@Biaaatch59
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Helaas is de camping overvol en zijn er maar twee toiletten en twee douches. €15 is nog net acceptabel. Voor de toiletten moet je €0,50 betalen, wat ongebruikelijk is. Alles zit in één container. De douche is piepklein. Je moet voorzichtig zijn met het warme water. Afwassen moet je buiten doen met koud water. Nee, we komen niet meer terug. Er zijn veel mooiere campings...
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Alles is erg schoon en netjes. De beheerder is supervriendelijk en altijd behulpzaam. Helaas is de prijs van de staanplaats weer gestegen en kost nu €24 per 24 uur. Desondanks is de staanplaats altijd vol. De wifi is goed en gratis. Elektriciteit en douches worden apart in rekening gebracht. Elektriciteit kost €0,80/kWh. We komen er altijd graag terug...
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
We verbleven er twee dagen en er valt absoluut niets op aan te merken. Het was er erg schoon en het personeel was erg vriendelijk. We zouden graag nog eens terugkomen... bedankt voor het fantastische verblijf.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
We hadden er meer van verwacht 😒. Voor €15 inclusief elektriciteit is het oké, hoewel de camping slechts een zekering van 6 ampère heeft, wat erg weinig is. Het restaurant was ook gesloten en alleen in het weekend open. De sanitaire voorzieningen zijn een beetje gedateerd, maar wel erg schoon. Met een beetje geluk is er iemand aanwezig om te helpen. Verder is er niets bijzonders te doen in de omgeving, behalve de turfspoorlijn, die we in onze drie dagen daar niet hebben gezien.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
We zijn er maar één nacht gebleven. Zo dicht op elkaar zitten is niet onze voorkeur. De sanitaire voorzieningen zijn erg verouderd en niet bepaald schoon. Het incheckproces is erg slecht opgezet. Een automaat zou veel beter zijn.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Een zeer goed onderhouden en brandschone kampeerplek. Ja, het kost €25, maar alles is inbegrepen: elektriciteit, water, douches en zelfs een wasmachine en droger. Het café bij de sluis is ook in het weekend geopend. We zouden graag nog eens terugkomen.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
We verbleven hier drie nachten. Er was een toernooi aan de gang, dus de parkeerplaats was behoorlijk druk. De sanitaire voorzieningen waren erg schoon en nieuw. Elektriciteit en douches waren inbegrepen. Er zijn geen water- of afvalvoorzieningen en geen drinkwater. Desondanks hebben we erg genoten van ons verblijf.
Gezien het feit dat in de winter alles gesloten is (water, chemisch toilet, geen elektriciteit, enz.), vinden we €17 best veel geld. €10-12 zou genoeg moeten zijn. Het moet wel volstaan voor één nacht, aangezien Juelsminde ook onverwacht gesloten was.
Helaas was het gesloten, ondanks dat er binnen stond dat het open was, wat jammer...
Een fantastische plek. Zeer schone en ruime douche. De keuken is ook prima, en je kunt er zelfs koken, wat niet praktisch is in een camper. We betaalden €18 inclusief elektriciteit, douche en afvoer. We komen zeker terug! ☺️