@BiancaS.
- 2012
Prima camping als tussenstop voor 1 of 2 nachtjes. Ruime plekken en prachtig zwembad gratis naast het terrein. Vriendelijke receptie.
We hebben 1 uur van te voren gebeld of er plaats was. We konden komen. We hebben een prima plaats. Iedereen heeft wel een strookje om buiten te zitten en er staan veel bomen waardoor het er groen uit ziet. De plaatsen zijn ook duidelijk aangegeven en het is rustig op de camping, ondanks dat er veel campers staan. Het sanitair is ook prima. Bremen is op fiets en eventueel loopafstand. wij vinden het een fijne stadscamping.
Ruime plekken op asfalt met gras ernaast. Echter vindt ik de prijs NOK 1268 voor 2 dagen niet in verhouding. Het restaurant was ook al niet meer open. volgende keer rij den we hier voorbij.

Mooie plaatsen met uitzicht op het meer. Sanitair is schoon , echter maar 1 douche voor dames en 1 voor heren. Heerlijke kebab geheten bij de foottruck waar je vanaf 17.00 uur je plaats kunt betalen. Fijne doorreis camping.
De meeste plekken zijn vaste staanplaatsen. Wij konden kiezen of we boven wilden staan, of de steile weg af wilden en bij het water staan. Dat laatste dus. We stonden er alleen en hadden een prachtig uitzicht. Voor het sanitair moest je de heuvel beklimmen. Het had iets vaker schoongemaakt kunnen worden, maar was verder oké. Prima voor doortocht voor ons, niet om langer te staan. maar het uitzicht was geweldig.
Drukke camping maar toch een ruime plaats. Als je wat later komt kan dat anders zijn. Sanitair dik in orde. Genoeg en schoon. Halte bus 4 naar Stavanger op 5 min lopen, evenals de bakker en het supermarktje. Prima plek om Stavanger te bezoeken.
Sitecode: 19597
Prima camping op doorreis. goed, ruim en schoon sanitair. We hadden een ruime plek langs de rivier. Heerlijk geslapen bij het geluid van water. Vandaag de weg helemaal geen last gehad. We waren op de fiets in 15 min in Egersund. Leuk om even door te lopen.
Prima plek. Weinig wc's maar ik heb toch nooit hoeven wachten. Als het echt vol staat zal dat misschien anders zijn. Het was er ook rustig 's avonds en de supermarkt op de hoek was ideaal.
Eenvoudige camping. ziet sanitair was schoon, maar er was maar 1 douchen en 2 wasbakken. Alle drie met douchegordijn. De 2 dames voor me hadden de deur op slot gedraaid zodat ik er helemaal niet in kon. De wandeling naar de vuurtoren ging langs de doorgaande weg. De vuurtoren zelf was wel leuk. 1 nacht vond ik hier wel voldoende.
Sitecode: 19113
Grote camping redelijke plaatsen voldoende en schoon sanitair. gelegenheid aan het water waar je een pizza, hamburger biertje ijsje ed kunt krijgen. Brood en wat levensmiddelen bij de receptie te koop. je kunt er wandelen door het bos, langs het water of naar het leuke stadje waar ook een supermarkt zit. wij hebben er drie dagen prima gestaan.
Prima camping, 2 1/2 km van Aalborg. De camping ligt aan een groot recreatiegebied en verderop de havens. Er zijn maar 3 dames wc's en dat zijn meteen een soort badkamertjes waar je je tanden poetsen of je wast als je niet wil douchen. die zijn 's morgens dus ook nog lang bezet. Verder echt prima camping.
Prima plek op doorreis. Je staat wel is waar op een parkeerterrein op gras met verharde ondergrond, maar wij vonden dat niet erg. Het stadje Eggebek was op loopafstand. Vriendelijke mensen daar, iedereen zei ons gedag. Hoewel het restaurant op maandag en dinsdag gesloten bleek hebben we in Eggebek een Griek gevonden die wel open was en heerlijk gegeten. Bakkertje vlak naast de camperplek.
Prima overnachtingsplek. Schoon sanitair en heerlijk gegeten in het restaurant. Ik ben niet dol op de stroomautomaten waar geld in moet, maar het is niet anders. Aanrader als je op doorreis bent.
Voor 1 nacht een prima plek. Stad op fietsafstand. Helaas geen wc. Wel water. Gelukkig iets meer schaduw dan we dachten. Je staat op grind op een afgeschermde parkeerplaats, maar dat is op de foto's goed te zien.
Sitecode: 12045
Op zich een goede plek. Maat omdat er tot midden in de nacht campers kwamen en de eigenaren buiten gingen staan praten hadden we toch geen rustige nacht. Je loopt ook het risico dat je vast staat omdat de parkeerplekken achter elkaar in parkeerstroken zijn. Het stadje is wel leuk.
Prima camping. Bus naar Salzburg voor de deur. Alleen de prijs voor stroom, € 7,00 per dag, vond ik wat overdreven. Er was een soort zwembadje, maar daar mocht je niet in.
De camping was overvol. Het prachtige sanitair gebouw met hele ruime douches en wc's was niet groot genoeg voor zoveel mensen. Het was ook rumoerig tot 's avonds laat. Wat wel fijn was, was de bus die vlakbij stopte.
Prima plek om te overnachten als je op doorreis bent. Als je geluk hebt heb je een plek met uitzicht op de rivier.
prima camping om Wenen te bezoeken. Ondanks dat hij vol was, was het sanitair netjes en was het rustig op de camping. grote plaatsen en Wenen was op de fiets goed te bereiken