@Biggi28
- 2018
Na de Großglockner overgestoken te zijn, was dit qua prijs de goedkoopste plek in de omgeving: € 28 in het laagseizoen (exclusief elektriciteit), inclusief € 6,80 toeristenbelasting. Schone toiletten, warm water en een klein restaurant. De andere plekken kostten € 50+. De dag ervoor waren we in Obertraun voor een plek zonder iets, voor € 26 + € 6 toeristenbelasting. De beheerders waren vriendelijk; we hadden niets te klagen.
Zeer mooie parkeerplaats, 2,5 km van het Balatonmeer als je wilt, en er is een zwembad. Je kunt een auto huren tegen een kleine vergoeding. Geweldige locatie.
Schone camping, camperplaats voor 2 personen. €20 +€2 per persoon toeristenbelasting, ik denk dat een goede prijs voor Oostenrijk. Sanitair is schoon, V en E. De afvoer van de toiletcassette zit in het beton naast de grijswaterafvoer, het gat is niet te klein zoals hier beschreven. Van de trein heb je geen last en van de weg heb je ook geen last. In de camper hoor je het nauwelijks. Leuke kleine plaats met een restaurant
+ staan waar je wilt, toilet en je maakt schoon, geen mogelijkheid om dingen buiten op te hangen. 5 minuten lopen naar het strand met een restaurant en een snackbar, waterfietsen en verhuur van Stanup-peddels. 2 volwassenen en 1 kind 7m Womo 25 € / nacht, kan ook in € worden betaald op het strand. geen EC. Plaats 2 restaurants, dat waren we niet. Geen verdere activiteiten, wandelen, geen fietspaden.
goed gelegen langere voertuigen passen aan de achterkant een beetje luidruchtig de oude stad erg leuk
Mooie plek helaas nog gesloten op 22/07/23. Grond; Een camperplaats mag maximaal 19 parkeerplaatsen hebben, de gasten die er verblijven dienen zich te melden en de toeristenbelasting dient door de exploitant te worden geïnd. Een camper of caravan mag maximaal 72 uur op een staanplaats staan en mag pas na drie dagen weer op de parkeerplaats staan.
Gebied Sosta Camper Carsalborsetti Via Stefano Ortolani, 20, 48123 Casalborsetti RA, Italië. zijn hier niet correct. Leuke plek V&E beschikbaar. ook koude douches buiten is een betaald toilet naast de snackbar. Openbaar strand beschikbaar anders parasols en ligbedden zoals hier overal van Rimini tot hier.
mooie plek op verkaveld weiland 3 minuten van het strand. Sanitair alles schoon, afvoer aanwezig Grijs water moet met een te legen container worden gebracht. Wateraansluiting ter plaatse. hier is het strand niet bezet door ligbedden en parasols, ongeveer 100 meter vrij. anders hotelkastelen. geen oude stad.
Standplaats van de gemeente telefoonnummer staat op de borden Prijzen ook een nacht €10 inclusief stroom en water. Verwijdering een kilometer van de begraafplaats. zeer mooie locatie.
Heel mooi als kampeerplaats, het feit dat er alleen drinkwater is stoort ons niet. Zeer goed voor doorreis. Voor 0 € maken we geen claims, de plaats is schoon.
Mooi aangelegde ruimte, vrachtwagens en auto's staan speciaal geparkeerd achter de door hagen toegewezen parkeerplaatsen, je hebt veel ruimte en kan daar zitten, kleine speeltuin en afvalverwerking. Wassever- en grijswaterafvoer zijn niet in orde. Het gebouw 20m verder heeft een regionale verkoop, het restaurant is gesloten, zal waarschijnlijk herbouwd worden. Voor € 0 is er niets om over te klagen. Er is geen elektriciteit en je kunt 1 dag zonder V+E.
Prijs prestatie goed, 9 €20/24u. Aldi recht vooraan, praktisch om in te slaan. de twee steden zijn erg mooi, Ke Treport en Mers kes Bains. U kunt naar de kant van de markering rijden dan heeft u nog ruimte voor een tafel en stoelen
Sitecode: 52080
prachtig gelegen, 15 - 20 minuten naar rodelen en skiën. Voorbij Norma aan de linkerkant kunt u een kortere weg naar het dorp nemen. Operator erg aardig. Sanitaire voorzieningen verwarmd (1 februari) oud maar ok, verwijdering voor keuken binnen. Prijs prestatie is ok, tenslotte hoogseizoen douche + toilet hebben we 20 € 2p en 1 kind incl. elektriciteit en toeristenbelasting. Er zijn ook gasflessen, maar Tsjechische met een kraag. Mooie omgeving past overal bij. we vinden waar voor je geld ok.
Sitecode: 19716
De ruimte is wat verschoven, ruimte voor zeker 14 mobieltjes. Ent - en bevoorrading bevindt zich op de Womo parkeerplaats Karl-Marx-Allee, u komt daar van tevoren langs, dit kunt u het beste van tevoren doen. Aangezien er geen parkeerplaatsen zijn gemarkeerd is er een beetje chaos, op de 2e rij moet je oppassen dat de uitgang niet geparkeerd staat. Als de aan- en afvoer nog ter plaatse zou zijn, zou er 5 * Pre7s-prestatie zijn. 12 € 24 uur
Parkeren 5 minuten naar de zeer mooie oude stad. Er is ruimte voor 8 Womo's. U kunt maximaal 48 uur blijven = 5 € / 24 uur = 2,50 €. Parkeerplaats is schoon. Parkeerruimte moet niet worden vergeleken met parkeerplaats als u slechte beoordelingen geeft. Stad erg mooi, cafés, restaurants, kasteel etc. (de dag voordat we in Augsburg waren hadden we liever de dag hier doorgebracht in plaats van 1.
Een grind Womo parkeerplaats voor 20 stacaravans is in de voorkant van de hoofdweg daarachter stroomt de Wertach. Naar de oude stad xa. 20 minuten te voet. 24 uur 8 €. U kunt tafel i. Zet stoelen neer als je niet al te veel ruimte nodig hebt. je kunt beide weggooien en morgen met water vullen De straat is luidruchtig, het stoorde ons niet voor deze ene nacht.
Alles is vol hoest, badend in brak water, de zee is niet echt helder. De plaats zelf is meestal v. STRABAG mensen bewoond/snelweg in de bergen, 24 uur geluid sloophamer, dat was waarschijnlijk begin augustus. Plaats zelf verwaarloosde bladeren nog v. vorig jaar. Prijs Womo 2 pers. 181 kuna ongeveer € 27 zonder stroom, veel te duur. Geen enkele infrastructuur. Het strand zelf is verwaarloosd.
Voor een beetje verwaarloosd, moet je eerst de plaats (terrassen) verlaten. Linksonder of verder terug mooiere weide of grind. De toilet- en doucheruimtes zijn netjes. schoon. er is elektriciteit 30 kuna. Er wordt naar de straat vertrapt. we waren slechts één nacht in juli 2020 € 27 per nacht.
Prijs / prestatie verhouding is erg goed. het sanitair is schoon een keurig restaurantonderzoek is aanwezig het terrein is omheind tot het kleine vissersdorpje het is 15 minuten lopen er zijn enkele gezellige restaurantjes stands met badartikelen biedt uitstapjes etc. zeer aan te bevelen voor gezinnen de eerste nacht kwam op 32 € volgende nachten 25 € 1 Womo 2 personen.
Geen verwijdering zonder overnachting, waren op 16.09.2019 daar u. wilde weggooien. zag er verder netjes uit
heel leuk, je kunt de stoel uitdoen. 14.08.2019 Platt is bijna leeg.