@BigPoint
- 2004
Ivm motor probleem en in overleg met de ANWB de dichtstbijzijnde camping genomen. Dit was een geluk dat Christoph een automonteur kende, de fiat garage kon ons pas over 14 dgn helpen!Een prima camping gemoedelijk en ruime plaatsen, goed sanitair en zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij komen terug om te kijken of het water terug is in de vijver🤣. Dikke pluim voor deze camping en de automonteur 👌
Vriendelijk ontvangst, schoon sanitair, klein meertje net buiten de camping waar je kunt vissen en zwemmen. Veilige fietsroutes, aanrader chateau Fortress of Miolans, 10 € p.p. wij zijn met de ebike ernaar toe gefietst, pittig maar te doen. Rudi en Erna
Vriendelijke eigenaren, betalen via QR code of contant. Toilet (2) en douche (2) aanwezig en Afwasplek. Direct aan de vecht waar je kunt vissen, ook gaan er regelmatig bootjes langs. Mooie fietsroutes via knooppunten start direct bij de camperplaats. Zeker een aanrader om op deze ruime camperplaats te gaan staan. Wij komen weer voorbij🚐 Rudi en Erna👌😀
Een prachtige camperplaats met vriendelijke eigenaren. Je fiets vanaf de camperplaats zo de natuur in. Betalen met een qr code of contant. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes. Wij wensen jullie veel succes en komen zeker weer genieten van deze fantastische plek.
Wij hebben hier twee dagen op deze leuke camping gestaan. Vriendelijk ontvangst met een appeltje en een eitje. Schoon sanitair mooie fietsomgeving met name de Utrechtse heuvelrug. Met de veerpont over en je fiets in een prachtige omgeving. En de heerlijke kersen🍒
Prima camping met vriendelijke jonge dame aan de receptie, zij spreekt goed Engels. Openingstijden receptie 9:00 -12:00 en 14:00-19:00 uur. Grote plekken met waterput, sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. Dichtbij de historische stad, wandel ook naar de moerassen van Bourges. De WIFI op de camping mag wat aandacht nu alleen bij de receptie en het sanitairgebouw, daarom 4 sterren.
Inrijden aantal personen aangeven, 24 of 48 uur, kenteken invoeren zonder spaties, valideren steeds goed indrukken. Prijs wordt getoond, pinpas of creditcard, pincode, valideren. geduld en wachten op bon. Uitrijden, je bent een klant, nummer bon invoeren en weer valideren. Slagboom gaat open. Perigueux is een mooie oude stad.
Gine en David wat hebben jullie een fantastische camperplaats. Wij zijn vier dagen bij jullie geweest. We hebben veel en veilig gefietst in een mooie omgeving, David heeft ons de fietsroute naar Elche via maps uitgelegd, top. Aldi en andere supermarkten in Aspe, wandeling naar Aspe is ook prima te doen. Zijn we in de buurt dan komen we weer voorbij, tip voor camperaars reserveer op tijd. Dankjewel Rudi en Erna oet Twente
Vriendelijke ontvangst, hulp bij het inchecken, prima CP om enkele dagen te verblijven. Een wandeling naar het centrum van L'estertit is goed te doen. Wij zijn naar Pals een middeleeuws stadje gefietst een mooie en veilige route van ongeveer 42 km. .
Wat een heerlijke camperplek aan een kabbelend riviertje, de eigenaren Esther en Bart zorgen dat je een fantastisch verblijf hebt. Prima sanitair, heerlijk eten in het restaurant. Wandel naar Blesle totaal 4 km. Een mooi authentiek dorp met veel vakwerkhuizen er is ook een bakker en een winkeltje met regionale produkten. Er zijn negatieve reviews geplaatst waarin wij ons totaal niet kunnen vinden. Wij komen zeker terug.
Wij komen hier vaker op weg naar het zuiden. Prima plek om te overnachten, bakker aan de overkant niet veel te beleven. in de oude stad maar lopen toch als we hier zijn een rondje. , Lidl is ongeveer 1 km vanaf de camperplaats, lopend prima te doen. Sanitair kan inderdaad wat vernieuwd worden maar ja we hebben alle voorzieningen in onze camper. De Puntjes out Twente
Vriendelijk ontvangst met gratis een doos met 6 eitjes. Prima sanitair, alles goed verzorgd, ruime plaatsen. Mooie fietsomgeving routes via knooppunten. Dichtbij Ommen en supermarkten. Komen zeker weer eens voorbij. groetjes Rudi en Erna
Wij hebben hier twee dagen gestaan, vriendelijke ontvangst en alles zoals al gezegd in eerdere recensies. TOP. Dichtbij Urk en Schokland, mooie fietsroutes te volgen via knooppunten.
