@Bianca-olivier
Mooie camping met zwembad met uitzicht op zee.
ga hier niet met een hond naartoe. liep ‘‘s ochtends supersnel om onze hond te laten plassen. Plaste hij net buiten de camping tegen een muurtje krijg ik een reprimande. Kom hier niet met een hond!!!
De plaats is goed maar aan het toilet en de douche moet echt iets worden gedaan. Met acsi(we begrijpen niet dat het een acsi camping is) vinden we €23,00 veel te duur!
prima cp. wij vonden dat er voor een cp genoeg ruimte hadden. Let op:de plaatsen met stoeltjes en parasol zijn €20,00 ipv €17,50
Mss toch cp iets verder van de stad en dan met metro. Deze cp goed voor bezoek Napels( hoewel Napels ons tegenviel. Te duur voor wat je ervoor krijgt.Bustickets hebben wij via creditcard in de bus gekocht bij ticketmachine. Tabbachi hadden ze niet meer.
prima camperplaats. komen nog 40 plaatsen bij binnenkort. tip: heerlijke pizza’s bij Jacobsruhe pizzaria(9 min lopen vanaf camperplaats).
Wat een prachtige camperplek. Vier sterren omdat het jammer is dat je voor wc moet betalen(wc nu ook voor dagrecreatie daarom betaald). Aanrader om via ostsee fahradweg(mooi geasfalteerd fietspad) noordwaarts naar Rerik en zuidwaarts naar onwel Poel of Wismar.
geen overnachting toegestaan
niet naar toe gaan. Op de kassa stond €30 maar met een ijskoud gezicht zei ze dat het nu €40 was en het is een achteraf plek🥵
Een camperplaats zoals hij hoort te zijn. Geen wc en douche maar verder top! Ja er loopt een weg voor en een trein achter maar dat was voor ons geen probleem. Mooi rondje fietsen naar de Lorely en terug langs de andere kant.
Prima camperplaats. Grote plaatsen, elektriciteit, sleutel voor wc gebruik, dichtbij een prachtig fietspad naar het meer en supermarkt in de buurt.
Heb ook prijsopgave gevraagd: prijs is inderdaad 37,56 euro terwijl acsi zegt €25,00. Jammer zo werkt de acsikaart dus niet. wij rijden door!
Wat een prachtige camperplaats met een warm welkom bij het mooie en gezellige Groenlo. Zeer aan te raden.
Wat een zeer verzorgde cp. Jammer genoeg hebben we de omgeving niet verkend vanwege de erge regen. Maar fiets en wandelroutes bij de cp verkrijgbaar. Chapeau 👍
Sitecode: 51926
te duur en echt tot laat in de nacht auto’s heen en weer vlak langs de camper. Niet doen dus!
prima camping maar kost 360 ipv 240.
naar toe gaan als er verder geen plek is.Wijstonden hier maar zagen later de cp tegenover de Esso aangetroffen water. Veel mooier , goedkoper en aan zee.
prachtige cp. Aanrader voor als je langs de E6 wilt overnachten
Amsterdamse Bos cp vol dus nu hier naar toe. Goeie cp vriendelijke ontvangst maar 28,00(alles incl) voor cp waar nog veel in aanmaak is vonden wij prijzig.
wat een mooie plek MAAR…worden eerst verkeerde weg opgestuurd door app CC daarna bij de boom konden we niet inloggen(was vol zei de ‘paal’.Maar we zagen zeker nog 2 a 3 lege plekken…. Heel jammer…
inderdaad prachtige camperplaats. Politie haalt geld niet op maar je hebt nu de campercard nodig. Verder is afstand naar strand geen 700m maar zeker 2 km.
Als je gratis wilt staan met stroom is dit een prima plek. Niet als uitgangspunt langs de Douro zoals hier boven staat want dan moet je weer een stuk terug….Had niet af moeten gaan op deze review..
Sitecode: 91972
Hebben voor het adres gestaan. Niks te vinden.
Ja het is duur(€80,00 voor 2 nachten, 2 personen +elektra) maar dan heb je ook wat. prachtige camping.
Goeie cp voor een bergwandeling. Maar 20 euro en dan pijnig 1 euro als je naar de wc wilt(je betaalt 3 euro pp toeristenbelasting!!!) is inderdaad belachelijk
prachtige cp. een aanrader
Sitecode: 62092
Gister mail gestuurd met vraag of er plaats was. Geen reactie. vanochtend er naar toe gereden en vriendelijk gevraagd of er plaats was. Wat een klant onvriendelijke reactie: of we antwoord op de mail hadden gehad, of we een negatieve test hadden( moest ondanks volledig ingeënt)want we kwamen uit een rood land. We zijn als een hond behandeld. Camping niet op geweest… hier wilden wij niet staan.