@BiancaRick
Wat een geweldige plek, met PayPal betalen of bij het sanitairgebouwtje met cash in een envelop. Wij hebben gewoon in de camper alles gedaan, maar dat hoeft niet, kan ook in sanitair gebouw. Voor ons een plek om terug te gaan. Er is aan de overkant van de weg een mooie wandelroute, start berg op, laatste stukje pittig naar de waterval. Echt de moeite waard!
Wij kunnen niks negatiefs bedenken. Gewoon doen
Fijne plek, de aankomst is wat apart, je kan niet eerder dan 13.00 komen en je moet bellen als je voor het hek staat. Telefoonnummer staat op een groot bord, rechts van het hek. Je krijgt dan aanwijzingen waar je mag gaan staan e.d. en het hek wordt voor je open gedaan. Heb geen gebruik gemaakt van sanitair, dus heb ik geen mening over.
Vergeet vooral je oordopjes niet, de hele nacht hoor je de treinen aan weerskanten van de Rijn. Het uitzicht is schitterend, maar je gaat er doodmoe weg. Man achter receptie is alles behalve behulpzaam. Vraag vooral niet waar je iets kan eten, dat mag je zelf uitzoeken. Waar je je afvalwater loost, kan je ook water tappen. Naast het receptie gebouw
Voor € 19,70, inclusief stroom, was het heerlijk rustig. Was prima voor een overnachting. Uiteraard rustig in deze tijd van het jaar, moesten ook op het pad blijven staan, omdat het vrij veel geregend had en dan zou de plek zelf wegzakken. Prima oplossing, sanitair was wel oké, let op welke douche je neemt. Niet overal kon je de douchekop ophangen en dan moet je hem vasthouden. Dát is toch net even lastiger. veel rustiger dan de camperplaats
Sitecode: 20152
Niet gereserveerd, waren er wel rond 12.00, gelukkig nog een plekje vooraan op het 'camperveldje' tegenover sanitairgebouw. Was oké, niet geweldig. Met de fiets ben je zo in het schitterende Freiburg. Restaurantje naast de camping heeft goed eten, zit snel vol, maar je kan het eten ook meenemen. Dit vertellen ze je alleen niet, helaas.
op zich was het er redelijk, maar de (verwarmde) toiletten en (verwarmde) douches waren ronduit smerig toen wij er waren 27/28-10. En dat terwijl er net was 'schoongemaakt'. Het receptie gebouw is schitterend, maar voor ons hield het daarmee op. Er loopt een trein vlak langs en je hoort een kerk, maar die zijn 's-nachts stil. Eens maar nooit meer voor ons.
de plek is zeer netjes en rustig qua verkeer. Er zijn veel plaatsen, op het moment dat wij er zijn valt het mee. Het aankomen is even puzzelen, maar is in bijna elke taal. de prijs is zeer netjes voor wat je er 'krijgt'. Jammer dat er geen openbaar toiletgebouwtje in de buurt open is. Er is iets op het terrein zelf, maar is dichtgetimmerd. Helaas. Maar verder top!
heerlijk rustig plekje, je moet wel zelf van alle gemakken voorzien zijn met je camper. In het rustige aangrenzende park is een openbaar toiletgebouwtje. Toen wij daar waren was het er ronduit smerig. gratis water tappen, met veel geduld (steeds de knop indrukken). toilet legen en vuilwatertank lozen, kan ook allemaal gratis. Voor 1 overnachting is het prima en volledig gratis
prima voor 1 nachtje als je zelfvoorziening bij je hebt.
Plek is oké, aan de rand van dorpje aan het water. Het openbare toiletgebouw durf je niet eens in te lopen, de entree is al te smerig. Dus als je verder alles zelf in je camper kan doen is het een prima plekje. lozen is gratis, verder alles betalen. Ietsje verderop is een camping, in laagseizoen met stroom is dat 19,70 voor 1 nacht.