@BigBang63

Partners
Ja

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Voor ons prima voor 1 nacht, sanitair netjes, heerlijke verse broodjes en lekker schepijs. leuk rondje om te lopen om het meer (2,5 km). Veel vaste staanplaatsen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima plek voor 1 nacht, meer camperplaats dan camping aan rand van parkeerterrein van mooi klimpark. Douches en toiletten zijn erg mooi, nieuw en schoon. Buiten het klim en mountainbikepark 1 klein leuk wandelingetje (1km) met de hond, verder niets in de buurt.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Heerlijk verwarmd sanitair, prima plaatsen, neem een verloopstuk mee met gewone stekker voor de elektra, heerlijk wandelen met de hond in bos achter de camping, heel grote camping maar toch heerlijk rustig, met de tram in 15 min. in centrum. wij komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

zeer ruime staanplaats, erg mooi en schoon sanitair, heerlijk wandelen met de hond, bovenaan geen last van de weg, lekkere broodjes. alles via pasjessysteem op rekening en af te rekenen bij uitchecken, gewoon goed geregeld en vriendelijke receptie. Leuk voor (heel) jong en oud(er).

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

prima ruime staanplaats met altijd zicht op het meer, vriendelijke ontvangst. camping verdient meer liefde en aandacht van de eigenaren oa ruim het kleine strandje op (oude boottrailer en oude autobanden) en douches met alleen een douchegordijn niet meer van deze tijd, geef sanitair een upgrade en ruim op daarom 3 sterren

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Grote camping, veel vaste caravan gasten. Prima plek, basic sanitair, strandje ook voor de hond. Prima broodjes service.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Vriendelijke en flexibele receptie. Mooie grote camperplaatsen. Veel met zeezicht. Mochten zelf onze plek uitzoeken. Leuk strandje voor de hond. Camping is in ontwikkeling. Staan mooie huisjes gepland en ook de rest krijgt een upgrade.

Sitecode: 20873

Als het vol staat zijn de plekken wat klein en het sanitair te weinig. helaas mag je met de hond niet meer op het grote veld achter de camperplaats, aan de overkant van de weg is een doodlopend pad waar je nog wat kunt wandelen. Verder prima voor een nachtje.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

inmiddels onze vaste doorreiscamping naar het noorden. fijne plekken, goed sanitair, lekkere broodjes en prima wandelen met de hond. makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

ruime plekken, ruim en schoon sanitair, heerlijke wandelingen met de hond door het bos of langs de zee naar het stadje met leuke terrasjes en prima supermarkten op een klein half uurtje lopen. heerlijk schepijs bij het strandtentje op de camping. prachtige zonsondergang!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

hele mooie praktisch aangelegde camperplaatsen met twee extra elektra punten op de plaats om elektrische fietsen op te laden. keurig sanitair. vanaf de camping kan je heerlijk rustig wandelen met de hond. Lekker en betaalbaar restaurant op de camping. vriendelijke ontvangst en heel relaxed, achteraf betalen. kortom alles prima geregeld voor een onbezorgd verblijf.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ideale doorreiscamping met vriendelijke ontvangst, fijn sanitair, prima voor fietsers en wandelen met de hond.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Fijne grote plekken, heerlijk zelfgebakken brood vooraf te bestellen, fijn veldje om met de hond te spelen, prima sanitair douches wel wat warm, wc papier zelf meenemen, goede uitvalsbasis voor F1 in Imola en bezoek aan het mooie en gezellige Ravenna.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prima plek om Verona (met de trein) te bezoeken (hond mag met kaartje en muilkorf mee in de trein) op 10 minuten lopen van het station. plek op grind, erg krappe douche.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heerlijk gegeten, prima plek voor de camper, mooi sanitair, leuk stadje, supermarkt op loopafstand en heerlijk gewandeld met de hond

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

super relaxed ontvangen. Je mag zelf een passende en ruime plek uitzoeken. achteraan op camping heerlijk geluid van krekels en riviertje. Broodjes service. Sanitair basic/eenvoudig, maar brandschoon en helemaal prima. Camping naast idyllisch dorpje en aan de route van de Via Francigena, op loopafstand van stadje met restaurantjes.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

super gastvrije ontvangst, ook begin mei al elke dag vers brood op bestelling. mooie wandeling over het eiland (waar nu de hond nog mee mag, in hoogseizoen niet) geweldige plaatsen aan de rand van de camping en heel mooi sanitair met heerlijke douches.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

vriendelijke ontvangst, ruime plek, prima sanitair en op loopafstand van het leuke centrum en supermarkten.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie plekken op open veld, met water en elektriciteit op de plek, mooi sanitair, heerlijk ijs vriendelijke eigenaren die langs lopen voor een gezellig praatje. Op loopafstand van het stadje en heerlijke omgeving om te wandelen met de hond.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Kies je plek op parking 2 en geniet van het heerlijke ijs (en wafels) en het boerenbedrijf. wel wat geluid van de weg en de voorbij razende trekkers, maar dat hoort bij de beleving. Niet echt relaxed wandelen (met de hond) langs de drukke weg. Water kan je met de gieter buiten bij het restaurant halen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

hele vriendelijke ontvangst. Ruime camperplaatsen, keurig en ruim voldoende sanitair, heerlijk brood en op loopafstand van supermarkt en het leuke centrum. ook onze hond heeft zich prima vermaakt.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

mooie plaatsen voor de campers, prima voorzieningen, vriendelijke eigenaar, leuk dorpje op loopafstand en genoeg mogelijkheden om lekker te wandelen en voor de hond aan de overkant van de brug heerlijke zwem mogelijkheid. wij hebben het prima naar ons zin gehad.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Heerlijke plek onderaan de duinen met veel wandel mogelijkheden direct vanaf de camping. Mooi verwarmd sanitair, ruime verharde plaatsen, een leuk mini winkeltje en rondom de camping heerlijke beschutte bankjes om van het uitzicht te genieten. Wij hebben genoten