@Big-Boy
Lid van Campercontact sinds 2020
Perfekte plaats voor ons. Ruim en rustig en toch alles op loopafstand. Bakker, supermarkt, restaurant, ijssalon. Geweldige omgeving om te fietsen.
Erg leuk en zeer rustig. Bakker en een 2-tal restaurants op loopafstand.
Leuke camperplaats, maar erg afgelegen. Oberndorf stelt helemaal niets voor.
Prachtige ruime parking met alles wat je nodig hebt. Op loopafstand van de mooie altstad. Schitterende fietsomgeving.
Mooie rustige mix-parking midden in het leuke plaatsje. Winkels, bakker, restaurant, ijssalon alles op loopafstand. Prachtige fietsomgeving. Er zijn geen afgebakende plaatsen.
Mooie plek, direct aan de Elbe. Erg kleine plaatsen. Alleen op de eerste rij mooie plaatsen. Erg druk dus op tijd komen.
Prima plek voor een tussenstop. Geen voorzieningen maar dat is niet nodig als je daarvan op de hoogte bent. Bakker op 150 meter. Gelegen aan de Voie Verte (fietspad) langs de Isère. Deze sluit weer aan op de Via Rhona (fietspad langs de Rhône), zo sta je in 16 km midden in Valence.
Prachtige plek om te staan. Alles wat je nodig hebt (water, put, en containers) is aanwezig. Comps ligt aan de voie verte (fietspad) van Beaucaire naar Pont Du Gard.
Stelt inderdaad niet veel voor. Je staat er niet echt geweldig en het is er een beetje triestig. Je staat wel dichtbij het stadje, wat ook niet veel voorstelt. Ideaal om de camper te parkeren als startpunt voor een fietstocht naar bijv. Arles. Bij terugkomst maar weer wegwezen en opzoek naar een betere plaats. Bellegarde of Comps
Prachtige plaats. Geen voorzieningen, maar dat hoeft ook niet als je dat weet zorg je dat je met volle verswatertank en lege afvaltank komt. Je hoort het verkeer nauwelijks, om daar een 2 voor te geven is absolute onzin. Om te staan veel mooier dan op de andere plaats in Montcalm. Je kunt vanaf hier prachtig fietsen door de Camargue, bijvoorbeeld naar Saint Marie de la Mer.
Prima Camperplaats. Zeer ruim van opzet. Saniservice en vuilcontainers aanwezig. Dat is buiten de zon in feite alles wat we nodig hebben. Goede fietsmogelijkheden in de omgeving. Arles, St Remy de Provence, Les Beaux de Provence, Tarascon.
Prima plaats voor een overnachting. Saniservice aanwezig. Bakker vlakbij. Huisvuilverzorging bij het kerkhof, geen enkel probleem. Dat is ook gratis. Helaas maar een 5-tal plaatsen, dus voor laatkomers meestal geen plaats. Het is dichtbij de populaire N7.
Sitecode: 2025
Perfecte plaats voor een tussenstop. Zelfs in hoogseizoen altijd nog wel een plekje te vinden, via het pad langs beekje loop je zo het centrum in. Indien nodig saniservice aan de overzijde.
April 2016. Ingang via Bahnhofstrasse (tegenover nr 12), erg krap door bomen van de buren. Stroom niet gratis maar 1,50 per dag. Wel toilet beschikbaar. Een bakker en een restaurant (Zum Schwanen). Ziet er van buiten niet uit maar is binnen 100%. Ideaal vertrekpunt Salier Radweg. Zowel voor de noord- als zuidlus (65 km per lus). Ook het nabij gelegen dorp Freinsheim is zeker een bezoekje waard.
Wij waren hier in Juni 2015. Meer moet dat niet zijn voor de echte camperaar. Voorzieningen hebben wij niet nodig. Prachtige parking waar je zonder problemen de tafel en stoelen kunt buiten zetten. Centrum op loopafstand. Fiets en wandelmogelijkheden. Saniservice (wat je maar 1x in de 3 dagen nodig hebt) bij LeClerc op 1500 meter.