@Bigbos
- 2019
- 2023
- Ford
vriendelijke ontvangst en behulpzaam. blijkbaar nieuwe eigenaars van september. camping heeft wel wat opfrissing nodig. zeker de sanitaire blok. De sanitaire blok zou meer gereinigd mogen worden. ik hoop de de nieuwe eigenaar de komende jaren dit ga aanpakken.
Leuke plaats met mooi zicht. zeer toeristisch, plaatsen staan snel vol.
Sitecode: 1943
leuke plaats als je graag ga wandelen. Mooi zicht.
grote parking, we wou daar iets drinken en eten. Maar alles was dicht "jaarlijkse vakantie" stond er op. in dit in de zomerperiode. 🤔 juist de winkel en informatie kantoor was open. wel zonder voorzieningen.
zeer vriendelijke ontvangst en behulpzaam. Wel smal straatje voor met de camper. eigenaar is Vlaming. Wij komen zeker nog eens langs.
Het adres dat gegeven is, is de het adres van de woning van de eigenaar. het is achter de woning dat je moet staan. je moet enkele straten rond rijden. rustige plaats, vriendelijke ontvangst. ideaal voor een tussenstop.
leuke plaats m, is zijn geld waard. alles wat je moet hebben voor enkele dagen te vertoeven.
Voor de 2de keer langs geweest. Dit is een echt authentiek plekje met zeer vriendelijke mensen. lekker eten, en niet duur. als je komt zeker niets op voorhand eten, dat verwachten ze wel, dat je bij hen iets eet. Maar dat vinden wij niet meer dan normaal.
leuke plaats om te staan. Rustig mooi omgeving en een goed restaurant. leuke ontvangst en zeer vriendelijk.
Veel te duur om een nacht te staan 40€. zonder iets van voorzieningen! Dit dorpje gaan ze ons niet meer zien!
Sitecode: 2031
overdag staat het vol pers. wagens kaan geen camper geplaatst worden. schandalig dat hier geen controle gebeurt! op de camperplaats iets verder door moet je 40€ betalen voor een nacht. ook schandalig. en daar komt de politie kijken of je betaald had.
Goed ontvangt, leuke omgeving voor 2a3 dagen. Wel veel duiven rond de MH. En alle campers kort tegen elkaar geplaatst. sanitair is wat verouderd.
mooi plaats en goed onderhouden. wel vrij veel lawaai van het verkeer. tussen 24u en 7u is het vrij rustig.
leuk plaatsje, overdag wel wat verkeer. maar in de nacht weinig lawaai. een leuk café tegen gekomen voor een stukje taart of ijs. Hauptstraße 17, 76726 Germersheim, Duitsland
Helaas kan je hier maar pas inchecken tussen 14-19u en dan mag je hopen dat je plaats hebt.Aanschuiven langs de zijkant en hopen dat er dan nog een plekje is.Wordt aangegeven als camping en niet als cp!
een nette camping, goed voor een tussen stop. maar niet voor lang te blijven met kinderen van 10j+. verveling slaat snel toe.
top plaats! moet er meer van zijn! gratis lozen en vers 🌊 water!
mooi plaats, zonder reserveren heb je geen plaats. rond deze periode.
Zeer grote verbetering t.o.v.2021,alles voor de hand cp carwash,stroom incl.,nette douches.Nieuw aangelegde plaatsen.20€ waardig!
geen camperplaats waardig. parking sta vol auto's van restaurant.
zeer vriendelijk ontvangst, doodlopend straatje, aanrader bistro
Enkele dagen verbleven. Onthaal was niet open, juist een telefoonnummer aan de deur. Douche is aan vernieuwing toe, was wel redelijk proper, maar is verouderd. Bij de heren douche moet je op passen dat je niet vergist voor het warmwater, links is koud en rechts is warmwater. in de winter is het niet aan te raden om op de camperplaatsen te gaan staan, je rijd u zo vast. Je moet u in de straatjes staan waar het verharde ondergrond is. wel mooie omg
zeer vriendelijk ontvangst, mooie omgeving. En als je van bier 🍻 houd, veel keuze.
Sitecode: 72069
volledig met eens, met de vorige omschrijvingen!
Juist langs geweest, de service plaats is volledig vernieuwd. 2€ voor water.
inderdaad mooi en rustige plaats om te staan en direct op de dijk. maar er zijn geen voorzieningen. alleen staanplaats.
Nette camperplaats, nodige voorzieningen aanwezig. Campermael nodig. Vriendelijk onthaal.