinig vertier. goed voor een nacht.
dit slechts een parkeerplaats en geen cp
Een ster is al erg veel voor deze cp. Ze durven hier €30 te vragen voor een waardeloze luidruchtige parkeerplaats. Het toilet is een Italiaanse Dixie en de douche is buiten achter een schaduw doek. Eens maar geen tweede keer!
Zeer rustige cp bij klein dorp.
Rustige cp , alleen wat verkeerslawaai. Sani en elektriciteit waren niet beschikbaar ( beide defect ). Maar voor een nacht goed te doen.