Sitecode: 91974
Vriendelijke ontvangst, prachtige plek aan het water waar mijn man kon vissen. Alles netjes en schoon, mooie fietsroutes, wij zijn naar Lauwersoog en via Zoutkamp terug gefietst. In Kollum zijn alle winkels voorhanden.
Wat een toplocatie in de natuur en bij het Chateau. Vriendelijke ontvangst door Raymond en Margriet. Douche en twee toiletten en dichtbij het centrum van Marcigny. Wij komen zeker weer voorbij. Rudi en Erna uit Twente
Leuke camping, vriendelijke eigenaren, wij zijn hier 2 nachten gebleven. Sanitair is schoon. wij hebben nog een route via de voie verte gefietst. De stad Chalon sur Saone is dichtbij, waar meerdere restaurantjes zijn.
Alles zoals het hoort, vriendelijke uitbater, leuk restaurant. Dichtbij Malmedy. Mooie fietsroutes door prachtige natuur.
Vriendelijke ontvangst als je voor de slagboom staat even bellen. Inmiddels zijn de toiletten en douches ook gereed. Prima plek met een mooi uitzicht. 10€ inclusief stroom, douches en toiletten. Wij hebben hier twee nachten gestaan en als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
camperplaats midden in de natuur, prachtige routes om te fietsen met ebike🚴♂️🚴♂️ en voor de sportieve fietser met MB. Fiets ook naar het mooie strand en de Elbro. Dominique geeft deze informatie op de app. Toilet kun je legen, schoon water en elektriciteit zijn voorhanden. savonds sterren kijken. wij hebben hier 3 nachten gestaan en genoten. Op deze Finca ben je welkom een echte aanrader als je van rust en natuur houdt.👍
Wat een leuke locatie en vriendelijke eigenaar. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Veilig fietsen naar Estertit. Van de weg hebben wij niet veel last gehad. Deze locatie is een aanrader. Rudi en Erna komen zeker terug als we weer in deze omgeving zijn.
Wat een prachtige locatie in een privé tuin en een vriendelijk ontvangst door Sylvie. In de achtertuin naar het strand. Veel kitesurfers omdat er genoeg wind stond. Je moet wel zelfvoorzienend zijn de prijs is €15,00. Water kun je wel bijtanken. Zeker een aanrader. Rudi en Erna
prima camperplek, dichtbij de Mont Saint Michel, wij hebben de fiets gepakt, maar lopen kan ook. Er is geen toilet en douche maar de meeste campers zijn hiervan voorzien. Je kunt vuilwater en toilet legen en schoonwater bij vullen. Aanrader om te overnachten om de Abdij te bezoeken.
Vriendelijk ontvangst door de eigenaar. Er is alles wat je nodig bent, toilet, douche, afwasplaats, chemisch toilet en vuilwaterafvoer. Een informatietasje waarin informatie van de omgeving, TIP: fiets de knooppunten route die is bijgevoegd. Vissen aan de andere kant van het kanaal richting Ter Apel. Wij komen zeer zeker terug. Rudi en Erna
Sitecode: 92029
Vriendelijke ontvangst. Er zijn vier camperplekken. Douche, en toiletgebouw is nieuw, schoon en verwarmd. De geitjes en de pony maken het extra gezellig. Je kunt een mooie wandeling om het meer maken. Fietsen in deze omgeving langs de Waal en de Maas, winkelen dichtbij. wij komen zeker terug.
Prachtige omgeving, heerlijk fietsen en wandelen. Vriendelijke eigenaar, prima douche en toilet gelegenheid. Grote plekken, wij waren met de camper. De buizerd een chalet met alle gemakken voorzien. Asperges, aardbeien aan de overkant van de straat. Heerlijk genieten we komen zeker terug.
Vriendelijke eigenaren, mooie natuurcamping met mooie uitzichten. Goed sanitair, mooie omgeving om te fietsen. centrum Millingen dichtbij.
3 nachten gestaan met een camper, ruime plaatsen, vriendelijke en behulpzame eigenaar. Schoon sanitair, afwassen met heet water dat maak je niet vaak mee op een camping. Vrienden zaten in de blokhut. Prima matrassen, koelkast, kookstel op gas. heel compleet.
Vriendelijke eigenaren, prima sanitair. mooie fietsomgeving. Aan de overkant van de camping een visvijver en wandelgebied .
Camperplaats met super sanitair , vriendelijke beheerders. Komen zeker weer terug. Mooie omgeving om te fietsen. Wandeling van 6 km rondom Steenderen een aanrader.