@BigPossel

Prima plek, leuk stadje! Zelf even de hekjes omlaag klappen om het terrein op te rijden. Na telefonisch aanmelden komt de vriendelijke gemeente beambte de kosten incasseren. Plaatsen van alle gemakken voorzien. Keurige douche- en wc-ruimtes, begin maart is alleen de bovenste open. De weg omhoog vanaf de SS90 is spannend: aangeraden wordt om niet de steile rechte google shortcut maar de slingerweg omhoog te nemen.
Prachtige, ‘s nachts donkere en stille, camping waar wij begin oktober waren. Bijna net zo mooi als een plekje in de natuur, maar dan mét het gemak van stroom, warme regendouche en een goed bereikbare waterwissel plaats. Jammer dat een tweetal reviewers deze plek tekort doet vanwege wat alleen maar een persoonlijk conflict met de huisregels lijkt.
Prima plek. Het campertarief van € 10,- per dag geldt voor voertuigen hoger dan 2m80. Wij betaalden voor onze buscamper € 6,40 voor 47 uur, oftewel 2 dagen. Kennelijk was de haperende tijdwaarneming heel tijdelijk. Jammer dat zo'n incident een prima plek dan een lage review en Nederlanders een slechte naam oplevert.
De vriendelijke receptioniste gaf ons een informatieblad in onze eigen taal. De broodjesservice had heerlijke verse broodjes. De comfortabele douches werken helaas op muntjes maar hebben wel een pauzeknop. Wij voelden ons zeer welkom en hebben genoten. Jammer dat eerdere reviewers hun beoordeling door hun portemonnaie laten bepalen, dan kun je beter Zwitserland mijden.
Met wat achtergelaten bouwmachines en materiaal is de cp niet het mooiste plekje van Lindenfels. Het biedt wel ruime plaatsen en een mooi uitzicht op de fraaie burcht, die te bezoeken is. De 10 euro per nacht is inclusief water en werd rond 9u door een vriendelijke beambte geïnd. Prachtige uitzichten en wandelingen vanuit het stadje.
Mooie, ruime plaatsen, duidelijk gescheiden door balkjes. Vrijdagnacht alleen de koekoek gehoord, zaterdag rond middernacht vermaakte de dorpsjeugd zich achter de bossages op een belendend terreintje met muziek. Niettemin prima te doen met alleen het dakluik open. Mooie omgeving om te fietsen, mooi dorpje met eeuwenoud stadhuis. Water is een dun straaltje.
Prima locatie. Het route linkje bracht ons zonder problemen bij de ingang. Wifi goed. Heerlijk rustig geslapen tussen de bomen op een heuveltje aan het meer.
Plek prima voor fietsers. Mooie. ia verde beide kanten op. Plek rampzalig voor slechte slapers. Erg veel last van de weg vanaf 05.00 en als je aan het sap staat dan sta je ook dicht bij eennsoort generatorhuisje wat een serieus harde constante brom produceert.
Als er geen gasten geboekt staan in de villa accepteren ze campers die in principe gebruik mogen maken van alles. Er is een prima douche. Van te voren bellen is dus verplicht. Hele aardige Belgische gastheer en vrouw. Geweldige plek. Niet op loopafstand van de zee. Wel fietsend 15 minuten.