@BigBang63
- Burstner IC Line
- 2016
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Drukke camping met veel vaste gasten vanaf het strand mooi uitzicht. Ruime plekken waar je de snelweg wel hoort (voor ons niet storend) leuk winkeltje met broodjesservice en aardig personeel. net sanitair.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
wij stonden aan de rand van het bos, heerlijk rustig. Mooi sanitair, schoon en goed onderhouden, vriendelijke eigenaar en prachtige omgeving.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
mooie ligging aan meer, ruime plekken, broodjes service. Prima sanitair. dorp en supermarkt op loopafstand, vlakbij de Eland- en Bisonsafari.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima ligging om de stad te bezoeken, 15 min lopen naar metro en supermarkt. Rustig gelegen, voldoende en net sanitair.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Hele mooie faciliteiten, gratis wasmachine en droger. Sfeerloze krappe plekken op grind met kunstgras voor de deur.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
wij kwamen hier zonder reservering op vrijdag aan en er was ruim voldoende plek zelfs met prachtig uitzicht op het meer. leuke wandeling vanaf de camping het bos in met mooie vergezichten over het meer. Sanitair aardig gedateerd en wij betalen 50,- per nacht dat is blijkbaar voor de locatie want onze plek is erg groot en het uitzicht is onbetaalbaar.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
wij hebben hier een nacht gestaan op een bijzonder ruime, heerlijk rustige plek met verharde ondergrond en voldoende gras om de tafel en stoelen neer te zetten, aan de rand van het bos met voldoende schaduw. leuke wandeling vanaf de camping. vriendelijke en behulpzame ontvangst. sanitair prima maar niet heel ruim. fijne rustige en ruimtelijke ligging.
Juli 2026
gezellige camperplaats met eenvoudig maar prima sanitair en losloopveldje voor de honden. Wij komen zeker terug.
erg mooie camperplaats, fijne verharde plekken met prachtig gras voor de deur, werkelijk schitterend sanitair, water op de plek en alles aanwezig. Op loopafstand van het centrum met gezellige terrasjes en restaurants.
Mei 2026
zeer veel waar voor je geld. Erg mooie ruime plekken, sanitair gedateerd maar goed onderhouden en brandschoon. heerlijk wandelen met de hond (die ook lekker in de rivier kan spelen) en fietspad voor de deur. wij hebben genoten. super vriendelijke en behulpzame beheerders die snappen wat een camperaar nodig heeft. bakker met veel (te veel) lekkers op loopafstand (ook heerlijke quiches).