@BijDraijer
- 2023
Zeer vriendelijk ontvangst. Prima prijs/kwaliteit. Wifi €1,50 p.p. werkt goed. Ruime plekken met heggen ertussen; gezellig! Sanitair voldoet; dagelijks schoonmaak. Gezinscamping, maar geen ‘overlast’ van, als 50+ers 😉. Bezoek Citadel viel tegen, fietsen rondje WOI historie was top! Centrum Verdun aan de Maas was oké…
Receptie gesloten van 11:30-15:00!! Ruime plekken zonder afscheiding. Stroompunt (soms) ver; voor ons 30m. Geen waterpunt. Sanitair verouderd, maar voldeed prima. Wifi gekocht voor €1, was goed te doen. Zwembad (buiten campingterrein) gesloten vanwege renovatie. Rustige camping, behalve de kerkklok, die liet nogal van zich horen…ook vroeg in de ochtend. Twee relaxte nachten gestaan en weer doorrr :-)
Prachtige locatie, 2 routes á 10 minuten lopen naar het meer (wat een rust!) Grote plekken, mooi & schoon sanitairgebouw. Biel & Bern heel goed per trein te doen, leuk! Wel erg veel (huilende, ook ‘s nachts) kinderen… voor 50+’ers zoals wij is deze camping daarom iets minder geschikt. Maar evengoed genoten!
Prachtig, wat een uitzicht!! Zeer vriendelijke eigenaren. Toilet, stroom & water aanwezig. Prima voor een nachtje.
Toplocatie!! Met de trein naar Luzern, kabelbaan (vanaf Alpnachstad) naar Pilatusberg, fietsen rondom Sempachsee…het kan allemaal. Supermarkt op loopafstand. Sanitair schoon en niet te druk. Het is het flink aantal Zwitserse Francs waard…vinden wij!
Prachtig sanitairgebouw!! Helaas werd het tijdens ons 4-nachtenverblijf geen enkele keer schoongemaakt… Met de e-bike naar Freiburg en Steinwasenpark was een avontuur & erg leuk!
Goed genoeg voor 1 overnachting. Slechts één damestoilet, -douche en -wastafel is echter veel te weinig.
Vriendelijke ontvangst & mochten zelf een plekje uitzoeken. Dat werd achterin, lekker vrij…op een stukje lopen (fietsen) van het mooie, schone “badhuis”. Gefietst naar Vaals, 3-landenpunt en Valkenburg; prima te doen met e-bike. Leuk: via bruggetje loop je zo naar Duitsland.
Ligging is top; Dijon mooie stad, fijn wandelen rondom het meer of langs de rivier, er is een strandje, supermarkt dichtbij. Maar dan de camping… 1 mooi/schoon sanitair (in het begin van de langgerekte camping) is veel te weinig voor deze camping. Het 2e sanitair achterin is veel te klein & te ranzig voor woorden!! Wij boffen wel met een mooie, ruime schaduwplek…er zijn genoeg mindere plekken. Wifi alleen in de buurt van de receptie.
Ruime plekken met veelal voldoende bomen/schaduw. Een klein (geen wastafels/spiegels/wc papier) en groot sanitairgebouw; beiden verouderd. Gefietst naar Vannes, pittig, uitdagend stukje, leuk stadje. Damgan klein, gezellig centrum. Prachtige baai/strand met eb/vloed. 4 nachten gestaan, meer dan genoeg. €27,50 per nacht.
Sitecode: 91927
Prima ontvangst, mochten zelf een (ruime) plek kiezen op deze mooie camping. Schoon & fris sanitair. Douchen 5 minuten voor €0,50. Avondje ‘horeca’ in Ede is een aanrader. Overdag prachtige fietsroutes!
Vriendelijke ontvangst met de nodige uitleg. Ruime plek met stroom & water binnen handbereik. Schoon/fris sanitair, mooie fietsroutes en lekkere horecagelegenheden. Warm water (douche/afwas) alleen met kaart; begrijpelijk hoor, maar ik hou er gewoon niet van …
Twee heerlijke dagen gestaan met prachtig, weids uitzicht! Schoon & mooi sanitairgebouw. Musea & fietsroutes in overvloed. “Last Post” om 20:00 in het centrum van Ieper mag je niet missen!
Zeer vriendelijk ontvangst. Ruime camperplek. Schoon sanitair. 20 minuten (elektrisch) fietsen naar Middelburg en een uur naar Zoutelande. Prijs/kwaliteit prima.