@Biker1303
- 2023
- Chausson S697 half integraal
- 2025
- Ford
Leuke staanplaats, zeer vriendelijke gastvrouw en heer. Sanitair kan beter, is verouderd en zat vol muggen en spinnen, €1 extra betalen om te douchen.
Zeer grote camping. Toen wij er waren rustig en geen lawaai. Sanitair is Ok, je kan ook niet verwachten dat je overal van de grond kan eten en viezerikken zijn er overal. Mooi strand direct te bereiken vanop de camping. Meer dan voldoende voor ons.
Vriendelijke en duidelijke ontvangst. Had plaats gereserveerd vlak bij het strand zonder elektriciteit. Sanitair is Ok enkel jammer dat het maar beperkt is tot 3min. Dorp Lomma niet ver met gezellige jachthaven. Ook Malmo en Lund goed te doen met de fiets.
Zeer groot grasveld om te staan waar je zelf will, zeker wanneer je geen elektriciteit nodig hebt. Perfect om de stad te bezoeken, 6-7km met de fiets. Sanitair aanwezig, alles zeer basic in containers. Water vullen en grijs water lozen geen probleem net zoals toilet lozen. Wij betaalden €50 cash voor 2pers. zonder elek. Blijkbaar goedkoper dan met kaart 😇
Goede communicatie via e-mail, plaats was gereserveerd met nummerplaat. Zeer rustige locatie,heel vriendelijk personeel bij afrekening. super nette douche en toilet. Ook nabijgelegen restaurant is interessant. Perfect wanneer je een mooie en rustige stopplaats wenst voor 1 of 2 nachten. 👍👌