@BiNo
- 2013
- Hymer Excis
- 2014
- Integraal
Zeer vriendelijke havenmeester Prachtig uitzicht op de Elbe Zeer schone toiletten
We waren hier op 9/9/24 en vonden alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen. Elke stad zou een voorbeeld moeten nemen van hoe en waar een parkeerplaats moet worden aangeboden, zodat gasten zich welkom voelen. Bedankt lieve Wangeners
Sitecode: 12075
Wij waren en zijn hier van 7 juli 2024 tot 10, 24 juli en voelen ons zeer op ons gemak. We hebben erg genoten van de vriendelijke service van de terreinwachter en de kioskbeheerder. Er zijn inmiddels trouwens 4 douches met voldoende ruimte
BiNo was hier van 13 tot 15 januari 2024 en kan de positieve recensie alleen maar bevestigen. Geen 5e ster omdat er maar 1 toilet voor mannen en vrouwen is en geen douche.
De positieve recensies kunnen wij uitdrukkelijk bevestigen. Is alles bij de prijs inbegrepen (elektriciteit, nutsvoorzieningen en afvoer + toilet)?
Een geweldige plek. Rustig, heel mooi en ruim. Sanitair zeer schoon. Douche 4 minuten = €1,00 We komen altijd graag terug hier
We wilden hier eigenlijk maar 2 nachten doorbrengen, maar voelden ons zo comfortabel dat we er nog 2 nachten aan toevoegden. We kunnen de zeer goede recensies zonder uitzondering bevestigen
Waren hier van 6 juli - 8 juli 2020. De plaatsen aan de gracht worden extra aangerekend aan 2,00 euro per nacht We hebben in totaal 65,70 euro betaald voor de 3 nachten zonder stroom Ondanks de mooie ligging vinden we de prijs overdreven maar dat lijkt de nieuwe trend te zijn. Met name MV is in dit opzicht extreem duur en zal hopelijk de prijzen heroverwegen.
Wij BiNo waren hier 20 / 21.9.19 en kunnen alleen de zeer goede beoordelingen bij ons voegen. Elke stad of gemeenschap die een parkeerplaats of plannen heeft, moet hier informeren wat mogelijk is
We waren hier op 10.09.2019 Prachtige plek direct aan de Moezel met vrij uitzicht op de rivier, maar vroeg komen zorgt voor een goede Platz.Straße, fiets- en wandelpad op de achtergrond dus niet erg rustig
Ongeveer 4 km van Bad Füssing. Rustige plaats met ruime pleinen nabij golfbaan gelegen. Schone schone toiletten en Stadl op het plein.
Geweldige locatie, zeer vriendelijke ontvangst, zeer schoon. Wij voelden ons zeer comfortabel.
We verbleven hier op 23/5/17 en kunnen alleen maar instemmen met de beoordelingen Bino
We kunnen Susi Campers cijfer alleen maar bevestigen.Toller Tip Dank Bino waren in mei 2017 hier
Bino waren hier op 5.14, deze plek is zeer mooi en schoon sanitair, water en elektriciteit, direct aan Platz. Services alles inclusief